Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co opłaca się bardziej kupić?

xbox 360 czy PS3  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. xbox 360 czy PS3 ?

• xbox 360
    • ps3
    • oba to gówna, widelcem bym nie d?gn??

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahahahah jakie fanboy'je Xshit-u

W ps3 masz wszystko co w Xboxie + jeszcze więcej. W dodatku ps3 możesz używać jako platformy multimedialnej (filmy, zdjęcia, net). Według mnie (jak i kilku niezależnych ankiet) move jest lepszy od kinecta :D

Jednakże jeśli jesteś programistą i tworzysz gry to koniecznie X360 :D

Opublikowano

Większość napisze ci, że ps bo częściej był reklamowany więc rodzice musieli im kupić tą konsole i się już do niej przyzwyczaili.

Xbox jest moim zdaniem o wiele lepszy jedyny minus jest taki, że aby grać w gry multiplayer trzeba kupić tak jakby premium naprzykład na 14 miesięcy 200zł przez internet taniej ale to i tak tanio jak na 14 miesięcy!

W xboxsie także odtwarzasz filmy zdjęcia itd.. Lepiej poczytaj na internecie i sprawdz ceny tego wszystkiego nie daj się głupim reklamą.

Opublikowano

Gówno prawda, mam xboxa od 2 lat i ani razu mi się w nim nic nie popsuło, psuje się tym którzy nie szanują, tak samo komputery jak i PS3!

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Ja mam 4 lata gram ciągle i nic się nie psuje. Jak już pisałem ps jest dobrze zareklamowany więc więcej ludzi na niego leciw tym w pip dzieciaków. Znam takich co specjalnie mówili że ps lepszy a potem się okazało że sprzedali go i kupili x'a

Opublikowano

Może net płatny ale , nie ma rozwydrzonych bachorów z okresem , które tylko krzyczą .. Według mnie Pad od iska jest lepszy , grał na iksie i PS3 , ale wolę iksa.. Dużo osób się , które nigdy nie grały na iksie i mówią , że to shit.. Jak się szanuje to iks długo chodzi ( Ja mam 3 lata i wszystko pięknie ) ..

Opublikowano

Kilka odpowiedzi jest tutaj bardzo trafnych odnośnie awaryjności konsol, jeśli się nie dba o konsolę to nawet nowa zakupiona kilka miesięcy temu ma prawo się rozwalić.

Błędem jest stawianie konsoli w pionie oraz w miejscu gdzie nie ma ona jak "oddychać"

Wybierając konsolę sugeruj się grami, mówię tutaj o tytułach ekskluzywnych, moim skromnym zdaniem PS posiada ich więcej i są dużo lepsze niż exy na Xboxa, dodatkowo większość ekskluzywnych tytułów z Xboxa jest dostępna na PC

Nie twierdzę, że Xbox ma słabe tytuły bo kilka z nich to fajne perełki jak choćby Forza czy GoW, płatnym internetem też bym się nie przejmował, roczny abonament to koszt jednej nowej gry w dniu premiery...

Sony też wprowadziło abonament który jest opcjonalny ale zarazem jest najlepszym rozwiązaniem dla posiadaczy PS, za kwotę 195zł rocznie co miesiąc dostajesz "za darmo" 2-3 gry a czasem nawet i więcej, do tego "darmowe" gry na Vite oraz masa zniżek na gry czy też DLC do gier sięgająca nawet 75%

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Zależy jakiego fata, jeśli ten z aukcji co pokazałeś w innym temacie to nie nacieszysz się nim długo

Rozumiem, że dla Ciebie liczy się tylko jak najniższa cena ale bez przesady, kupując konsolę chyba chcesz aby trochę Ci służyła a nie po pół roku czy po roku pójdzie w śmietnik jak usłyszysz ile zawołają w serwisie za naprawę

Skoro upierasz się przy "grubasie" to tylko i wyłącznie III generacja fatów, nie psują się tak często jak modele z 2006 - 2007 roku

Najlepiej coś z serii CECHPxx, były to ostatnie wyprodukowane "grubasy" z końca 2008 roku.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...