Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nervil

PrezeSxZodi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oglądałem GP i chcę zapytać o fryzury. Nie lepiej dodać fryzury z atrybutami do IS a zwykłe do handlarza? Każdy będzie kupował fryzke po tej niskiej cenie specjalnie na jakieś pvp z daną klasą... Jeszcze raz ponawiam pytanie wyżej o dungeony :P Jakieś wyzwania będą typu dt? Biolog? Autopatcher?

Hahahahhahahahahahahahahahhahahahahaha medium a nawet nie ma konia bojowego... Dobra spadam stąd.

Dojebał, o k***a. Zrobisz klikając na medal, który jest u handlarza! LOL, k***a naprawdę ciężko Ci będzie zrobić :)

astiumsign.png

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie Polecam

[HA]KizioRCK1 - Nieuk nierób Analfabeta ma kompletnie wyrypane na swoje serwery Anrela ile tam gra ? 50 ?

Team to nie ogary na Anreli było Rozdawane eq lvl itp od GM/a

a co do zabezpieczeń to robi im Karpielek (pro informatyk który zabezpiecza serwer z Tut/ów z MPC )

i to nie żaden hejt tylko wyraziłem swoją opinie na Temat serwer

Nieogar pisze sie razem ;)

Co do eq na anreli w powyżej opisanej sytuacji zostało ono usunięte z bazy.

Co do zabezpieczeń nie korzystamy z usług firmy ovh. Nasz serwer lokalizuje się na serwerowni gdzie technicy są dostępni 24/7.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Hahahahhahahahahahahahahahhahahahahaha medium a nawet nie ma konia bojowego... Dobra spadam stąd.

Trudno , przeżyjemy powodzenia ;)

Oglądałem GP i chcę zapytać o fryzury. Nie lepiej dodać fryzury z atrybutami do IS a zwykłe do handlarza? Każdy będzie kupował fryzke po tej niskiej cenie specjalnie na jakieś pvp z daną klasą... Jeszcze raz ponawiam pytanie wyżej o dungeony :P Jakieś wyzwania będą typu dt? Biolog? Autopatcher?

Dojebał, o k***a. Zrobisz klikając na medal, który jest u handlarza! LOL, k***a naprawdę ciężko Ci będzie zrobić :)

Będzie już troche fryzur w IS także raczej te zostaną , może jednak zwiększymy ich cene , bo faktycznie coś w tym jest.

Co do tych dungeonów , jeżeli ogarniemy już początki servera wprowadzimy jeden opracowany i przemyślany dungeon ;)

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Serwer Polecam

Bardzo dobra Administracja, czyli ładny "ogarnięty" serwer, bez żadnych niespodzianek i kłamstw.

Opublikowano

Bedzie jakis launcher przed startem?? (taki 10mb)

@Na server wbije i zobacze co i jak ;)

Zaciekawilo mnie ze max lvl 105, malo epikow, i full abs ;))

Pozdrawiam i czekam ;)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

ja czekałem na ten serwer zagram na pewno ale dodałbym trzeci komplet broni dla woja dałbym tasaka dla sury niebiana jaką trzecią bron a ninjy i szamanowi cos tez fajnego, czekam na start. :)

1354406189-U789346.jpg

Opublikowano

ja czekałem na ten serwer zagram na pewno ale dodałbym trzeci komplet broni dla woja dałbym tasaka dla sury niebiana jaką trzecią bron a ninjy i szamanowi cos tez fajnego, czekam na start. :)

Wystarczy żebyś troszkę wyżej przewinął stronę i poczytał posty Prezesa. Trzeci komplet już bodajże jest, czy jak to tam, a te bronie, które ty proponujesz, w ogóle ładne nie są. Jeśli chodzi o forum, to jakbyście chcieli jeszcze na darmowym silniku 'jechać' to polecam MyBB. Przydałoby się to forum zrobić pod stroną */forum.

Może lepiej usunąć KD od handlarza? Tym bardziej za tak niską cenę są, a jakiś lepszy zarobek by się przydał, prócz handlem kamieniami duchowymi.

astiumsign.png

Opublikowano

Wystarczy żebyś troszkę wyżej przewinął stronę i poczytał posty Prezesa. Trzeci komplet już bodajże jest, czy jak to tam, a te bronie, które ty proponujesz, w ogóle ładne nie są. Jeśli chodzi o forum, to jakbyście chcieli jeszcze na darmowym silniku 'jechać' to polecam MyBB. Przydałoby się to forum zrobić pod stroną */forum.

Może lepiej usunąć KD od handlarza? Tym bardziej za tak niską cenę są, a jakiś lepszy zarobek by się przydał, prócz handlem kamieniami duchowymi.

Tasak ładnie wygląda i nie jest zbugowany ani nic,na Surke w sam raz.

A co do innych broni,to żeby nie wyglądały jak z WoW'a...

Opublikowano

Wszystkie są z PL.

astiumsign.png

Opublikowano

A jak ze skillami ? bo nie napisałeś, przynajmniej ja nie widzę xD

Skille są podane na prezce w formie video

Bedzie jakis launcher przed startem?? (taki 10mb)

@Na server wbije i zobacze co i jak ;)

Zaciekawilo mnie ze max lvl 105, malo epikow, i full abs ;))

Pozdrawiam i czekam ;)

Możliwe że jakiegoś launchera zrobimy , jednak nie będzie się opłacało grać.

Większość wtedy nie będzie widoczna.

Mamy już zaplanowany trzeci komlpet broni dla postaci :)

Forum jest tylko chwilowe , cena kd u handlarzy zmieniła się na 5 kk do tego będą dropić z wybranch bossów.

Dbamy o to żeby bronie były przystosowane do klimatu metin-a.

9bix.png

Opublikowano

Niestety gdy widzę nick KizioRCK to od razu wiem, że serwer będzie kompletną klapą...

Rozmawiałem z każdym adminem i powiem, że Grench oraz Zodi są w porządku ale Kizio... tego gościa nie da się opisać...

Jest tylko na odstrzał i nic więcej.

Niemniej jednak przez totalnie bezsensownego Kizia mam nadzieję, że reszta team nie da mu niczego dotknąć (Co dotknie to spaprze) a serwer wystartuję i będzie miał się dobrze.

Pozdrawiam Kains Kirighaya.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Zauważyłem że na Forum pisze że będą dzisiaj otwarte beta testy.

A start kiedy będzie (oficjalny) ?

Jest napisane*

Oj, oj, oj. Widzę, że nie czyta się prezentacji a potem wychodzą głupie posty...

Start jest przewidziany na 23 marca.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Niestety gdy widzę nick KizioRCK to od razu wiem, że serwer będzie kompletną klapą...

Rozmawiałem z każdym adminem i powiem, że Grench oraz Zodi są w porządku ale Kizio... tego gościa nie da się opisać...

Jest tylko na odstrzał i nic więcej.

Niemniej jednak przez totalnie bezsensownego Kizia mam nadzieję, że reszta team nie da mu niczego dotknąć (Co dotknie to spaprze) a serwer wystartuję i będzie miał się dobrze.

Pozdrawiam Kains Kirighaya.

Kains , kizio nie ma nic wspólnego z serverem , tylko go sponsoruje.

Dzieki że tak uważasz , jednak kizio też jest wporządku.

Pozdrawiam

Jak jest ze skillami ?? W gameplayu nie jest pokazane.

W prezce jest video na ten temat

9bix.png

Opublikowano

Czy dostane odpowiedz czy zrobicie tak aby mozna bylo zmienic czccionke na standardową ? ( z globala) ? ...

Wrzucimy pliki na strone , jeżeli komuś nie będzie odpowiadał np. nowy wygląd map , lub czcionki będzie mógł pobrać i podmienić.

Przypominam o beta :

Witaj !

Chcielibyśmy cie zaporosić do udziału w testach beta servera NerviL [Dedyk]

Grając już spory czas w tą gre postanowiliśmy stworzyć server , który zaspokoi

prawdziwych graczy.

NerviL jest przemyślanym serverem i jego przygoda nie kończy się na tym co

jest w chwili obecnej.

Wszystko co dodajemy na server jest przemyślane i ma swój cel.

Zadaniem NerviL-a jest pokazanie jak wygląda prawdziwy server Medium.

O godzinie 15/17 własnie tutaj zostanie opublikowany client:

http://nervil.pl/download

Rejestracja zostanie włączona wraz z opublikowaniem client.

Zapraszamy na nasze tymczasowe forum:

http://nervil-pl.iq24.pl/

Oraz stałego teamspeak3 - 5.175.143.38

9bix.png

Opublikowano

Mamy już zaplanowany trzeci komlpet broni dla postaci :)

Można wiedzieć jaki to jest kompet ?

Najprawdopodobniej z globala , jednak będzie głosowanie.

Drugi komplet broni też prezentuje się ładnie ;)

9bix.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...