Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] KBot 7.05

kamieniarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Wyskakuje mi okienko: "Please open KBot contron center, register and then enter your Jabber(KBot control center) Username(ID) and Password(Pin) in the Kbot control center"

i proces zatrzymuje się.

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A za co mu dziękować ? I po co to wstawiał ? Jeśli ktoś ma KBota to po uruchomieniu bota automatycznie ściąga się aktualizacja

Nie wypisuj bzdur - jak coś sam faktycznie zrobisz to pokaż

Nieznane jest ludzkie chamstwo i zazdrość na tym beznadziejnym forum...

Opublikowano

2UP@ Klikasz w kbot CC na register,robisz konto, potem te dane wpisujesz w KbotCC dajesz Refresh i Ogien!

@UP Dokładnie, chamstwo jest straszne..

Opublikowano

@up Wyskakuje mi okienko: "Please open KBot contron center, register and then enter your Jabber(KBot control center) Username(ID) and Password(Pin) in the Kbot control center"

i proces zatrzymuje się.

zrob to:

W tym tutorial opiszę jak zacząć użytkować programy K (Kbot, Kekrava, KOpen Stealth)

1. Pobieramy któryś z wyżej wymienionych programów http://kbotik.c0.pl/ - lista programów.

2. Instalujemy program.

3. Otwieramy, wyskoczy nam takie okienko, alertvb.jpg klikamy OK, okienko zamknie się.

4. Otwieramy pasek zadań (tam gdzie mamy GG, skype i inne duperele).

5. Ukaże się naszym oczom taka ikonka (tzw. Kbot CC) iconay.jpg, otwieramy ją

5a. ukaże nam się takie okienko refreshtofc.jpg

6. Klikamy na przycisk "Register" w prawym dolnym rogu.registeryz.jpg

7. Otworzy nam się strona https://accounts.google.com/SignUp - rejestrujemy się na niej (WAŻNE ABY ZAPAMIĘTAĆ NICK (nazwa użytkownika) I HASŁO!!!)

8. Otwieramy znów Kbot CC.

9. Klikamy na przycisk User/PIN userpin.jpg

10. Wyskoczy nam okienko: kbot.jpg

11. W user wpisujemy "nazwę użytkownika" który podaliśmy przy punkcie 7 w PIN wpisujemy hasło które podaliśmy w punkcie 7.

12. Klikamy OK.

13. Następnie klikamy "refresh" w prawym górnym rogu.beznazwy4nz.jpg

14. Jeśli zamiast czerwonego napisu OFFLINE tylko kod 36555494.jpg to znaczy, że wszystko zrobiliśmy dobrze :)

Opublikowano

A za co mu dziękować ? I po co to wstawiał ? Jeśli ktoś ma KBota to po uruchomieniu bota automatycznie ściąga się aktualizacja

Nie wypisuj bzdur - jak coś sam faktycznie zrobisz to pokaż

Aż mi się cie żal robi gdy to czytam...

triale sa zresetowane mozna od nowa odpalać zapewne za te dlugie czekanie

Ciekawe bo nadal mam swoje dema w kbotCC. Ktoś jeszcze może to potwierdzić?

Opublikowano

@up nie ma KOSa.

Swoją drogą ciekawe ze ani u Pukacza ani na officialu tego nie ma a Kamyk ma i jeszcze ładnie chodzi. Nie wiem czemu Ivan nie wrzucił na stronke ale dobrze że chociaż Kamyk tu dał ;)

u mnie nie było bo wstałem dopiero o 14:30 :D Tak to jest jak wraca się z baletów nad ranem :P

Zniknęły u mnie triale

dogu.png

mi nie http://scr.hu/0duh/l1snl

:(

1.jpg

Opublikowano

Nieznane jest ludzkie chamstwo i zazdrość na tym beznadziejnym forum...

Jeśli przedstawienie stanu faktycznego jest dla kogoś chamstwem to ja na to nic nie poradzę ale jeśli dla kogoś to forum jest beznadziejne i woli czytać nie do końca prawdziwe informacje Kamieniarza to lepiej niech idzie do niego i tam pisze co mu ślina na język przyniesie. Aby potwierdzić że upgrade działa automatycznie specjalnie dla tego forum i użytkowników ponownie uruchomiłem wersję KBot 5.04 aby pokazać jak to działa.

A co do niby cracków tworzonych przez Kamieniarza to totalna bzdura - jako sprzedawca botów jest największym przeciwnikiem cracków a nie ich twórcą i to z bardzo błahego powodu - kasa mu ucieka.

post-330545-0-47809100-1363447697.jpg

Opublikowano

Jeśli przedstawienie stanu faktycznego jest dla kogoś chamstwem to ja na to nic nie poradzę ale jeśli dla kogoś to forum jest beznadziejne i woli czytać nie do końca prawdziwe informacje Kamieniarza to lepiej niech idzie do niego i tam pisze co mu ślina na język przyniesie. Aby potwierdzić że upgrade działa automatycznie specjalnie dla tego forum i użytkowników ponownie uruchomiłem wersję KBot 5.04 aby pokazać jak to działa.

A co do niby cracków tworzonych przez Kamieniarza to totalna bzdura - jako sprzedawca botów jest największym przeciwnikiem cracków a nie ich twórcą i to z bardzo błahego powodu - kasa mu ucieka.

Dobrze wiedzieć, że tworzę cracki. Powiesz mi jeszcze do jakich programów i w jaki sposób to robię?

W każdym razie nadal nie rozumiem po co tworzysz tutaj bajki. Też mam sobie zaraz wymyślić coś o tobie ?

Opublikowano

Na co ci tyle Kbot'ów? :D Nie lepiej było kupić PDDO bot i złotą licencje?

Wtedy nie było PBDO Bota.

@topic

Swoją drogą Ivan też ma dość długi okres aktualizacji na stronie.

Opublikowano

Na ogół mówiąc seria "I" jest lepsza od serii "K" tylko i wyłącznie szybkością aktualizacji bo nikt nie kupuje IBota czy OSa na zawsze ze względu na czas do wykorzystania i cene. Gdyby Ivan wziął się do roboty i zrobił Team jak w PBDO-Bocie to zmiażdżył by IBota i te jego śmieszne ceny ;)

Opublikowano

czy to działa tylko 1x? ;)

Jeżeli chodzi Ci o dane z konta google, to trzeba je tylko raz podać.
Opublikowano

Eh nie wiem co się wali, ale zamiast bić allieny to skacze mi przez tp jak opętany i co chwile od nowa połączenie...

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

@UP mam czasami podobnie, raz lata dobrze raz lipa i reconnecting cały czas.. Czasami przeleci przez portal i zwiecha, trzeba od nowa włączac. KbotCC mam cały czas offline, czasami licka sie pokazuje a czasami offline i bot lata.. ??? Nie wiem o co cho

Opublikowano

Dobra mi się naprawiło ;] Szkoda tylko, że mi triali nie zrestartowało tak jak dla nie których. A bym sobie kosem wrotka zrobił

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

@UP mam czasami podobnie, raz lata dobrze raz lipa i reconnecting cały czas.. Czasami przeleci przez portal i zwiecha, trzeba od nowa włączac. KbotCC mam cały czas offline, czasami licka sie pokazuje a czasami offline i bot lata.. ??? Nie wiem o co cho

Ja mam tak cały czas licek nie pokazuje boce z 20 acc :)

Ale u mnie nic nie reconnectuje, tylko jak odpale dwa konta w jednym kbocie to tak. Spróbuj !

Można bocic http://scr.hu/0ew/pfavy

Opublikowano

Dzieci ogarnijcie ivan nie mógł złamać zabezpieczeń do ibota więc kamieniarz je złamał, ivan wziął skopiował pliki i wyszła aktualizacja więc dopiero teraz wyskakuje download przy wlaczaniu kbota więc niewypisujcie bzdur

Opublikowano

Dzieci ogarnijcie ivan nie mógł złamać zabezpieczeń do ibota więc kamieniarz je złamał, ivan wziął skopiował pliki i wyszła aktualizacja więc dopiero teraz wyskakuje download przy wlaczaniu kbota więc niewypisujcie bzdur

Tak fajnie, ale kamyk sprzedaje boty a nie je crackuje. Tak na serio to kamyk nic nie wie o crackowaniu ibota więc jak czegoś nie wiesz to nie wprowadzaj ludzi w błąd

A tak poza tym fajnie, że ivan zrobił chwilowo darmowego kbota, moje konto na PL śmiga :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...