Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeroX.pl [Dedyk]

Shaunee15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer lipa.

Przy samym wejściu są już problemy. Jeśli chcesz pobrać cały client jest on wrzucony na jakiś hosting zamiast być udostępniony na dedyku.

Pobiera go po 120 kb z czego jeszcze trzeba było czekać 10 minut bo jak to stwierdził hosting ''dopiero coś pobierałem'' a nie pobieram nic mhm od tygodnia bodajże.

Strona "tańczy" jak ku*wa na rurze ddosują wam serwer i stronę na tyle że ładuje się nawet po 60 sek.

Z tego co czytałem UP serwer robiony pod zarobek zamiast dać ludziom normalnie zrobić wszystko skoro są takie raty powinny być też duże bony na hp etc.. + 6/7 i zmianki drop z metków. W is zawsze możecie powrzucać ulepszacze i inne syfy gdy ludzie nie chcą czegoś dropić to na pewno kupią.

Odtrącacie tym is-em ludzi przez co tak czy tak nie zarobicie na tym tyle żeby utrzymać serwer :)

Daje wam maksymalnie dwa miesiące po czym serwer padnie kompletnie (o ile ddosy nie zrobią tego wcześniej)

Nie zagram ponieważ dla mnie to szkoda czasu

Serwer 3/10 prezka 7/10

Można by było rzec zrobić serwer to nie sztuka

Ale... opanować go po ddosach jest już trudniej :)

Słabe strasznie zabezpieczenia macie a pakiety lecą ...

Stronka też sobie padła :D mysql zapchane

Domena zarejestrowana dla

Mariusz Baran

ulica:

Wądroże Wielkie 127

miasto:

59-430 Wądroże Wielkie

WTF ?

img_ref1525_01-800x200.jpg

Opublikowano

Mhmmm, pewnie będzie tak, że tam wpadnę, więc czekajcie na mnie.. :)

//nieregulaminowa sygnatura - reflink

//BR3ND

Opublikowano

Wszystko wygląda bardzo fajnie i prawdopodobnie wbiję, bo te nowe serwery co teraz wychodzą to padają po kilku dniach albo tygodniach.

Szkoda tylko że nie skusiliście się na dodanie jakichś lepszych zbrojek. One wyglądają trochę staroświecko i w ogóle.

Tak wiem że metin to metin a nie jakaś inna gra, ale jest cała masa, które by wyglądały lepiej :P

58815786.jpg

Opublikowano

Może ktoś włożyć na inny hosting bo 2 godziny prubowałem pobrać i mi te hostingi nie działaja a chciałbym pobrać Oficjalny Client Serwera DeroX a i na dodatek nie mieszkam w polsce

Opublikowano

serw bardzo dziwny, wbilem 118 szamanem biolog oddany eq zrobione tylko czesciowo. Poki co nie pokonuje mnie nikt... wielu graczy serwer nie ma... niestety ale serwer chyba dluo nie pociagnie jesli nie bedzie kilku zmian. Za bardzo zrobiony pod IS zle rozwiazane YANG! po chugo mi duzo yang na wlozenie bonow? skoro wystarczylo obnizyc ceny w shopach inflacja byla by mniejsza... Ulepki na moja bron (obecnie wachlarz 90 +7) to instr. jednore. miecza... Gdzie to dropi?! poki co nie widze nikogo by biegal w eq na ktore trzeba wlasnie tych ulepek. (ps. dzwonek 65- robi sie z niego bron na 130 ktora ma wbudowane 30l magiczne 350-400, ulepki na niego to 100kk i po 3 perelki... jaki SENS?)

PedroAnglia_euw_107_2.png

Opublikowano

Client się bardzo dobrze pobiera :)

Mi aktualnie leci po 700-1100 kb/s.

Więc nie wiem jaki macie problem z pobieraniem.

Z prezentacji wszystko ładnie wygląda lecz ten system ulepszeń mógłby być większy.

Serwer ocenię po 3-4 godzinach gry i napiszę kolejnego posta lub dam edita :)

@Edit

Już po godzinie grania stwierdzić można że serwer jest full IS a na dodatek wiele rzeczy do poprawy.

Wgrali gotowe questy z serwera Ahrimania. Wgrać questy i źle ustawić drop? Śmiech :)

Nagrody? Wgl nie są edytowane, jedynie co to biolog jest edytowany.

Na 65 bodziakiem bez buffa nie ma co iść do v2 bo nie da rady ogarnąć chyba że z WH.

Serwer jest ustawiony tylko pod zarobek.

Zbroja rzekomo dla VIP'ów to trzeba czytać " Wydaj 150 złoty a masz zbroje" :)

50 złoty - pierścień anty expa

A jeśli płacimy inną formą niż SMS to:

Zbroja VIP - o 100 złoty taniej :)

Anty exp - 30 złoty + 50 sm zostaje

PD 7 dni - 20 złoty SMS a 12 złoty przelew (tu akurat nie jest aż tak drogo)

Bronie 65/75 - minimum 30 złoty przelew lub 50/60 złoty sms :)

Wszystkie zbroje w IS najdroższa to chyba ta dla VIP'a ale tam jakieś SZ potrzebne więc nw :)

Za zbroje na 210(sam fakt że w is jest) wydajemy SMS'em 180 złoty, przelewem 70 złoty.

I nikt mi tu nie wkręci że serwer nie pod IS.

Licznik ? Podkręcony ten co pokazuje że 48h temu było 590 typa :)

Pytałem się ludzi z topki to pisali że tutaj maksymalnie było chyba z 100 graczy :)

Pozdrawiam i nie polecam serwera :)

kiritoc.png

Opublikowano

Ja powiem tak. Może jest to serwer pod zarobek, lecz teraz pomyślcie kto kupi za tyle zbroje vipa lub coś innego? Według mnie ceny są za wysokie więc ludzie nic nie kupią i to jest powód dla jakiego tu gram. Jak by zbroja vipa była za 10-20 zł to pewnie 1/3 serwa by sobie ją kupiła, wtedy to było by bezsensu, a tak? Zwisa mi czy w is jest jakaś najlepsza zbroja czy jej też nie ma, bo i tak nikt jej nie kupi ;).

A serwer jako serwer jest dość fajny. Admini przede wszystkim interesują się nim,a na dodatek nie ma z tym serwem żadnych problemów. Jak coś chcesz załatwić z adminem to wystarczy wejść na ts'a i z tobą porozmawia. Rzadkość ;).

Osobiście polecam

Opublikowano

Evil to moze ja ci odpowiem :

65 lv bodziakiem walić po grupie w v2 wbijesz lajtowo 80 :)
Rzekomo Zbroje VIP jak to określiłeś da się ulepszyć , możliwe że masz jakieś problemy z czytaniem innych postów
Mówisz o broniach że są w is, a zobacz jednak ile broni itp stoi w sklepach na m1 czy ludzie ile ich mają ;) drop jest ustawiony poprawnie i ja z 2 metków 90 miałem 2xparta pare slabych broni 61 z 2 stalki ulepszacze i 6/7 bonusy więc pieprzysz ze serwer pod is , pograłeś chwile gówno wbiłeś lub ktos ci nie dał stalki czy coś i wchodzisz na mpc i wymyślasz jakieś zje*ane historyjki, pozdro dla takich dzieci n3o

8f5.png

Opublikowano

Zaczne od tego :

1. Prezka trochę uboga ,ale przejrzysta.

2. Server Zajebisty

3. Miła atmosfera

4. Pomocni Administratorzy

5. Polecam ! Wbijać :)

Pomoglem? Postaw Like :P

Opublikowano

Moim zdaniem z poziomu gracza nie ma się co kłócić, ponieważ nie ma serwera, który nie jest pod IS. Każdy serwer musi być opłacany. Ceny na tym serwerze nie są wygórowane. Popatrzcie na inne serwery jakie mają ceny. Nie będę tu wymieniać żeby nie robić reklamy. A "hejty", czyli dzieci 10letnie nie miały nigdy własnego serwera i nie wiedzą co to znaczy utrzymać taki serwer, więc będą gadać, że serwer jest pod IS.

Nikt nikogo nie zmusza do grania. Ktoś chce to zagra, nie to nie no trudno.

Opublikowano

Moglibyście te downloady zmienić jeden nie działa drugi jakieś "gówno" pobiera OMFG cięzko tak na speedyshere wrzucić

MOŻE MI KTOŚ DAĆ LINK DO DL BO MNIE ZARAZ KUR** STRZELI

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

I tak tam nikt nie bedzie gral moze te 30 osob bo to jest nic innego jak stary Xartez.pl ktory upadl i zostal stworzony ten serwer... bugi wszedzie bugi biada wam powiadam.

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...