Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeroX.pl [Dedyk]

Shaunee15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale kosmiczne ceny z is :D

11309.png 1. Kryształowa Zbroja (Wojownik) - Inna Wroga Wytrzymałość (Zbroja dla VIP-ów) 500 SM
100 SZ 2. Czarna Zbroj.Hwang(210lvl) 600 SM 3. Czarny Hwang(210lvl) 600 SM 3. Czarny San-Hwang(210lvl) 600 SM

Bukiet 5 SM Obrączka Slubna 10 SM Pierścionek Zaręczynowy 5 SM

Modki to dźiffki

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie uprzejmie informuję ,że patcher czasowo został wyłączony , na ten czas prosimy pobierać clienta z linków na stronie

2@ Down niestety nie posiadamy tak dużo VPSów , na dedyku chcieliśmy postawić wam clienta , ale kolidują liby od innych programów

393.jpg

Opublikowano

Zbrojki w IS to ja juz podziekuję wolę córki obkupić w zbędne rzeczy niż jakiemuś pajacowi dawać kasę na przejebanie

ŻEGNAM

Opublikowano

Odpaliłem ten Autopatcher niby wszystko się spatchowało klikam start, ale nie odpala się okno z metinem nawet żaden błąd nie wyskakuje.

Zrobiłem też plik metin2.bat z wpisem metin2client.bin, ale nawet przez ten plik nie odpala się okno z metinem...

Ma ktoś jakieś pomysły czy mam pobierać całego klienta z prędkością po 50 / 70 kb/s ?

Opublikowano

Panowie uprzejmie informuję ,że patcher czasowo został wyłączony , na ten czas prosimy pobierać clienta z linków na stronie

Nie rozśmieszaj mnie chopie, wrzucaj mi tutaj na ten moment clienta na ssh, bo z tamtych linków się ściągać nie da, rozumujesz to?

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

no ale autopatcher został wyłączony BUAHAHAHAHA mówie nastepne dzieci pokroju Nadki i Niuniusia

Opublikowano

Serwer wydawał się fajny, dopóki nie przeczytałem "6/7 u handlarki, mieszania tylko w is". To zdecydowanie odrzuca... Myślałem, że coś fajnego, a jednak nie :/.

24796627036485375495.png

Opublikowano

Serwer wydawał się fajny, dopóki nie przeczytałem "6/7 u handlarki, mieszania tylko w is". To zdecydowanie odrzuca... Myślałem, że coś fajnego, a jednak nie :/.

Jednak mieszania dropią z bossów i metinów, spokojnie. ;)

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Widze ze Team serwera nic nie ogarna aby ludzie sciagneli szybko
klienta -,- spaczowalem autopacherem i dalej dupa nie chce sie
wlaczyc.......... Sciagam z predkoscia 70kb/s WTF? :O widze 0 ogarniecia startu serwera...

Link aktywacyjny tez nie dotarl na maila -,-

Ja sie pytam kiedy w koncu dadza jakiegos 4fun-a ktory bedzie w 100% dopracowany

PedroAnglia_euw_107_2.png

Opublikowano

Hmm ... Strona znowu off -,- Tragedia jakas naprawde.

Jutro zajrze jezeli bedzie dalej stal to " moze " zagram bo niewiem czy klient do tej pory sie sciagnie :O

Powodzenia z ddosami ;)

Opublikowano

getripz.pl

wklejcie tutaj link turboit :] i pobierze wam z full predkoscia ja sie zarejestrowalem wczesniej normalniei linki doszly na wp i gmail :]

Opublikowano

Nic nie dziala zadne generetory srory i dzikie weze -,- 10 razy sprawdzone wiec kitu nie wciskajcie a pobierajac z predkoscia 70 kb/s wylacza sie przy 40mb ciagle -,-

Serwer porazka jezeli jest taki jak zainteresowanie Teamu wzgledem chcacych sciagnac klienta do gry, tyle mam do powiedzenia

dobranoc

Opublikowano

(...)6/7 dostępny u handlarki , a mieszania tylko w IS.(...)

Dziękuje, nie zagram. Rozumiem że serwer musi na siebie zarabiać, ale to już przesada. Jeszcze jakby to były dodania, których użyjesz pewną określoną ilość, ale zmianki? Przecież możesz zużyć 2-3 na jeden item i go wybonować jak chcesz, a równie dobrze możesz użyć 100 i nie wbić takich bonów jakie ci są potrzebne. Do tego jeszcze ta zbroja vipa też w is. Kupi sobie ją jeden z drugim i od 1 lvla będą koksić.

Opublikowano

nauczcię się DO CHOLERY CZYTAĆ!! 6/7 DROPIĄ Z BOSSÓW METINÓW ITP WIĘC NIE MA Z NIMI ŻADNEGO PROBLEMU !!! KTOŚ WCZEŚNIEJ PISAŁ ŻE DROPIĄ WIĘC CO WAS GRYZIE LUDZIE ?!

@Do autora , wpisz że dropią te zmianki 6/7 a nie dzieci pier*olą że tylko is ...

tak samo zbroja VIP , nie problem ją zrobić ... 2/3h na metkach 90 dropkiem i mam tyle instrukcji itp że się w głowie przewraca więc co wy płaczecie ... !!

8f5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...