Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Valmoria.pl

Gruby.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skradzione pliki nie polecam

Napisał koleś z sygnaturką RevolutionMT2 ... Dobrze, że ten "twój" serwer ma oryginalne i w 100% własne pliki ...

Mów mi KeiseN :)

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skradzione pliki nie polecam

Widac jaki jestes super ogarnietym typem ktory dla konkurencji bedzie niszczyl reputacje ^^ . Czlowieku jak nie masz co robic to sie rozbierz i ubran pilnuj to ci pewnie lepiej bedzie wychodzic .

Wdalszych twoich postach widzialem jak straszysz atakami na serwer hmmm . Moja dobra rada : Nie czyn drugiemu co tobie nie mile .

PS: Smieszny jestes

Opublikowano

Oby tym razem stał, bo 1wszy Emperius był kozak, niestety ktoś wam się włamał, czy to ktoś z teamu odjebał, że dawał ludziom 250 lvl, a osoby te miały po 20 min czasu gry i 250 ; o I szło tego na czacie od zajebania.. Dwa, eventy z dupy, o ktorych też wspomniałeś, znikające itemy potem, no.. Zwała była w team. Oby teraz było lepiej i zabezpieczcie się dobrze, bo wtedy serwer stał mimo wszystko, strona padała, ts padał, a serwer stał co było godne podziwu, a 2k ludzi online na starcie też było godne podziwu :) Oby teraz było nie gorzej, a może i nawet lepiej. Serwer polecam w 100%, Gruby trzymam kciuki, zagram.

Do zobaczenia na serwerze :)

PS. Co do tych kradzionych plików, to ty co to napisałeś bałwanie jebany pierdolnij się mocno w łeb i przeczytaj WSZYSTKO, to są ich pliki, ich serwer, ich reaktywacja, wszystko jest ich, więc za przeproszeniem, pocałuj mnie, każdego gracza i administracje w dupe. Dziękuje.

@Edit.

Włączcie strone.

ZjaranaPanda

Opublikowano

Mi się osobiście nie podoba...

Syf w broniach trochę. No i wachlarze/"bronie bma" nie kompletne. Są po 4 inne klasy mają po 6.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Trochę dziwne jest to, że broni nie ma proporcjonalnie. W preze nie ma zbroi na ninja tylko jest x2 na sura :P

Jak w grze też będzie taki nie ogar w systemie broni to podziękuje.

Mam jednak cichą nadzieję, że tylko w prezce jest nie po równo wszystkich broni.

Pozdrawiam

Opublikowano

gdzies widzialem podobna prezke... dzisiaj o 18 to zagram bo fajnie sie zapowiada,mam nadzieje ze do 18 ogarniecie stronke/reje itp

Opublikowano

Wbijam ,w końcu Easy jakiś :) Czekamy na Ts'a , w peżce masz 2x zbroje dla sury , a dla ninji nie ma :)

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Wydaje mi się, że będzie zbyt małe zainteresowanie serwerem. Aż tak chcecie wystartować, żebyście mieli 200 osób max. na starcie? Teraz podstawą serwera jest dobra reklama i prezentacja.

124124214_nwxnqwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...