Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inveria.pl [Dedyk]

Inn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbije na pewno stestować. Mam nadzieje że nie zrobicie takiej akcji jak administracja z Tour-a :)

Godnie Reprezentuj.

-----------------------------------------------------

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem co dokladnie zrobili ale postaramy sie jak najlepiej zadbac o serwer ;]

Nie będę tutaj ich krytykował, wystarczy ze wejdziesz w temat i poczytasz tam chwile :) Ogólnie będzie duże zainteresowaniem serverem, także proszę po prostu nie spieprzyć tak pięknego projektu.:-) . I Chciałbym poruszyć jeszcze jeden temat. Mianowicie chodzi mi o mapy na wyższe lv... czy będą wprowadzone ograniczenia lv-owe? Czy bedzie mozna teleportować do sb buffa? Bo naprawdę spotkałem się już z takimi servami które były cód miód malina, a ten motyw (brak tp dla buffa) zniechęcał wielu ludzi, pis joł !

@EDIT : Żeby nie spamić ( a bardzo lubię to robić więc naprawde sie poświęcam ;) ) Odpowiecie mi na pytanie , drogi teamie ? ;]

Godnie Reprezentuj.

Uczeń
Opublikowano

Co prawda server Medium ale expienie nie będzie sprawiało za wiele wysiłku
co prawda będzie trzeba trochę posiedzieć ale te moby nie będą
ustawione pod harda wiec będzie coś troszeczkę jak av2 tylko ze o wiele mniej będą atakowały.

Opublikowano

Szamana bedzie mozna przenies Questem

Niee no teraz to już mnie nakręciłeś na serva ! :) Na pewno wejde :)

DAWAĆ SZYBCIEJ OFFICIAL START :D

Godnie Reprezentuj.

Opublikowano

Niee no teraz to już mnie nakręciłeś na serva ! :) Na pewno wejde :)

DAWAĆ SZYBCIEJ OFFICIAL START :D

Szybciej raczej oficjala nie bedzie bo nie chcemy ruszyc i co 15 min stop bo jakis bug na oficjalku :)

//nieregulaminowa sygnatura

PiecuPL

Opublikowano

Rozumiem ,rozumiem. A tak apropos, to kiedy official rusza? x]

Godnie Reprezentuj.

Opublikowano

Max tydzień po becie

Najlepiej jak tyle pytasz to ts;]

Niestety brak mikrofonu,co mnie bardzo boli w wielu sytuacjach :P Mam jeszcze jedno takie pytanko które mi naszło do głowy przez ten temat jakim jest ''beta''... dokładnie chodzi mi o to , czy beta będzie full 4fun ?W sensie wszystko u handlarzy itp

Godnie Reprezentuj.

Opublikowano

Beta bedzie w typie Easy niektorym gracza damy lv i eq np 90 na mpke 90 i niech szukaja bugow i patrza jak sie expi Exp bedzie zwiekszony rowniez

//nieregulaminowa sygnatura

PiecuPL

Opublikowano

Beta bedzie w typie Easy niektorym gracza damy lv i eq np 90 na mpke 90 i niech szukaja bugow i patrza jak sie expi Exp bedzie zwiekszony rowniez

to jako 1szy się zgłaszam. :D

Godnie Reprezentuj.

Opublikowano

Na bete nie mozna by bylo dac npc dajacego np. 90 lv i eq wybranej ilosci osob i tak dalej?

Byloby to wydaje mi sie lepsze, gdyz niektorzy moga poczuc sie urazeni

ale to tylko taka mala propozycja

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Na bete nie mozna by bylo dac npc dajacego np. 90 lv i eq wybranej ilosci osob i tak dalej?

Byloby to wydaje mi sie lepsze, gdyz niektorzy moga poczuc sie urazeni

ale to tylko taka mala propozycja

Świetny pomysł :D

Ja tam osobiście wolę grać od zera, ale wydaje mi się że sporo graczy się ucieszy jak będą mogli sobie "wbić" lvl takim właśnie sposobem.

I takie info dla założyciela prezentacji, wykasuj linka do forum, bo nie można ich podawać na mpc i pewnie zaraz jakiś mod się tym zainteresuje :P

58815786.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...