Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co opłaca się bardziej kupić?

xbox 360 czy PS3  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. xbox 360 czy PS3 ?

• xbox 360
    • ps3
    • oba to gówna, widelcem bym nie d?gn??

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem ps3. Możesz grać na multi. Ale nie lepiej Ci naprawdę poczekać ten 1-2 miesiące?.. To Cie nic nie zbawi, a może coś nowego wyjdzie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

A może on nie chce grać przez internet? Nie trzeba płacić tylko jak się chce grać to jest opcja wykupienia Xbox live gold, gier na niego jest chyba nawet więcej, nawet nowy Devil May Cry wyszedł na xboxa, tomb raider 2013 i wiele innych zajebistych gier

Pozdro>

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Xbox to badziew dla osob, ktore maja nadmiar pieniedzy... microsoft points, dodatki do avatarow, placenie za neta (WHAT THE FUCK) 10zl/mies., masa dlc nie mowie nawet o tym, ze microsoft opatentowal technologie ktora pozwala sledzic ludzi kamerka i podgladac ile spedzaja na ogladaniu wypozyczinego filmu!

A w PS3 masz drozsze gry, ale network za darmo, przegladarke, mozliwosc zgrywania plyt na dysk (pobiera okladki i nazwy!), plyty to BluRay, a nie dvd jak w xboxie, rowniez mozna je zgrywac na dysk (nie gry, ale filmy), odtwarzacz muzyczny ma przepiekne wizualizacje Ziemi, a konsolka moze laczyc si z sieciami domowymi. Nie wspominam nawet o designie, ktory w konsoli slim (nie superslim) jest fajny i dizajnerski.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Najlepiej nie kupuj tego najnowszego super slima ani classic tylko slim, ta co wszyscy maja, swietny designi wykonanie, poza tym cichutka ;) a roznia sie one tym masz chyba inna liczbe portow usb, wyglad, dysk i poprawki techniczne takie jak glosnosc dysku, rozmieszczenie narzadow itp.

I powtarzam- ps3 jest to cale multimedialne centrum, bedziesz mogl sprzedac dvd bo dostaniesz bluray ;) grafika.. raz lepiej, raz gorzej, generalnie sa z xpudlem rowne.

Jesli jednak srasz na funkcje multimedialne i chcesz tylko grac, kup sobie superslimke lub slimke 64gb ;) ostatecznie dysk mozna latwo wyjac, zaimportowac zawartosc i wlozyc sobie wiekszy.

Ale licz sie z jednym- wszystko zajebiscie, ale grafa w zdecydowanej liczbie gier ma to do siebie, ze jest szczaegolowa i sliczna, ale NIE MA PRAWIE ANTYALIASINGU. Wiec w sporej ilosci gier dlasze budowle wala pikselioza. Mnie to nieco zaskoczylo, wiec radze ci obejrzec letsplaye z ps3 i zobaczyc czy ci taka grafa odpowiada..

Dubel przez blad w komorce. Sorry!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ps3 lepszy -

darmowy net, można pobrać pirata i odpalić na płytkę i ma się grę za darmo ( nie wiem czy multi działa )

i wgl, lepszy

ShitBox360-

płatny net, mniej osób gra na multi, wcale nie ma padów lepszych, jak byłem w sklepie to przetestowałem pady i według mnie bez różnicy takie same..... tańszy i gorszy.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up Pirat na ps3? Chyba kpisz, piracic jest trudno i trzeba miec nagrywarke bluray.. Ktos powiedzial, ze koszty spiracenia gry sa drozsze od samej gry D:

Opublikowano

Odpowiedzi powalające...

"Kup xboxa bo tańszy" Jakbyście kupowali auto, kompa to też bralibyście tańsze/tańszy?

Nie jestem w temacie ale imo poszukaj sobie testów na necie i YT, między obiema konsolami takich jak podał Anoiz, tutaj w temacie raczej nie znajdziesz sensownych wypowiedzi.

@up Pirat na ps3? Chyba kpisz, piracic jest trudno i trzeba miec nagrywarke bluray.. Ktos powiedzial, ze koszty spiracenia gry sa drozsze od samej gry D:

Nwm jak to jest teraz ale chyba oddajesz konsole do serwisu i tam ci przerabiają sprzęt na czytanie piratów, ale tracisz gwarancję. Tak było w PS2.

Opublikowano

JA miałem x360slim 250gb z kinectem, dlatego polecam, fajny pad, dashboard. NIestety dałem za niego 1600zł, kupiłem go w media markt. Ogólnie żałuję, że go kupiłem, bo po roku sprzedałem go za 1025zł:(

Opublikowano

Skoro shit, po co stworzyłeś ten temat? :D

@edit

Granie przez neta wymaga konta Xbox Gold, które będzie cię kosztować 39zł/ miesiąc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...