Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Prywatny Server NosTale

GrAvItY1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Menober jak bys chcial wiedziec to moim zdaniem serwer elektrochemie jest caly czas robiony bo na tym video na vimeo bylo widac exp,job itp.A na elitepvpers wyczytalem ze on od nich wlasnie to wzial.

nostaleh.png
Opublikowano

Z zegarkiem w ręku czekałem tylko na chwilę, aż zaczną się spory. Kurna priv ma nas połączyć i stworzyć jakąś rozgrywkę, a nie skłócać.

@Topic
Najlepiej poczekać do obiecanego Kwietnia i zobaczymy jak się to potoczy. Już niedługo ;)

v My channel v

revlayout.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No dokładnie nie długo maj i zmian w tym niby prywatnym serwerze nie widzę.

Może oni jakoś robią po kryjomu aby tylko ich kraj grał. Nic nie wiadomo.

1921.png

Opublikowano

Długo nie ma priva więc i tak ciągle gram na PL ale trudniej idzie :( Wole albo NosTale SE ale z tym IP,KSSN i te inne te programy to trudno to wszystko "ogarnąć" a tak to lepiej propo na PLu,UK czy DE grać zamiast czekać na Priva.Po co chcecie oszukiwać? To będzie i tak bez sensu.A tak to do sql chętnych zapraszam :P

Opublikowano

Na pewno w tym roku wyjdzie priv. Poza tym, wychodzę z inicjatywą, żeby zrobić fam MPCforum.pl, jak to było na wersji Kalydo, ja z baryczem byliśmy w zarządzie i była to dosyć mocna fam ;x

forumvy.png

Jeśli ktoś nie docenia tego co ma, kiedyś zostanie z niczym.

Opublikowano

Nostale ma malutko serwerów. Gdy powstanie priv i wszyscy się na niego zlecą co będzie? Nostale upadnie.. Ja bym wolała ,żeby takowy priv nie powstał ,chociaż przyznaje ,że super by było gdyby wprowadzili np o 100% expiku więcej na stałe..

.

Opublikowano

Gdzie upadnie ? przecież ten kto zrobi priva nie będzie miał nowych rzeczy takich jak na PL, dlatego nie którzy polecą na priva a nie którzy na PL

7ibz.png

Opublikowano

Poleca same nupki które nie ogarniaja sytuacji i maja lenia w UJ.. Przecież na pl galeria się dość łatwo. Wbić lvl można szybko eq skręcić i się bawić. A na prive od zera i czekać tygodniami na jakiś fajny item bądź sp... Na pl spokojnie da się grać nie wkładając ani złotówki :)

Opublikowano

Poleca same nupki które nie ogarniaja sytuacji i maja lenia w UJ.. Przecież na pl galeria się dość łatwo. Wbić lvl można szybko eq skręcić i się bawić. A na prive od zera i czekać tygodniami na jakiś fajny item bądź sp... Na pl spokojnie da się grać nie wkładając ani złotówki :)

Ehh z tym że same nupki się zlecą to nie prawda, sam wbiłem 87lv na pl avalone poczym przestałem grać, dlaczego? Ludzie na tym levelu są takimi ochydnymi chciwcami, że bania mała. Co do nosdolarów zgadzam się wbiłem berka+14 bez ani jednej wydanej złotówki, ale i tak jeśli ładujesz w n$ masz baaardzo dużą przewage nad takimi graczami jak ja, ale to już polityka gf - całkiem inny kosmos. Dlatego chciałbym aby powstał taki priv, gdzie najprawdopodoniej nie będzie p2w

Opublikowano

ale nostale wydane przez gameforge to nie to samo NosTale ;)

Pisz pw w celu kontaktu ze mną

Opublikowano

nie ogarniam waszego spamu

ludzie - wy tylko gdybacie...

może byc tak że priv wyjdzie za minutę a za 2 padnie bo zajebie im serwery, a może być tak że nigdy nie wyjdzie

ja ciesze się z tego że nt nie ma priva

narzekacie na metka że to takie scierdwo bo ma w uj privow i nie ma jakiego wybrać a do nt chcecie

powiem jedno - najlepiej jest zrobić ogłoszenie na forum że np. 1 maja startuje rodzina na xxx serwie... zabawa bedzie prawie jak na prywatnym serwie

zobaczcie że ten kto gra dla zabawy a nie dla lamienia na arenie z rangiem +15 i zabijaniu 1lvl to napewno wpadnie do waszej fam

tyle odemnie, exModek pozdrawia ;)

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

@up

Racja, i czemu narzekacie na NT PL?

Jest fajnie, ludzie są spoko, macie LoD. Zarobek jest łatwy tylko trzeba cierpliwości. dziennie na cubach zarobicie koło 3kk x 7 = 21kk tygodniowo war +9 jest.

Fam ? są fajne tylko trzeba iść do normalnej a nie np. Turlaj_Dropsa_3_2_0 . . .

Dzieci Lodu? no i co z tego? a niech korzystają co was inni obchodzą?

Zawsze można grać na UK :D tez fajny serw. Privy privy privy potem będzie ich 5000000000000000000000000 i będą po 2 osoby na serw.

I się zacznie ALE TE PRIWY TO GuFnO BOZE PO CO ONI TO ROBILI !!!!!11111 -.-

Co do IS. Płaczecie ze wszystko za ND. Nikt wam nie każe ładować, można robić 30lvle i mieć 30Nd napisałem o tym nawet tuta -.-

Ode mnie tyle sya

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Wiesz co gravity ? Weź sie schowaj -.-

Wciskaj takie bajeczki komu innemu... To jest tak wiarygodne jak latające pingwiny -.-

60594009.png

Takie dziadostwo zrobić można w 5 minut . Więc to żaden dowód.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...