Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeroX.pl [Dedyk]

Shaunee15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa ten serwer bo stronka mi się włączyć nie chce?

Edit: Mają ataki okk sporo ludzi gra na tym serwerze??

Czy szybko się expi robi eq??

Opublikowano

Proszę o subiektywną ocene

Jak z grywalnością serwera ?

Dośc dużo osób ?

Czy jest to serwer na pare tygodni

Czy może coś na dłuższą metę ?

Opublikowano

Proszę o subiektywną ocene

Jak z grywalnością serwera ?

Dośc dużo osób ?

Czy jest to serwer na pare tygodni

Czy może coś na dłuższą metę ?

Serwer aktualnie jest naprawiany, ponieważ wczoraj dostaliśmy dość duże pakiety.

Na serwerze gra 100+ osób i wiadomo to też zależy od dnia.

Serwer jest już 2 miesiące i wcześniej miał długą betę i myślę, że szybko się nie wyłoży, bo opłacony jest na dłużej.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer easy 250lvl duża ilość broni zbroi polecam wam serwer. A tak po krutce chyba zacznę grę z wami ! .

Serwer jest ciekawy fakt :) sama na nim gram i jeżeli ktoś chce dobry serwer easy, który nie padnie za 2 dni to serdecznie zapraszam. :)

Opublikowano

Witam !!! :)

Zwracam sie z prosba poniewaz mam problem z rejestracja a glownie z e-mailem ....

Nie wiem jaki podac poniewaz nie posiadam np. [email protected] ?

Moze mi ktos pomoc z tym .

Z gory dzieki :) ( Za pomoc oczywiscie w lajkach )

Opublikowano

Witam !!! :)

Zwracam sie z prosba poniewaz mam problem z rejestracja a glownie z e-mailem ....

Nie wiem jaki podac poniewaz nie posiadam np. [email protected] ?

Moze mi ktos pomoc z tym .

Z gory dzieki :) ( Za pomoc oczywiscie w lajkach )

Nie rozumiem Twojego problemu. Zakładasz na darmowych hostingach maila i go podajesz. Wchodzisz odbierasz wiadomość, wchodzisz w link i masz konto. :) oczywiście z podaniem wszystkich innych danych.

Opublikowano

Nie wiem kto nadał rangę Easy temu serwerowi, ale chyba był wstawiony, bo według mnie on Easy nie jest, jeżeli nie da się zrobić buffa 100% na start, zmianek nie ma u żadnego Handlarza, żeby biola zrobić trzeba zakładać dropa i do tego nie da się odpalić dwóch klientów na raz. Serwer się może nie wyłoży tak szybko, bo jest zrobiony bardziej pod IS. Gram, ale ogólnie to na prezce wygląda super, w rzeczywistości w połowie taki super nie jest...

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Shaunee15, dnia 14 Maj 2013 - 14:22, napisał:

Nie rozumiem Twojego problemu. Zakładasz na darmowych hostingach maila i go podajesz. Wchodzisz odbierasz wiadomość, wchodzisz w link i masz konto. :) oczywiście z podaniem wszystkich innych danych.

Juz problem rozwiazany :)

Poprostu pisalem e-maila z duzej litery :D

Ale dzieki za checi :)

@Edit : Aaaa i co do serwera to tez macie problem z odpaleniem gry bo ja mam blad ....

Opublikowano

Nie wiem kto nadał rangę Easy temu serwerowi, ale chyba był wstawiony, bo według mnie on Easy nie jest, jeżeli nie da się zrobić buffa 100% na start, zmianek nie ma u żadnego Handlarza, żeby biola zrobić trzeba zakładać dropa i do tego nie da się odpalić dwóch klientów na raz. Serwer się może nie wyłoży tak szybko, bo jest zrobiony bardziej pod IS. Gram, ale ogólnie to na prezce wygląda super, w rzeczywistości w połowie taki super nie jest...

biolog to nie problem robisz dropa 50 lvl i dropisz wszystko na kazdym serwerze trzeba miec dropa np. na Panodrze

buf 100% na start ? pokaz mi serwer gdzie tak mozna... ja mam 181 inta i mam bufy po 70 okolo spokojnie daje rade a po za tym nw po co ci buf na tak prostym serwerze...

2 klienty mozesz odpalic przez obejscie patchera ktore jest LEGALNE....

Opublikowano

AmuS bardzo bym Cię prosiła o edytowanie posta, ponieważ jednak jest to jakaś reklama. Z góry dziękuję.

Możecie wchodzić na serwer za pomocą pliku "starter.bat", który znajduje się w kliencie. :)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...