Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeroX.pl [Dedyk]

Shaunee15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten launcher który kolega podał bardzo mi się szybko pobrał i wlaśnie się pachtuje. Tyle że ten nasz kolega Szymon ma trochę zły link do tego Clienita

@Edit MI launcher dziala. Co prawda to długo się patchował ale jakoś poszlo. Polecam ;p

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

Opublikowano

Ten launcher który kolega podał bardzo mi się szybko pobrał i wlaśnie się pachtuje. Tyle że ten nasz kolega Szymon ma trochę zły link do tego Clienita

@Edit MI launcher dziala. Co prawda to długo się patchował ale jakoś poszlo. Polecam ;p

jezeli ktos nie potrafi wkleic linku z turboit do tego generatora to juz nie moja wina :] dzieki temu pobieralo mi sie z full predkoscia :]

@Edit

dla leniwych Eziol dodal caly link do clienta w generatorze...

Opublikowano

Nie podoba mi się system ulepszania!

Po drugie zbroja vipa powinna inaczej wyglądać. Np. ta dla sury to jest bez nadziejna.
Nie wbiję Ale Życzę wam powodzenia!!!

Opublikowano

Nie polecam serwer totalna porażka...

Jak można dać metiny 90lv na Mapę od 130 lvl-a ? hahaha

Myślałem że coś lepszego z tego serwera będzie no ale po wbiciu 130lvl-a stwierdzam iż zmarnował tylko czas grając tutaj.

Opublikowano

Server zapowiadał się fajnie, ale gdy zobaczyłem, że zmianki tylko w IS to zniechęca, ten kto ma kase to jest najlepszy bo ma 10/10 w 6-7 albo siła i kryt? bezsensowne.

Opublikowano

Da ktoś launchera( ikone + locale i rooty , metin2.client.bin?) Ew coś większego lub serwerimfo :) PROSZE :) :)

Modki to dźiffki

Opublikowano

Panowie strona nie działa , z powodów obciążenia na stronie stoi teamspeak i do tego patcher dużo osób pobiera całego clienta przez patchera teraz ok 40. przez co strona nie działa

Tutaj macie 2 nowe Linki do clienta :

Oraz taka mała instrukcja : Link do pobierania clienta, client z obejściem patchera uruchamiając z pliku Derox.bat obejdziesz patcher i jednocześnie zwolnisz zasoby łączy serwera

http://www.morfeuszmt2.pl/pobieralnia/Derox.rar

http://getripz.pl/dbfc8a3fcccb15ca1a6b3d0eca9f487e.html

393.jpg

Opublikowano

Ehh miałem zagrać, ale widzę, że serwer nieprzemyślany....

A co do tych wszystkich serwerów pod IS, czy wy nie rozumiecie, że Ci którzy nie chcą korzystać z IS'a nie bd tego robić, a Ci którzy chcą bd korzystać!

A tym IS'em jedynie co robicie, to obniżacie na własne życzenie ilość chętnych graczy do gry (bo wiadomo, że gracze którzy nie korzystają z IS'a, tak naprawdę mają w niego wielki wkład, bo to oni często kupują te przedmioty od graczy IS - jest popyt, to jest i podaż!!...)

Rozumiem, że chcieliście iść w ślady starszych serwerów pod IS, ale niestety tamte serwery mieli lepszą sytuacje na stracie (brak takich ddosów), a teraz już nie ma tak lekko...

W IS'ie powinny znajdować się przedmioty, w cenie trochę większej od poświęconego czasu w grze na ich zdobycie. Na tym właśnie powinno się budować IS, a nie na cenach z kosmosu (zresztą często też widać przedmioty drogie w ch.. w IS, a w grze łatwe do zdobycia)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Poki co wbilem szamanem smokiem 80 oddalem full biola (konarow zelkova nie ma! blad maja z ta misja, certy leca jak krew z nosa a ubic te gowna bez 6/7 to masakra) mam full eq +9 szafira wachlarz dzwonek i inne syfy. Dziwi mnie ich rozwiazanie dodania ulepszacza jako zardzewialego ostrza... przeciez jest on u handlarki i kosztuje 10k... wiec po co on wgl sie tam znajduje??!! od 90+ leci multum kasy do 90 niestety jest lipa. Z tego co widze ludzie po wbiciu 130+ juz maja dosc... Mam nadzieje ze serwer jakos ogarna i bedzie spoko bo poki co lipa ze szkoda gadac!

chcialem dodac ze wsadzic bony nie jest tak trudno juz po osiagnieciu 90 poziomu postaci lecz z zmiankami... poki co zadnej nie dropnolem :)

PedroAnglia_euw_107_2.png

Opublikowano

Warto zagrać.

Zajmuję się Konfigurowaniem Spolszczaniem Pluginów, Spolszczniem Komend. Uczę się pisać pluginy.

Chetnie pomagam w tworzeniu serwerów minecraft.

Hxn.png

Opublikowano

reje off :/ Nie mozna polaczyc sie z baza danych.

Lost connection to MySQL server at 'reading authorization packet', system error: 0 '

Opublikowano

zauważcie, że połowe graczy tracicie ze względu na zmianki w is ;) spróbujcie to zmienić to na pewno więcej osób zawita na serwerze

wfca.png

Opublikowano

nauczcię się DO CHOLERY CZYTAĆ!! 6/7 DROPIĄ Z BOSSÓW METINÓW ITP WIĘC NIE MA Z NIMI ŻADNEGO PROBLEMU !!! KTOŚ WCZEŚNIEJ PISAŁ ŻE DROPIĄ WIĘC CO WAS GRYZIE LUDZIE ?!

@Do autora , wpisz że dropią te zmianki 6/7 a nie dzieci pier*olą że tylko is ...

tak samo zbroja VIP , nie problem ją zrobić ... 2/3h na metkach 90 dropkiem i mam tyle instrukcji itp że się w głowie przewraca więc co wy płaczecie ... !!

W prezce nic nie ma o tym że zmianka 6/7 gdzieś dropi. A to co piszą gracze mało mnie interesuje, ja też mogę cokolwiek napisać o serwie, chociaż na nim teraz nie grałem(jakieś kilka miesięcy temu ten serwer też chyba był i szybko mi się znudził, potem chyba padł albo coś, że teraz od nowa startuje). Jak ktoś robi prezentację serwera to powinien ją aktualizować albo podawać w niej poprawne informacje. A co do zbroi VIP to nie wnikam ile czasu trzeba poświęcić na dropienie na nią ulepszaczy, tylko że jak ktoś wyda kasę na is to ma ją już od początku.Teraz serwy albo padają po tygodniu jak Tuor, albo nudzą mi się po 2-4 dniach (Nevios) więc nie mam zamiaru wydawać na nie kasy, bo było by to wyrzucanie jej w błoto. Wolę z kumplami iść na piwo, radości z tego więcej, a i za jeden sms mam z 3 piwa. Zresztą poza tym co w is, to po samej prezce widać że serw tylko po to żeby zarobić, zamknąć po tygodniu i po 2-3 dniach wypuścić jako nowy i tak w kółko. Żadnej zapowiedzi, prezka 10 minut przed startem(genialny pomysł, wszyscy naraz rzucą się pobierać klienta i później idzie te cudowne 50-60 kb/s), nie wiem jak z betą, też pewnie nie było. Generatora też nie widzę, zaraz poleci raport, modek wleci, da czas do jakiejś godziny, sądząc po tym że autor olewa temat(jakby nie olewał to by poprawił info o 6/7) nie doda go i temat leci do zamknięcia. Jak się coś robi to się to robi porządnie, a nie na odpierdol.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...