Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] KBot 7.05

kamieniarz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znowu zamiast Customer'a mam Offline co jest do kurwy nędzy z tym KBotem?

Opublikowano

Powiem tak nie ma sensu teraz bocić czekajcie na kbot 7.06. Ja przynajmniej tak robię.

Nie rozumiem twojej logiki.... Skoro działa kbot 7.05 to i to za free dlaczego nie bocić?

Opublikowano

Jak narazie to Kbot działa jak mu sie podoba.. Mozna kurwicy dostac :D.

Ale działa,urki zawsze troche wpadnie

Opublikowano

To nie rozumiem działa kbot?- bo nw czy na nocke ustawic?.

O dziwo problemy mam tylko za dnia, w nocy działa bez problemy (i tak niech zostanie) Więc myślę, że możesz zostawić na noc bota :)

Ps:

FZhYSYw.png

Jeszcze trochę :)

Opublikowano

Unable to connect... Wrong Jabber(Kbot control center) Username(Id) or password(PIN), chcialem wykorzystac triala kbota, bo mialem ?- mam zakladac konto czy co?

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

Unable to connect... Wrong Jabber(Kbot control center) Username(Id) or password(PIN), chcialem wykorzystac triala kbota, bo mialem ?- mam zakladac konto czy co?

Tak, musisz założyć konto na google :)

Opublikowano

Za tydzień, wszystko wraca do normy.

Źródła: Tajne.

oiph.png

Opublikowano

Mateusz ty jesteś pierdolniety??? Usun z avatara nick swój bo cię zbanuja za używanie botów...

Co do tematu to zakonczcie, przecież kurwa wszystko działa jak należy sprawdzalem na 5 komputerach i na różnych kontach...

Opublikowano

Mateusz ty jesteś pierdolniety??? Usun z avatara nick swój bo cię zbanuja za używanie botów...

Co do tematu to zakonczcie, przecież kurwa wszystko działa jak należy sprawdzalem na 5 komputerach i na różnych kontach...

W dzień wszystko działa, z rana i wieczorem zaczyna się pierdolić

Opublikowano

Jebniety to jestes ty :D Popatrz dobrze zanim cos napiszesz.. nick jest zamazany całkowicie i Napisałem w Paincie tylko PL3.... Myslisz ze bym dał swój nick :D haha Grubo

Dzieki za 5% Λnonymous .... pfff dno

// Nie ma za co ;)

Anonymous

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...