Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nervil

PrezeSxZodi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram zagram zagram !:D Naprawdę fajny serwer, długo czekałem na jakiegoś harda, doczekać się nie mogłem za to ten medium w 100%-ach przypadł mi do gustu :) Mam nadzieję, że administracja sprosta wyzwaniu i serwer wyruszy bez większych problemów ! Pozdrawiam i widzimy się na starcie :)

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

Co sie dzieje z TeamSpeak? ;(

Wyglada na to że ktoś ddos w niego ładuje niestety narazie pirexa chyba nie ma a nie mam dostepu do serwera od ts3.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Przydałoby się więcej broni moim zdaniem, bo 2 bronie jednak to troche mało. ;x

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Byłem na becie fajnie się zapowiada.

Mam pytanie exp na oficjalu będzie taki sam czy zmiejszycie ?? Bo trochę za szybko leci.

EthanaEU2.png

Opublikowano

Byłem na becie fajnie się zapowiada.

Mam pytanie exp na oficjalu będzie taki sam czy zmiejszycie ?? Bo trochę za szybko leci.

Exp jest podniesiony na chwile obecną komendą o 1000%

33748387117269464751.png

Opublikowano

będzie luncher ? bo zatrzymało mi się pobieranie z mega.co , a neta mam 1mb/s i nie pobiorę w 1h klijenta :C

13735324352268179080.png

Opublikowano

będzie luncher ? bo zatrzymało mi się pobieranie z mega.co , a neta mam 1mb/s i nie pobiorę w 1h klijenta :C

Te mega.co to jest gówno, ciągle się zatrzymuje i idzie od nowa. Po co wgl na to wrzucaliście clienta? Z multiupload leci najlepiej ( Direct download) i dodajcię launchera dla graczy ze słabszym internetem ;d.

Opublikowano

Te mega.co to jest gówno, ciągle się zatrzymuje i idzie od nowa. Po co wgl na to wrzucaliście clienta? Z multiupload leci najlepiej ( Direct download) i dodajcię launchera dla graczy ze słabszym internetem ;d.

Przez google chrome śmiga ;)

astiumsign.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...