Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Valmoria.pl

Gruby.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server o 18 ? Macie zabezpieczenia przed DDoS ? Każdy mówił że wystartuje zgodnie z planem, że są zabezpieczenia i lipa. Wczoraj jak było z revoir ? Wystartował o 21. Teraz jest OFF, logowanie padło bo ataki lecą. Na tych plikach był bug na exp z 240-250. Nudno się expało ogólnie po 2 dniach gry nie było co robić tylko PvP do znudzenia.... Mam nadzieje że tym razem tak nie będzie..

qwjHB.jpg

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie spokojnie bo o 12 miał być, zaraz wychodze i chciałem włączyć ściąganie, bo u mnie to z 4h zjedzie.

mam ten sam problem , :)

na ściągnięcie klijenta potrzebuje +/- 2h 30min .

Start ma być o 18;00 więc powinniśmy zdążyć :)

13735324352268179080.png

Opublikowano

To zainwestuj w lepszy net, a nie człowiekowi spać nie dajesz :| bezduszni..

edit: mam pytanie odnośnie forum, zamierzacie je zmieniać na forum wyłącznie serwera czy zostaje tak jak jest?

Opublikowano

jakie spać nie dajesz ?! ` bezsensowny spam

klijent miał być o 12;00 , tak ? TAK.

Spóźnia się , to chyba oczywiste że są pretensje ...

13735324352268179080.png

Opublikowano

edit: mam pytanie odnośnie forum, zamierzacie je zmieniać na forum wyłącznie serwera czy zostaje tak jak jest?

Myślisz, że bym nie chciał? Płace 6 dych za syf 0,5Mb, nie mam możliwości posiadania innego, więc jak nie wiesz ocb to się nie udzielaj z łask swojej.

Jak się mówi 12, to 12.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

26min i nima :<

Tylko czekać do 18.00 i hramy :D
@up
ja mam w umowie 1mb/s a pobiera 0,1mb/s -,-

Opublikowano

to niewiem gdzie ty mieszkasz ja płace 55 za 2 bo netia na liniach tp nie da mi więcej niestety ale jak sie kończy z tp dostane 10 za 55 a mieszkam w bardzo małej wsi na zadupiu xD

Opublikowano

oj popłaczcie sie dzieciuchy.. dla was siedzą po nocach i jeszcze macie czelność wytykać im błędy..

jak coś nie pasuje, to spadać robić własny serwer "jak nie wiesz ocb to sie nie udzielaj" - no właśnie, nie wiesz czemu nie ma clienta o 12 więc sie nie udzielaj :):)

taki internet? to gdzie Ty mieszkasz, w Afryce? :| litości..

Opublikowano

Prezka całkiem ładna, ale widze że Administracja podała graczom godzinę udostępnienia Clienta i już pół godziny się spóźniają. Niezbyt dobrze to wygląda ;]

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

a nawet jeżeli nie zdążycie pobrać Clienta na start coś się stanie ? przecież możecie zagrać 2-3h później co to za różnica o której

Opublikowano

SmakWolnosci zrozum to nie chodzi o to, nie chodzi o słaby internet graczy, nie chodzi o granie na czas. Chodzi o to, że jeśli Administracja coś mówi, to powinna dotrzymać słowa, spóźniają się ponad pół godziny, a nie napisali głupiego ,,Przepraszam" nawet. o to chodzi, poza tym ktoś an górze napisał żeby sobie neta wymienić. To nie gracze powinni się dopasowywać pod serwer tylko Serwer pod nich i takie rzeczy jak client powinny zostać opublikowane dużo wcześniej

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

SmakWolnosci zrozum to nie chodzi o to, nie chodzi o słaby internet graczy, nie chodzi o granie na czas. Chodzi o to, że jeśli Administracja coś mówi, to powinna dotrzymać słowa, spóźniają się ponad pół godziny, a nie napisali głupiego ,,Przepraszam" nawet. o to chodzi, poza tym ktoś an górze napisał żeby sobie neta wymienić. To nie gracze powinni się dopasowywać pod serwer tylko Serwer pod nich i takie rzeczy jak client powinny zostać opublikowane dużo wcześniej

dla was wszystko jest proste a jakbyście spróbowali postawić sami serwer (dedyka) ciekawe czy dalej byście pisali takie komentarze że się spóźnia itp ....

Opublikowano

jest takie coś jak życie Prywatne nie wszystko musi się Kręcić w ogół was

jak wstanie to poda Clienta

a po 2 nie jest powiedziane ze start jest dziś na 100% :)

wyraźnie napisał "Prawdopodobnie" a prawdopodobnie a na pewno jest wielką różnicą : )

Opublikowano

Presikk <3 zawsze ma racje :D

dokładnie tu chodzi po części zaufanie graczy do administracji, a gdy administracja na wstępie nie dotrzymuje słowa
to wtedy tak naprawdę traci graczy wartościowych którzy wiedzą co to "może ale nie musi" oznaczać.
Gdyby jeśli jeszcze napisali to słowo które wiele znaczy "przepraszamy" to już ludzie podeszli by do tego całkiem inaczej ;-)
Ale tu nic zero infa to po co się deklarować że o 12:00 jeśli się tego nie dokonuje ;-)

pozdrawiam bialyMurzyn ;-D

Presik nupek :**

Opublikowano

Przepraszam was za lekkie opóźnienie ale niestety nie spałem do godziny 6 i dopiero wstałem

oto link do Clienta : http://valmoria.pl/Valmoria.tar Pozdrawiam :)

Rozumiemy ze dopiero wstałeś wczoraj przecież był piątek melunio itp :)

Słuchaj serwer jest zajebisty i masz nie spierdolić tego ! :)

Liczę na punktualny start bez żadnych poślizgów.

Czekam z niecierpliwością ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...