Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co opłaca się bardziej kupić?

xbox 360 czy PS3  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. xbox 360 czy PS3 ?

• xbox 360
    • ps3
    • oba to gówna, widelcem bym nie d?gn??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co opłaca się bardziej kupić? xbox 360, czy PS3?.Dodam że chce to kupić teraz, nie "na potem", nie "poczekaj na nowszą generacje", po prostu co jest lepsze i co wybrać z tych dwóch rzeczy?.Czekam na Wasza pomoc ;)

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogolnie zalezy. Ps3 jest chyba fajniejszy, choc xbox ma lepszego kinecta i podobno lepsze pady (podobno, testowałem pady od psa i xboxa i roznicy nie było, tylko inny układ analogow) :)

19.png

Opublikowano

Zależy od gier w jakie zamierzasz grać.

Zobacz jakie są "exclusive'y" na PS3, a jakie na X360.

Ja osobiście kupiłbym PS3.

Opublikowano

to tak jak porównujesz BMW do mercedesa to i to będzie jeździło

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Kwestia przyzwyczajenia do pada. Jeśli nigdy nie miałeś konsoli to polecam xa 360.

Do pada idzie się przyzwyczaić, i jest tańczy od PSa.

Opublikowano

polecam ci xboxa tańszy i gry prawie tak samo cenowo itp

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

xbox:-) malo sie psuje ja swojego mam 3 lata i chula jak ta lala pad wygodny gry tez nie za drogie :-)

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

PS3. WPS3 masz:

-Odtwarzac bluray

-Dysk, zaleznie od modelu 12gb, 120, 320 i 500gb na ktory mozesz wgrac filmy, muzyke

-Rewelacyjny program do zdjec (animuje ci je w 3d i sortuje w kupki)

-zero mikroplatnosci

-Duzy wybor gier

-Grafika w grach lepsza od xpudla

-NIE MA PRAWA SIE ZEPSUC

Jednym sloem- cale multimedialne centrum rozrywki. Odtwarzacz dvd bedziesz mogl sprzedac. A xbox- tylko gry, naped dvd, masa mikroplatnosci (jakbysmy malo za gry i konsolke placili) , grafika ta sama ale nie ma odtwarzacza, wideo, dysku..

A wgl., PS3 super slim nie ma sensu, brzydki i drogi. Bierz slim, tanszy a swietny design i to samo w srodku

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

PS3. WPS3 masz:

-Odtwarzac bluray

-Dysk, zaleznie od modelu 12gb, 120, 320 i 500gb na ktory mozesz wgrac filmy, muzyke

-Rewelacyjny program do zdjec (animuje ci je w 3d i sortuje w kupki)

-zero mikroplatnosci

-Duzy wybor gier

-Grafika w grach lepsza od xpudla

-NIE MA PRAWA SIE ZEPSUC

Jednym sloem- cale multimedialne centrum rozrywki. Odtwarzacz dvd bedziesz mogl sprzedac. A xbox- tylko gry, naped dvd, masa mikroplatnosci (jakbysmy malo za gry i konsolke placili) , grafika ta sama ale nie ma odtwarzacza, wideo, dysku..

A wgl., PS3 super slim nie ma sensu, brzydki i drogi. Bierz slim, tanszy a swietny design i to samo w srodku

pojebało cie z grafika? u kolegi bylem to jego ps3 po graniu 1h w black ops 2 już nie wyrabiał gaystation ;x a na xboxie grałem spokojne i bez spadek fps

ale i tak jak mówiłem jebać obydwa to jest po prostu to samo co amd vs intel ... pc jest lepszy od gaystationa i xpudla czy jak to się nazywa po waszemu

najlepsze to było ps1 ;] sweet czasy <3

Opublikowano

XBOX lepszy lepsze gry i ogólnie lepszy wygląd :P

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Po co pakować się w old-geny na 8-9msc przed premierą next-genów, czyli X720/PS4.

Jeżeli chcesz podziwiać widoki to X360. Looknij sobie porównanie C3 na PS3 i X360.

Opublikowano

Żeby rozwiązać wojenkę, która konsola ma lepszą grafikę. Crysis 3 na low wygląda o wiele lepiej niż na konsolach.
Opublikowano

Bierz PS3, dobra grafika,darmowy internet i radocha z grania jest :)

Rozumiem, że na innych konsolach/PC radochy z gry nie ma (zwłaszcza w FPS, gdzie pad dosłownie idzie rozwalić przy celowaniu albo w strategiach - zaznaczanie jednostek >.<) ?

Żeby rozwiązać wojenkę, która konsola ma lepszą grafikę. Crysis 3 na low wygląda o wiele lepiej niż na konsolach.

I na dodatek wcale nie trzeba jakiejś potwornej konfiguracji do gry na LOW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...