Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] KBot 7.05

kamieniarz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi już dwa razy alfe zrobił ;] A tak musiałbym robić ręcznie co znowu by mi pewnie zajęło z 5 dni, bo nie lubie wrót robić ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Do dupy, pełno bugów teraz dopiero sie skapłem.. Zamiast lecieć na 3-8 poleciał mi na 1-8 i tam bil stunki -.-, ja sie dziwie czemu tak szybko kupony ubywają.. x-3,x-4 nie da sie bocić 2k/h to co to za bocenie !

@Miszczu

Też myślę, że to taki "chwyt" marketingowy jest bug i dużo ludzi się zleci do kbota..

Opublikowano

Do dupy, pełno bugów teraz dopiero sie skapłem.. Zamiast lecieć na 3-8 poleciał mi na 1-8 i tam bil stunki -.-, ja sie dziwie czemu tak szybko kupony ubywają.. x-3,x-4 nie da sie bocić 2k/h to co to za bocenie !

@Miszczu

Też myślę, że to taki "chwyt" marketingowy jest bug i dużo ludzi się zleci do kbota..

Cos w tym jest ze tak nagle kazdy kto ma Kbota NoGG moze robic wrota.... Podejrzane :) ale w sumie co tam :D

Ja wrót nie robie kbotem bo to porazka... 3 razy mi w Becie na małych kryskach padł.. Wole narazie bocic i urke zbierac (chodź tej tez niewiele wypada bo ok 2.5k na godzine) ale bywało duzo gorzej. Juz prawie sobie nazbierałem na PBDO i to własnie tym botem bede robił wrota i na palladium 24/h :D

Opublikowano

mateusz a to nie jest tak, że z twojej winy padł? Bo mi na alfie na niczym ani hp ani osłona nie zlatuje. Wrota robię vegą z podkręconymi napędami. Full dmg bez osłon ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Opublikowano

mateusz a to nie jest tak, że z twojej winy padł? Bo mi na alfie na niczym ani hp ani osłona nie zlatuje. Wrota robię vegą z podkręconymi napędami. Full dmg bez osłon ;]

Nie wydaje mi sie. Ja robiłem aegisem z podkreconymi rakietami na sepromie, napedy na złotku i osłone na sepromie. Na 1 konfie full dmg i 100k osłon, a na drugiej konfie 400k osłon.

Nie jest to tez wina lagów u mnie gdyz mam neta 10Mb/s moze wina bota to jest, ale nie jestem w stanie tego okreslic.

@Up u mnie jest narazie git bot lata juz 27 godzin i jest fajnie :D

Opublikowano

@kamilo

Mam ten sam problem tylko, że na vps, a na kompie umnie normalnie lata, no ale póki komp i tak chodzi to może i tu bocić ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Opublikowano

Kurwa latal bot od 6 do 11 i sie wylaczyl kurwa mac co sie dzieje

Aktualizacja kbota juz po bocie na tydzien

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Kurwa latal bot od 6 do 11 i sie wylaczyl kurwa mac co sie dzieje

Aktualizacja kbota juz po bocie na tydzien

Nie ma aktualizacji.

Jest.

Opublikowano

Chyba koniec tego dobrego :P

Przy Checking license napisane jest teraz "ta wersja bota nie jest aktualna, zaktualizuj bota"

Ma ktoś już aktualny download? :)

Opublikowano

@UP

TAK MAMY Download do twojego mózgu :) niedawno to wyskoczyło a ty już download chcesz ;] kup ibota to będziesz sobie co parę godz nową wersje ściągał

Opublikowano

@UP

TAK MAMY Download do twojego mózgu :) niedawno to wyskoczyło a ty już download chcesz ;] kup ibota to będziesz sobie co parę godz nową wersje ściągał

skoro napisane jest w wyskakującym okienku "zaktualizuj bota" mam prawo domyślać się, że jest możliwość pobrania aktualnej wersji.

Nie kulturalne epitety w moją stronę mijają się z celem i nie wnoszą nic do tematu.

Nie mów mi też co mam kupić a czego nie, sam o tym zadecyduję.

Opublikowano

Chyba koniec tego dobrego :P

Przy Checking license napisane jest teraz "ta wersja bota nie jest aktualna, zaktualizuj bota"

Ma ktoś już aktualny download? :)

poczekaj pare dni i bd lecz w przypadku kbota nie zdziwię się jak to potrwa tydzien :D

killalllogo.jpg

Opublikowano

Ehhh i znowu tydzień czekania na nowego bota :( No cóż trudno się mówi mniejsze szanse na bana jak konto troche postoi ;)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Może kamieniarz ogarnie i będzie szybciej :)

A co ma kamieniarz do tego ? On jedynie może dać link do pobrania bota nic więcej -.-

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...