Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nervil

PrezeSxZodi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam chrome i 2 raz idzie od nowa z transferem 50kb/s -,-. A na innych idzie szybciej, nawet 400kb/s a mam neta 1mb ;d

Hosting mega jest naprawde dobry , jednak nie wiem z czym macie problemy.

Dlatego wrzuciłem także na multi , a na multi co jakiś czas pokazują się wszystkie hostingi

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Hosting mega jest naprawde dobry , jednak nie wiem z czym macie problemy.

Dlatego wrzuciłem także na multi , a na multi co jakiś czas pokazują się wszystkie hostingi

Jak na razie są tylko 2, a z nich leci bardzo wolno.

A co do startu to wystartujecie dzisiaj czy jutro xD?

Opublikowano

Jak na razie są tylko 2, a z nich leci bardzo wolno.

A co do startu to wystartujecie dzisiaj czy jutro xD?

Jutro startujemy , beta potrwa do 23:59 ;)

9bix.png

Opublikowano

Mam chrome i 2 raz idzie od nowa z transferem 50kb/s -,-. A na innych idzie szybciej, nawet 400kb/s a mam neta 1mb ;d

400kb/s na necie 1mb? Czy ja mam Cię wyśmiać? Napisać w wyszukiwarce mogę nawet 5mb/s a i tak będzie Ci szło MAX 128kb/s.

Pozdrawiam Kains Kirighaya.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

400kb/s na necie 1mb? Czy ja mam Cię wyśmiać? Napisać w wyszukiwarce mogę nawet 5mb/s a i tak będzie Ci szło MAX 128kb/s.

Pozdrawiam Kains Kirighaya.

Dowodzik chcesz? :). jutro ci dam z rana, bo teraz to może z 100b/s bedzie ;d

Opublikowano

a jeżeli chodzi o skille to nie zmienicie nic w ich ulepszeniu od m1 do g1?

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

a jeżeli chodzi o skille to nie zmienicie nic w ich ulepszeniu od m1 do g1?

Zostały dodane instruktory , ale kosztują za to 450 k.

9bix.png

Opublikowano

Ma to byc medium z nutka harda wg mnie troche szkoda ze sa te szkaty z ktorych leca stalki a w szczegolnosci bronie 75 ;// . Jezeli juz chcieliscie ulatwic ich zdobycie to lepiej gdyby w grocie lecialy bezposrednio z mobow a nie ze na 35 z metka juz dropniesz sie przyfarci i jest to jest minus wg mnie . Ze skillami nic bym nie zmienial ciekawy pomysl : ) . Mam nadzieje ze wystartuje jutro juz bez zadnych problemow .

42421797.jpg

Opublikowano

Serwer w takim razie ciekawie się zapowiada, jeżeli tego nie zepsujecie to będzie dobrze :) o której start? :>

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Ma to byc medium z nutka harda wg mnie troche szkoda ze sa te szkaty z ktorych leca stalki a w szczegolnosci bronie 75 ;// . Jezeli juz chcieliscie ulatwic ich zdobycie to lepiej gdyby w grocie lecialy bezposrednio z mobow a nie ze na 35 z metka juz dropniesz sie przyfarci i jest to jest minus wg mnie . Ze skillami nic bym nie zmienial ciekawy pomysl : ) . Mam nadzieje ze wystartuje jutro juz bez zadnych problemow .

Własnie skrzynka z broniami na 75 lv będzie leciała w grocie ;)

Beta online.

Przypominam że do 23:59

9bix.png

Opublikowano

Dowodzik chcesz? :). jutro ci dam z rana, bo teraz to może z 100b/s bedzie ;d

Z czego masz neta? Szybkość pobierania liczy się dzieląc przez 8 aktualną szybkość internetu wykupioną u dostawcy.

Masz te 1mb dzieląc przez 8 wynosi jakieś 120kb/s, przez co tak też pobiera. Rano to sobie wiesz - u niektórych dostawców jest dodatkowy transfer w godzinach nocnych - porannych... Ja, np. Od 24:00 do 12:00 szybkość internetu wynosi 16 mb, dzieląc to przez 8 wynosi 2mb, tak jak mam. Od 12:00 - 24:00 net ogranicza się do 6mb, ponieważ jest wykupiona taryfa nocna... 100bajtów? 1kb to 1024kb.. Nie wgaduj, że masz neta 1mb, bo jak będziesz przy tym pisał, że Ci osiąga 400kb, to Ci nikt nie uwierzy..

astiumsign.png

Opublikowano

@UP

Official przewidziany na 20-21 jutro

/@ Dziekuje wszystkim za udział w beta testach.

Startujemy jutro w godzinach 20-22.

Zapraszamy :)

9bix.png

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, zrobiony przez zdolnych ludzi. Będzie to z pewnością serwer z grupy niepowtarzalnych. Mam nadzieję, że wszystko Wam się uda. :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Kolejny medium w ostatnich tyg. Nic specjalnego. Trochę mały system ulepszania. Dwie bronie, trzy zbroje trochę lipa

K*rwa żenada, pod hardami płaczecie że jest dużo hardów, pod medium, że dużo medium.. to poświęćcie te 30 min na skonfigurowanie własnego na chamachi i sobie zrobicie swojego wymarzonego easy serwa, żeby jak na każdym pograć kolejne 30 min i wyjść na podwórko pobawić sie z kolegami D:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...