Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Valmoria.pl

Gruby.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak bez bicia się przyznam że większość jest z Emperiusa.

A teraz takie małe sprostowanie:

Za 1 razem dokładnie nie wiem co się stało ale 1 technik rozwalił całe pliki serwerowe i poszedł w pizd*

Za 2 Razem owym technikiem byłem ja i wszystko było dobrze gdyby nie to że Sponsor oraz pomysłodawca uciekł wraz z pieniędzmi zarobionymi na serwerze do tego miał mi zapłacić co się nie zdarzyło

Dlatego teraz miałem okazje reaktywować serwer, który cieszył się bardzo dużą popularnością.

Na pewno postaram się aby wytrzymał jak najdłużej

~Gruby

Pierwszy technik (LayoS) zwinął interes z kilu powodów, m.in. przez team. Nieumiejętna administracja serwerem (crashowanie tabelek, wywalanie ch itp.), brak wpłaty, organizowanie niezapowiedzianych eventów itd. Co do pomysłodawcy, kogo masz na myśli? Jak mnie pamięć nie zawodzi to sam projekt wziął się ode mnie i LayoS'a, oczywiście później dostosowywaliśmy się do graczy.

Jeśli chodzi już o sam serwer Valmoria to bardzo mnie cieszy, że jeszcze rozwijacie projekt wplatając w niego nowe rozwiązania. Z teamu tylko do kolosa miałby zastrzeżenia, ponieważ nie raz chamsko napieprzał dosami (wraz z kolegami) w różne serwery + mam wrażenie, że jest troszkę cwaniaczkiem. Może za mało go znam...

Życzę dużo graczy i odpartych ataków ze strony konkurencji. Na serwer wbiję i zobaczę jak się prezentuje ;)

Pozdrawiam.

pIOuQ29.png

Opublikowano

Nie macie sie co napalac uzywa moich questow wiec spotka go kara predzej czy pozniej. Pozdrawiam!

Zapraszam serdecznie na moją  nową stronę: https://przeglad-internetu.pl. Znajdziesz tam sporo śmiesznych treści z internetu w celu zapewnienia Ci najlepszego contentu i zaoszczędzeniu czasu! 🙂

Opublikowano

Nie macie sie co napalac uzywa moich questow wiec spotka go kara predzej czy pozniej. Pozdrawiam!

twoich questów wymienisz mi jakiś konkretny ;> ?

Opublikowano

Serwer polecam, myślę że Teraz .. Powtarzam TERAZ ! Będzie stabilny, Gruby to równy gość , zna się na rzeczy.. Zawsze dba i będzie dbał o graczy. Po prostu polecam .

Pozdrawiam .

sygnatura.png

Opublikowano

Skradzione pliki nie polecam

skradzione pliki co Ty wgl piszesz? przeczytaj prezentacje z góry do dołu i posty a potem się wypowiedz

Opublikowano

Skradzione pliki nie polecam

Grzesiu , wyjdź w końcu na dwór, po co pleciesz takie bajki ? Masz jakieś dowody lub coś ? na 100% nie masz potrafisz tylko i wyłącznie każde serwery hejtować bez podstawy.

xD 

Opublikowano

A wiem bo znam layosa ; i wiem dlaczego odszedl z timu .. a ty gruby idz sie poucz bo znowu bugow nie bedziesz mogl naprawic bez layosa gownie

Opublikowano

A wiem bo znam layosa ; i wiem dlaczego odszedl z timu .. a ty gruby idz sie poucz bo znowu bugow nie bedziesz mogl naprawic bez layosa gownie

Grzesiu przykre wiesz ? :unsure:

@edit po starcie się przekonamy jak to będzie, a do tej pory na pewno hejty się będą zlatywały

Opublikowano

No zobaczymy jak na starcie bedzie jakiegos shella jeszcze znajde : ) z vps za dyche bede nakuriwac zobaczymy jak zabezpieczysz

Opublikowano

No nareście jakieś ciekawe bronie widzę i zbroje, nie które z nich pierwszy raz moje oczy widzą. Ale raczej nie zagram bo Takiego typu serwer już mnie nudzą. Ale zapowiada się fajnie i prezentacja ładna!

Opublikowano

tak bez bicia się przyznam że większość jest z Emperiusa.

A teraz takie małe sprostowanie:

Za 1 razem dokładnie nie wiem co się stało ale 1 technik rozwalił całe pliki serwerowe i poszedł w pizd*

Za 2 Razem owym technikiem byłem ja i wszystko było dobrze gdyby nie to że Sponsor oraz pomysłodawca uciekł wraz z pieniędzmi zarobionymi na serwerze do tego miał mi zapłacić co się nie zdarzyło

Dlatego teraz miałem okazje reaktywować serwer, który cieszył się bardzo dużą popularnością.

Na pewno postaram się aby wytrzymał jak najdłużej

~Gruby

Mam nadzieje ze tym razem nie zawiedziesz.

PS Wojny gildii w koncu odbugowane?

x

Opublikowano

Pierwszy technik (LayoS) zwinął interes z kilu powodów, m.in. przez team. Nieumiejętna administracja serwerem (crashowanie tabelek, wywalanie ch itp.), brak wpłaty, organizowanie niezapowiedzianych eventów itd. Co do pomysłodawcy, kogo masz na myśli? Jak mnie pamięć nie zawodzi to sam projekt wziął się ode mnie i LayoS'a, oczywiście później dostosowywaliśmy się do graczy.

Jeśli chodzi już o sam serwer Valmoria to bardzo mnie cieszy, że jeszcze rozwijacie projekt wplatając w niego nowe rozwiązania. Z teamu tylko do kolosa miałby zastrzeżenia, ponieważ nie raz chamsko napieprzał dosami (wraz z kolegami) w różne serwery + mam wrażenie, że jest troszkę cwaniaczkiem. Może za mało go znam...

Życzę dużo graczy i odpartych ataków ze strony konkurencji. Na serwer wbiję i zobaczę jak się prezentuje ;)

Pozdrawiam.

Kolego, to był serwer hamachi.

Po 2, nie potrafie dosa puścić :)

rDos, mówi Ci to coś?

To było rok temu, więc mogłem się zmienić. Uczyłem się wtedy stawiać serwery, więc byłem głupi :P

Cwaniakiem jestem, ale zawsze zapraszam na ts3. Nie będę się wstydził siebie i mówię to od razu otwarcie.

Zapraszam na serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...