Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inveria.pl [Dedyk]

Inn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście najlepszy HA będzie pilnować chunjo wiec zapraszam do chunjo :D

//

Wszystkie bugi zgłaszać w grze na nick [HA]Majorek lub ts inveria.pl lub na naszym forum linku nie podam bo nie mozna :)

Pozdrawiam i zapraszam na serwer

[GA]Lookus Też Będzie Online ^ ^

Wszelkie Bugi zgłaszać do [HA]Majorek lub [GA]Lookus oraz ts3 !

Zapraszamy za niedługo Startujemy z Betą !

3ki.png

Opublikowano

Start Bety Odbędzie się później nie jak planowaliśmy z powodu offline Inn ponieważ pracuje a Majorek nie wchodzi z nieznanego powodu.

Liczymy że start odbędzie się jak najszybciej przypuszczająca godzina to 20:30

3ki.png

Opublikowano

GM wywala mnie z gry przez jakiś error nwm co mam z tym robić :D.

I dodaj npc na inne Ch nie tylko na ch1 ...

Opublikowano

Serwer wydaje się być interesujący, lecz odstrasza mnie zachowanie Game Master'ów, skąd Was Głowny Admin zrekrutował?

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Serwer wydaje się być interesujący, lecz odstrasza mnie zachowanie Game Master'ów, skąd Was Głowny Admin zrekrutował?

Zachowanie Game Masterów? Możesz się rozwinąć?

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

hehe strona wgl nie zabezpieczona przed SQL inject brawo Panowie *.*

Nie wiem czy cie wyśmiać czy co z tobą zrobić, ale powiem ci, że jesteś zabawny robiąc konta typu "DELETE FROM 'account'" i myśląc, że się włamujesz...

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Właśnie ściągnęłam klienta, założyłam konto i wbiłam do gry.

Ktoś z administracji oświadczył że z racji że npc od dawania eq i lvl już niczego dla nas nie ma, to on rozda po 65lvlu i itemkach.

Super i fajnie, teleportuje się z koleżanką( <3 ) do jinno m1 i widzę hmm 3 osoby z teamu.

Proszę w kulturalny sposób Majorka o danie mi 65 lvla i tego co obiecał, wszystko jest spoko, mam wbity poziom, ale doprosić o eq to się nie da...po co mi 65 lvl skoro nie mam eq? Nie lubię kiedy ktoś mnie ignoruje i nie lubię także jęczeć o itemki, ale skoro obiecał to mógłby coś z tym zrobić, prawda?

Totalnie mnie olał na ogólnym jak i na szepcie. GM Inn biegał po mieście i stwierdził że on żadnego eq nie rozdaje i tyle go widziałam.

Dodam że żaden z GMów czy tam administratorów, zwał jak zwał, nie był na afk bo ciągle byli w ruchu. Rozumiem gdyby ze 100 osób nagle poprosiło o eq to byłby spory problem, ale z tego co widziałam stało obok was z 4-5 osób i prosiło o eq. Ich także olaliście.

Pierwsze wrażenie jest najważniejsze i ciężko jest je zmienić. Super prezentacja, ale team jest dziwny i jakoś mało pomocny. Klient ląduje w koszu. Dziękuję i dobranoc.

58815786.jpg

Opublikowano

Właśnie ściągnęłam klienta, założyłam konto i wbiłam do gry.

Ktoś z administracji oświadczył że z racji że npc od dawania eq i lvl już niczego dla nas nie ma, to on rozda po 65lvlu i itemkach.

Super i fajnie, teleportuje się z koleżanką( <3 ) do jinno m1 i widzę hmm 3 osoby z teamu.

Proszę w kulturalny sposób Majorka o danie mi 65 lvla i tego co obiecał, wszystko jest spoko, mam wbity poziom, ale doprosić o eq to się nie da...po co mi 65 lvl skoro nie mam eq? Nie lubię kiedy ktoś mnie ignoruje i nie lubię także jęczeć o itemki, ale skoro obiecał to mógłby coś z tym zrobić, prawda?

Totalnie mnie olał na ogólnym jak i na szepcie. GM Inn biegał po mieście i stwierdził że on żadnego eq nie rozdaje i tyle go widziałam.

Dodam że żaden z GMów czy tam administratorów, zwał jak zwał, nie był na afk bo ciągle byli w ruchu. Rozumiem gdyby ze 100 osób nagle poprosiło o eq to byłby spory problem, ale z tego co widziałam stało obok was z 4-5 osób i prosiło o eq. Ich także olaliście.

Pierwsze wrażenie jest najważniejsze i ciężko jest je zmienić. Super prezentacja, ale team jest dziwny i jakoś mało pomocny. Klient ląduje w koszu. Dziękuję i dobranoc.

Przykro mi, że spotkało to Ciebie...

Mogłaś wejść na ts'a i uderzać z tym do mnie :D bo jestem trochę zajęty żeby siedzieć non stop i sprawdzać czy coś potrzeba...

Dla informacji innych!

Jeśli otrzymacie poziom od jakiegoś gm'a udajcie się do Mirnie (chyba dobrze napisałem :P) tam otrzymacie eq takie jak broń i zbroja a w resztę zaopatrzycie się u odpowiednich npc :D

Obama wie, co robisz!!!

LTE Play Opole

Opublikowano

Przykro mi, że tak mówisz ale tylko 70 pierwszych osób dostaje EQ do testowania map : ] Mam nadzieje, że wejdziesz jeszcze raz i przekonasz się że GM'i nie są tacy straszni :)

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

Launcher :P

Dajcie mi ten launcher xD

Inn już robi, za kilka minut powinien być :)

Obama wie, co robisz!!!

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...