Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Prywatny Server NosTale

GrAvItY1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za podanie kanału , polecam zamknąć temat.

Będzie takie info , bo zaraz będzie pełno spamu.

Priv nie wyjdzie szybko , nie wiadomo czy w ogóle wyjdzie.

Trzeba czekać , oczywiście temat powinien zostać , ale lepiej zamknąć czyli taka informacja.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Zdecydowanie wiara w serwery prywatne z powiększonym expem, jobą to marzenia. Zamknijcie temat żeby spamu nie było.

PS. Vertmar piszę się wierzę bo wiara :)

1921.png

Opublikowano

Jak autor poprosi to zamknę.

Co do tematu:

Gość robi sam, ma mało widzów więc może się uda. Chociaż i tak już nie wierzę.

W każdym razie trzeba mieć nadzieję, bo bez niej nigdy nie będzie serwera ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Temat można zostawić, bo można się dzielić wrażeniami dot. nowości wprowadzonych do plików. Ale oczywiście decyzja w rękach autora.

@Topic
Ja osobiście optymistycznie podchodzę do każdej nowinki o nowym privie, więc kibicuję twórcy i obyśmy w końcu zobaczyli jakiegoś priva po dłuższej przerwie ;)

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Jak to nie wierzycie , że nie powstaną ?!. Przecież był server nostale prywatny nosił nazwe 99Nos , został zamnięty z powodu nielegalnego servera. Pliki zostały skradzione, a twórcą kara grzywna.

Więc jedynie taki łatwiejszy Nostale to UK

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Jak to nie wierzycie , że nie powstaną ?!. Przecież był server nostale prywatny nosił nazwe 99Nos , został zamnięty z powodu nielegalnego servera. Pliki zostały skradzione, a twórcą kara grzywna.

Więc jedynie taki łatwiejszy Nostale to UK

A jeszcze łatwiejszy SE ;) Ale skoro ma ten być w kwietniu, to... nice ;)

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Jeżeli robią, to są idiotami. Priv powstanie, jak przestaną się tym chwalić na prawo i lewo... I co z tego, że robią ten priv, jak GF i tak ich udupi. Jeżeli już jakiś priv ma powstać, to dowiemy się o tym dopiero przy jego starcie.

Opublikowano

Jeżeli robią, to są idiotami. Priv powstanie, jak przestaną się tym chwalić na prawo i lewo... I co z tego, że robią ten priv, jak GF i tak ich udupi. Jeżeli już jakiś priv ma powstać, to dowiemy się o tym dopiero przy jego starcie.

Wszystkie twoje posty wyglądają tak: "GF to, GF tamto, GF zabija, morduje prywatne serwery". Gościu, my tu próbujemy się podjarać tym, że serwer być może powstanie. A powiedz mi jeszcze jakim sposobem miałby priv funkcjonować bez chwalenia się na prawo i lewo? Grałoby tam z 5 osób? Za darmo? Bez zabawy? ... Czekajmy i nie latajmy po wszystkich tematach z pesymistycznym spamem :/

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Wszystkie twoje posty wyglądają tak: "GF to, GF tamto, GF zabija, morduje prywatne serwery". Gościu, my tu próbujemy się podjarać tym, że serwer być może powstanie. A powiedz mi jeszcze jakim sposobem miałby priv funkcjonować bez chwalenia się na prawo i lewo? Grałoby tam z 5 osób? Za darmo? Bez zabawy? ... Czekajmy i nie latajmy po wszystkich tematach z pesymistycznym spamem :/

Nie o to chodzi. Reklamują to, zanim cokolwiek się stanie. Ja osobiście uważam, że możliwe jest powstanie priva, może juz go tworzą, ale dowiemy się dopiero gdy takowy wystartuje.

Opublikowano

Znacie jakieś przydatne programy w których można stworzyć serwa?
Coś tam umiem z c++ bym zrobił pliki żeby dało się grac i odrazu udostępnił pliki.

7ibz.png

Opublikowano

Nie o to chodzi. Reklamują to, zanim cokolwiek się stanie. Ja osobiście uważam, że możliwe jest powstanie priva, może juz go tworzą, ale dowiemy się dopiero gdy takowy wystartuje.

Ale zareklamowanie serwera przed powstaniem powoduje duże zainteresowanie wśród graczy i dobrze to wpływa na późniejszą ilość graczy ;)

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Ale zareklamowanie serwera przed powstaniem powoduje duże zainteresowanie wśród graczy i dobrze to wpływa na późniejszą ilość graczy ;)

I się zgodzę i nie , tydzień przed premierą , 2 tygodnie tak.

Ale nie 2-3 miechy itp :).

A później wiadomość Serwera nie będzie.

Co do serwera czekamy , może będzie;) jak będzie to wejde tylko żeby przetestować SP:P chyba że to będzie low exp to trudno.

Poczekamy zobaczymy.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Opublikowano

I się zgodzę i nie , tydzień przed premierą , 2 tygodnie tak.

Ale nie 2-3 miechy itp :).

A później wiadomość Serwera nie będzie.

Co do serwera czekamy , może będzie;) jak będzie to wejde tylko żeby przetestować SP:P chyba że to będzie low exp to trudno.

Poczekamy zobaczymy.

Miesiąc przed startem jest dobrym momentem do reklamowania serwera, bo robi się coraz większy szum i wszyscy chcą grać od początku. April to Kwiecień dla niewiedzących, więc nie wiem skąd te 2-3 miechy ;p

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Miesiąc przed startem jest dobrym momentem do reklamowania serwera, bo robi się coraz większy szum i wszyscy chcą grać od początku. April to Kwiecień dla niewiedzących, więc nie wiem skąd te 2-3 miechy ;p

Ja dałem przykład tylko :P

Opublikowano

Dobra. Są trzy wytłumaczenia.

1. Albo Gravity ciągle nas robi w balona, dając nam złudne nadzieje.

2. Albo projektanci porzucają swoje wielkie idee (ciekawe czemu)

3. Entwell ściga wszystkich tylko po to żeby nikt inny nie zarobił.

Tak szczerze wam powiem, że lepiej dla wszystkich aby informować o serwerach dopiero na tzw. Beta testach albo official.

Lepiej dla forum bo mniej spamu, lepiej dla użytkowników bo mniej % i lepiej dla młodzieży bo wezmą się w końcu do nauki, zamiast co 5 minut patrzeć na mpcforum.

Bardzo mi się podobał post Nie Mam Neta.

Co do tematu, uważam iż powinno się go zamknąć i nie otwierać do czasu PRAWDZIWYCH , JASNYCH i BEZZŁUDZENIOWYCH dowodów.

Wszystko ode mnie.

Opublikowano

Dobra. Są trzy wytłumaczenia.

1. Albo Gravity ciągle nas robi w balona, dając nam złudne nadzieje.

2. Albo projektanci porzucają swoje wielkie idee (ciekawe czemu)

3. Entwell ściga wszystkich tylko po to żeby nikt inny nie zarobił.

Tak szczerze wam powiem, że lepiej dla wszystkich aby informować o serwerach dopiero na tzw. Beta testach albo official.

Lepiej dla forum bo mniej spamu, lepiej dla użytkowników bo mniej % i lepiej dla młodzieży bo wezmą się w końcu do nauki, zamiast co 5 minut patrzeć na mpcforum.

Bardzo mi się podobał post Nie Mam Neta.

Co do tematu, uważam iż powinno się go zamknąć i nie otwierać do czasu PRAWDZIWYCH , JASNYCH i BEZZŁUDZENIOWYCH dowodów.

Wszystko ode mnie.

Ta koleś ci sie podobają wszystkie posty ludzi w których mnie cisną..... Priv to nie fake poco mieli by robić wideo skoro byłby to fake on napewno nie jest taki sam jak "Kubaman" :|
nostaleh.png
Opublikowano

Ta koleś ci sie podobają wszystkie posty ludzi w których mnie cisną..... Priv to nie fake poco mieli by robić wideo skoro byłby to fake on napewno nie jest taki sam jak "Kubaman" :|

Kochanie do łóżeczka

Po cholere zakładacie takie tematy? Osoby piszą tylko o swoich wrażeniach i o podnieceniu.

Publikujcie serwery tylko jeśli będzie możliwość zagrania na nich bo sami sobie robicie szkody w postaci warnów

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

@up

100% zgadzam się

@2up

też 100% zgadzam się.

Po co by mieli robić ? no nie wiem. zapytaj elektromachine i innych "projektantów" bo też chciałbym wiedzieć :P

Temat powinien być zamknięty do czasu aż będą jakieś wiarygodne źródła...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...