Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Azurite Start 8 marca [9 Swiatow][100 nowych mobow][Ponad 70 nowych broni][I wiele innych]

Drag™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram. Zapowiada sie swietnie :)

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema ten instalatoru normalnie zrobic tak czy inaczej np. zainstalowac go na dysk D a puzniej mozna normalnie ten caly plik ,,Azurite" przenisc do .minecraft jak dobrze zrobil to mi napiszcie. Bardzo oczekuje tego serv tylko rzeby mi dziala

Opublikowano

Zainstaluj normalnie . Najlepiej usun cala zawartosc folderu .minecraft zostaw tylko aby był sam folder i odplasz instalator ustawiasz sciezke do .minecraft instalujesz i odpalasz przez swoj plik np . minecraft.exe tak jak odpalales przed instalacja .

x2n.png

Opublikowano

dawid poprostu wlacz instalator i poczytaj poprzednie posty .

Uwaga tymczasowy ts : 178.217.191.219:6300 zapraszam wszystkich oraz tych którzy maja jakis problem z launcherem :P

x2n.png

Opublikowano

Na singlu mozecie miec problemy bo to bardzo rozbudowany mod... Ale zapewniam ze na multi bedzie ladnie smigac :D

A pozatym wiecej zabawy z odkrywaniem bedziecie mieli :D zapewnie was ze poczujecie sie jakbyscie na nowo poznawali minecrafta :)

x2n.png

Opublikowano

Ufff już myslalem ze serwa nie bedzie bo crashe leciały :D ale juz jest okej ale musimy nowy spawn zrobić start tak jak mówiłem godzina 20.00 :)

x2n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...