Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Azurite Start 8 marca [9 Swiatow][100 nowych mobow][Ponad 70 nowych broni][I wiele innych]

Drag™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rób "ref" co 2 godziny bo to nie jest zgodne z zasadami mpc. Ref możesz robić co 24h :D

Taka prośba ode mnie. Dodajcie kilka modów. Mam na myśli te:
-Backpack - Dodaje plecaki, przyda się na 100%
-Rei Minimap - Wielce przydatne bo można stawiać waypointy
-FamillarApi - Dodaje książkę w której możesz ustawiać różne wróżki które dają jakieś bonusy. Oczywiście najpierw trzeba je odblokować za pomocą lvl :)
-Better furnance - Nowe piecyki :D
-Easy Craftingtable - Dodaje możliwość zrobienia takiego crafting table co "wykrywa" jakie mamy itemki w eq i co z nich możemy zrobić, zaoszczędzając przy tym ogromną ilość czasu

Opublikowano

Mam problem z modem pet bat - w paczce którą pobrałem nie ma go .

Błędzik mam ,nie moge na serwa wbić :

Forge mod loader has found world id mismatches

(type atomicstryker.petbat.common.itempocketedPetBat, ordinal 0) Game (ModID:DIvinerpg, type xolova.bl (I dalej nie widze bo mam za mały monitor)

Opublikowano

UWAGA OGŁASZAM KONKURS :)

Konkurs dotyczy zrobienia gp / trailera naszego serwera . Gp moze zrobić kazdy kto chce nie ma zadnych wymagan wrzucacie poprostu na youtube a linki wysylacie mi na pv . Prosze nie sepic o gm / fly itp . Musicie zrobić na zwyklym trybie survival . Liczy się pomysł i wykonanie :)

GP musi zawierac : nazwe serwera , administracje i najwazniejsze info .

Prace możecie wysyłać do 10 marca do godz. 20,00

azurite.png

mmanimated.gifWitamy w nowym projekcie minecraft pod nazwą Azurite . Nie jest to zwykły serwer ... Znajdziesz u nas nowe światy , potwory , bossy , itemy , bloki oraz wszystko co możesz sobie wyobraźić .

infoht.png

enderswordchange.gifIP : azurite.gomc.pl

enderswordchange.gifSloty : 20-30

enderswordchange.gifPvP : ON

enderswordchange.gifWL : OFF

enderswordchange.gifNether : ON

enderswordchange.gifPremium : OFF

enderswordchange.gifTyp : Survival

adminbb.png

Właściciel :

enderswordchange.gifDraG

Moderator :

enderswordchange.gifSteve

pluginyh.png

Tylko najważniejsze :

enderswordchange.gifAuthMe

enderswordchange.gifEssentials

enderswordchange.gifNoLagg

instalator.png

mmanimated.gifAby zagrać na naszym serwie musisz pobrać nasz instalatormmanimated.gif

x

Poprostu odpalasz i ustawiasz swoją sciezke do .minecraft i instalujesz . A serwer odpalasz normalnie klikając na swoją ikonke minecrafta .

W razie problemów pisać

swiaty.png

mmanimated.gifNa naszym serwerze oprócz standardowych światów jak nether , end znajdziesz aż 6 nowych światów ..mmanimated.gif

mythril.png

dravite.png

azuriteswiat.png

mmanimated.gifReszta do odkrycia przez wasmmanimated.gif

broniep.png

mmanimated.gifZnajdziecie u nas również nowe bronie jak miecze , łuki , różdzczki w sumie około 70 nowych broni ...mmanimated.gif

mieczeeeee.png

mmanimated.gifTo tylko drobna część na zachęte ..mmanimated.gif

zbroje.png

mmanimated.gifOraz nowe zbroje w sumie około 20mmanimated.gif

zbrojeee.png

rudyyy.png

mmanimated.gifZ czegoś musicie robić nowe itemy a więc tutaj pare rudmmanimated.gif

rudyq.png

potwory.png

mmanimated.gifNie może się tez obyć bez nowych potworów i bossów do zabicia macie około 100 różnych typów mobówmmanimated.gif

10685287.png

zaprasz.png

mmanimated.gifMamy nadzieje, że zachęciliśmy was do odwiedzenia naszego świata . Pozdrawiamy i zachęcamy do wsópolnej zabawymmanimated.gif

Prosze o komentowanie i pisanie czy zawitacie :P

@Do moderatorów . Prosze o usunięcie poprzednich prezentacji . Ta jest officialna .

@ZMIANY :

-Dodano Clany

-Brak craschy serwa

-System ViP / SViP

-Nowe miecze

-Wiecej ramu

Jak dajesz jakiś plik na forum wymagany jest też skan.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...