Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nervil

PrezeSxZodi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heej ludzie!

Dzisiaj rano ok 6:00 pobrałem clienta ze strony głównej.Będę mógł przez niego wbić na official?

Tak ;)

Tutaj ts: 5.175.143.38

Wbijajcie :P

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

gdybyś nawet teraz zaczął ściągać a masz 1mb to byś dał rade do 20-21 ściągnąć go !

nie wiem czy zawitam na dłużej...

Nie mam ochoty przerywać oglądania filmów z neta , żeby się pobierało :)

Na serwer wejdę na luncherze , sprawdzę czy mi sie podoba , jak tak to pobiorę , jak nie to nie :D

P.S

Jakiś dobry film polecacie ? :)

13735324352268179080.png

Opublikowano

nie wiem czy zawitam na dłużej...

Nie mam ochoty przerywać oglądania filmów z neta , żeby się pobierało :)

Na serwer wejdę na luncherze , sprawdzę czy mi sie podoba , jak tak to pobiorę , jak nie to nie :D

P.S

Jakiś dobry film polecacie ? :)

skazaniec ,jak daleko cię nogi poniosą albo najbardziej ci polecam serial żywe trupy (the walking dead)
Opublikowano

@up łatki narazie nie ma
zostanie udostępniona razem ze startem serwera tak wiec masz czas do 20 na rozmyślenia (bedzie ważyła max 10mb wiec każdy sobie lajtem ją ściągnie)
przy okazji ta łatka bedzie sprawiała ze client także będzie sprawny ;p

Opublikowano

No to za 1h i 53 min zaczynamy napierdal**?! xD

No ludziska jeżeli serwer wypali i utrzyma się choć z 2 miesiące (a raczej padnie po 1) to będzie meega frajda xDD

Opublikowano

Jak mam clienta z bety to będzie działać ?

sam Client nie bedzie działać , chwile przed startem zostanie udostępniona łatka która zrobi ze bedzie działać

@up podzielam Twoje zdanie :] i sie juz doczekać nie moge mam nadzieje ze wystartuje o 20 ale GA pisał ze ma jeszcze dużo roboty

Opublikowano

raczej team serwera by sie zdenerwował(lekko mówiąć) jakbym udostępnił wiec tego nie zrobie :P
najlepiej im teraz nie przeszkadzać bo naprawiaja kilka błędów jescze z misjami ale to są dropne niedociągnięcia

popieram @down'a :D ja proponuje jakieś łagodne kolory takie jak na stronce głównej a nie czarny i czerwony !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...