Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inveria.pl [Dedyk]

Inn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możliwe że dzisiaj w godzinach nocnych

Czekam z niecierpliwością. Oglądam się za nowymi serwerami ponieważ . ProMt2 mi się znudził. Za duża przewaga IS. Ten jest jednym z moich faworytów.

sygnalg.jpg
  • Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

193.0.159.15:10240 - Ts na którym rozmawia administracja Tylko tymczasowy w razie pytań prosze wejść

Ts inveria.pl jest wyłączony z powodu konfiguracji zabezpieczen

//nieregulaminowa sygnatura

PiecuPL

Opublikowano

@Craschuje

Wydaje mi sie, ze top1 w rankingu poziomow to tylko wisienka na torcie bo znacznie bardziej prestizowy (przynajmniej ja tak mysle) bedzie top1 w ilosci zabojstw ;d

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Gorąco polecam serwer! Zapowiada się bardzo ciekawie, a administracja jest bardzo miła (rozmawiałem z nimi na team speak`u). Polecam!

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

server mi się podoba , na coś takiego czekałem teraz małe pytania
ile będzie trwać beta ?
czy będą 6/7 bony?
i ostatnie
czy np. 100 level wbije się w 1 dzień czy dłużej?

Opublikowano

server mi się podoba , na coś takiego czekałem teraz małe pytania

ile będzie trwać beta ? official za tydzień, w sobotę prawdopodobnie to sobie policz .

czy będą 6/7 bony? Nie

i ostatnie

czy np. 100 level wbije się w 1 dzień czy dłużej? tego nie wiem :f

sygnatura.png

Opublikowano

Chętnie zagram na serwerze ;) Można wcześniej o download clienta ponieważ mam troszkę słabszego neta i w godzinkę nie pobiorę klienta :(:D

Uczeń
Opublikowano

Chętnie zagram na serwerze ;) Można wcześniej o download clienta ponieważ mam troszkę słabszego neta i w godzinkę nie pobiorę klienta :(:D

Client już jest będzie tylko sprawdzony i dajemy Linka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...