Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tilian2.pl - Reaktywacja serwera marzeń

Grayst

Tilian2  

728 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      462
    • Nie
      127
    • Nie wiem
      139
  2. 2. Czy serwer wymaga nowo?ci?

• Wielu
      248
    • Kilku
      270
    • Nie mam zdania
      114
    • Nie wymaga
      96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem , dla wielu innych również bs powinien normalnie funkcjonować , bo takie beznadziejne filozofowanie "Co by tu zrobić aby utrudnić życie graczom" jest beznadziejne, do tego ja jestem uzależniony od Bs i na 100% nie będę marnował czasu na coś na co nie mam ochoty (na pewno jest wielu innych którzy myślą w podobny sposóB) więc proponuję aby zrobic tak jak było w poprzedniej wersji Tiliana.

xD 

• Odpowiedzi 588
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szkoda ze sa 6 skille :/ nie bylo by lepiej je usunac? ;> podstawy metina lepiej lepiej a nie 6 skill :/!

Opublikowano

Up fail ? Serwer tuo. działa normalnie.A założę się że są ludzie którzy pamiętają co się działo na poprzedniej wersji tiliana. Pewnie tym razem po kilku dniach wyświetli się wam komunikat: sprzedam pliki serwerowe i strone tiliana gg ------------.

IDcncno.png

Opublikowano

Up fail ? Serwer tuo. działa normalnie.A założę się że są ludzie którzy pamiętają co się działo na poprzedniej wersji tiliana. Pewnie tym razem po kilku dniach wyświetli się wam komunikat: sprzedam pliki serwerowe i strone tiliana gg ------------.

Nie wiesz co mówisz .

Opublikowano

normalnie ? masa kont zbugowanych (odbugowanie na stronie nie dziala) eq poginelo po konserwacji ktora trwala ponad 30h ...

exp slabo zbilansowany

zapewniali ze bugi zostaly usuniete jednak to nie prawda.Ma ten serwer forum ? wlasnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...