Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inveria.pl [Dedyk]

Inn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rekrutacja na Game mastera na Team speaku 3

Wiec zapraszam ;)

Miałam tego nie pisać ale cóż napisze.

Serwera nie polcam ze względu na [HA] Majorka który jest w tak owym teamie serwera Inveria.
Admin który wybiera na GM osobę, którą nie ma nawet pojęcia o GM'owaniu.
Wybrał go tylko dlatego, że LUBI daną osobę. Była "pseudo" rekrutacja na GM'a w której i tak Majorek pomagał faworytowi.
Gdy dałam ss świadczące o nieudolności [GM]... (nie będę wymieniać nicku), [HA]Inn'owi oraz powiedziałam, że Majorek wybrał go tylko dlatego, że go lubi oraz mu podpowiadał, [HA]Majorek mnie zbanował na ts. Powód ? Hmm wpisał "cześć" , a powód raczej jest nieznany. tylko przekazałam Inn'owi prawdę.
Po prośbach kierowanych do [HA]Inn'a aby mnie odbanował zrobił to bezproblemowo. Majorek coś tam posapał do mnie na ts i gdy napisałam, że na serwie nie zawitam. Majorek napisał mi na pw
<19:16:14> "Majorek": pogadam sobie z tb jak karola nie bedzie
<19:16:18> "Majorek": a to ze nie zawitasz
<19:16:20> "Majorek": to lepiej :)

Przykro mi, że serwer musi tracić przez takiego kogoś jakim jest MAJOREK.
Zapewne gdy będzie oficjalny start, będzie navi i inne rzeczy od Majorka :)
To tyle pozdrawiam.

Szanowana pani dario Pseudo rekrutacja ? Rekrutacja była normalnie przeprowadzona a że ty swojego chłopaka na wiatr wystawiłaś i dałaś ss jego co do ciebie pisał to wiesz nie ładnie tak :) A to że nawet lepiej ze ciebie nie bedzie to prawda przynajmniej dla mnie by było lepiej mniej spamu i prośb o lvl i eq oraz nachalnego proszenia na ts

Pozdrawiam

//nieregulaminowa sygnatura

PiecuPL

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszenia ?! haha sory bardzo 5h proszenia o odbugowanie postaci . ŚMIESZNE. Majorek nie wiesz to się nie wtrącaj. Nie byłam z nim wtedy.

rekrutacja normalnie, żarty Sobie robisz chyba. Sam dziś na ts powiedziałes ze go wybrałes bo go lubisz.

Dario* pisze się z dużej.

96162453691265193809.png

Opublikowano

Przepraszam nie czytam do tyłu , może ktoś poświęcić kilka sekund i napisać mi tu kiedy jest oficialny start :) ?

Pisali, że jeszcze nie wiadomo kiedy start.

Ja slyszałem, że ma to być piątek, ale nie chcę nikogo wprowadzać w błąd. ;]

Opublikowano

Dario napisałem dario bo nie mam do ciebie szacunku ...

5h na odbugowanie ;) ? nie sądze a tak wgl to beta była

Rekrutacja była przeprowadzana normalnie a jak mówisz że nie to poprosze dowód

Nie mam zamiaru kłocić się z 14 latką

Więc żegnam :)

//nieregulaminowa sygnatura

PiecuPL

Opublikowano

Serwer dopracowany ale nie dla mnie. Zbroje są wszystkie na 1 kopyto tylko kolor praktycznie zmieniony. Bronie niektórych nie widać bo "?" Ogólnie to takim privów jest multum więc starałbym się zagrać na takim co już przetrzymał ataki. ;)

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Serwer dopracowany ale nie dla mnie. Zbroje są wszystkie na 1 kopyto tylko kolor praktycznie zmieniony. Bronie niektórych nie widać bo "?" Ogólnie to takim privów jest multum więc starałbym się zagrać na takim co już przetrzymał ataki. ;)

Masz przecież napisane, że te bronie, które na obrazku mają "?" dopiero zostaną dodane. Zastanawiają się nad ich wyglądem, więc nie wiem czego się czepiasz. A ataki dopiero zostają powstrzymywane bo server nie miał jeszcze officialnego startu.

wfca.png

Opublikowano

Takie pytanie, bo nie widzę - Kiedy serwer ma zamiar wystartować?

1gif_ssppphn.gif

Uczeń
Opublikowano

Start Servera jest nie przewidziany mamy problemy z dedykiem Serverowania naprawia jakiekolwiek problemy.

Opublikowano

masz jakiś problem...??? chce się coś dowiedzieć kur*a czy ten serw stanie czy nie bo jak widać 1 wiadomość nic im nie robi..

a ty nie musisz z mordą wyskakakiwąć jak Ci coś nie pasuje... to wyjdź i nie oglądaj tego co w tym temacie jest pisane to nie takie trudne ; )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...