Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Valmoria.pl

Gruby.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start serwera może się przedłużyć z nie spodziewanych problemów technicznych wystartujemy na pewno między 18-20
Wszelkie hejty proszę was darujcie sobie, jest ładna pogoda idźcie sobie z psem na spacer do lasu.

Opublikowano

Start serwera może się przedłużyć z nie spodziewanych problemów technicznych wystartujemy na pewno między 18-20
Wszelkie hejty proszę was darujcie sobie, jest ładna pogoda idźcie sobie z psem na spacer do lasu.

Mam sobie psa specjalnie kupić czy jak?... :P

Spoko, no problem i tak na imprę za 15min czmycham, wrócę pewnie w nocy - dzisiaj nie pogram.

Ale ogólnie polecam serwer i na pewno na nim zostanę na dłużej ;)

Opublikowano

Co za ludzie -,-. Wklejacie tego clienta do PL'a lub do innego prywatnego serwera. Mozgów nie macie?

Co do tych wirusów wyłącz antywira, kompa ci nie zjedzą, nie bój się :)

@Edit

Dowód że client działa;

JHMoJiu.jpg

@edit2

Mi jakoś wirusów nie wykryło :3

kyFnGCW.jpg

Człowieku ty chyba mózgu nie masz bo najwidoczniej nie rozmumiesz co napisałem.

A napisałem że mi nie chce właczyć się bo błąd wyskakuje i tutaj nic nie ma do wypakowania do clienta PL.

Więc nie spinaj się tak bo ci żyłka pęknie.

A tak po zatym wirusów ci nie wykryło bo avast to największe gówno jakie może istnieć.

Ps.A tak na marginiesie problem został już dawno wyjaśniony a ty dalej to ciągniesz niepotrzebnie.

Opublikowano

Człowieku ty chyba mózgu nie masz bo najwidoczniej nie rozmumiesz co napisałem.

A napisałem że mi nie chce właczyć się bo błąd wyskakuje i tutaj nic nie ma do wypakowania do clienta PL.

Więc nie spinaj się tak bo ci żyłka pęknie.

A tak po zatym wirusów ci nie wykryło bo avast to największe gówno jakie może istnieć.

Ps.A tak na marginiesie problem został już dawno wyjaśniony a ty masz dalej problem jakiś.

_° MonsteR °_, dnia 02 Marz 2013 - 17:03, napisał:

spierdalaj.

@top

dodacie te rosy do handlarzy?

Opublikowano

Sagris po pierwsze nie jest to Ts Valmori tylko jakiś ,,gówniany" prywatny Ts i za takie coś powinieneś dostać Warna. Widzę że tak średnio tu z info ;]

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Ok już wiem,naprawiłem i dodałem do wyjątków.

Wszystko teraz działa jak należy.

Bo niektóre to są do expa tak myśle te na dole u woja u ninja chyba te u góry.

Czesc karloo mam ten sam problem z tym ze nie uzywam avg tylko avasta(wylaczylem go) ale nie pomoglo jak dodac do wyjatkow pomozesz?

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

ZROBILEM KONTO I TAKIE COS

Prace Nad Serwerem Rozpoczęte !

blablabla

blabla

O czym Ty gadasz?

To jest po zrobieniu konta :

85869351345124959672.png

qwjHB.jpg

Opublikowano

Nie traktujcie tego SagariSa poważnie .. to jest jakieś dziecko które reklamuje pisze pod każdą zapowiedzią że zagra z ekipą , nagrywa każdy serwer na yt i od razu chce się wkręcić na VIPa albo moderatora na TS .. zbanujcie go będziecie mieli mniej problemów .

bez gif.

Opublikowano

Genialne.. a jak mam sobie config włączyć? po cholere to wszystko łączyć, utrudniacie życie zwykłym śmiertelnikom..
no tak, start przesunięty, skąd ja to znam.. :huh: w takim razie po co określać czas startu skoro NIGDY się nie wyrabiacie na czas?

co do spaceru, już byłam, za zimno na dłuższy spacer z psem -.-

Opublikowano

@UP

Co to ma być ?

@TOPIC

Ludzie dajcie troche luzu.. Czy jakiś serwer wystartował na czas? No właśnie.... serwer startuje jak najszybciej ;p .

qwjHB.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...