Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moria [Dedyk]

Paciula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ech serwer off i tyle. :/ A miałem taką ochotę sobie popykać :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

ZBIERAM -

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli ktoś ma problem z odpalaniem clienta, proszę wgrać to do clienta:

http://www.sendspace.pl/file/ca60af3a71e55870fa45fcf/pack

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/f2190be951e83205f7d6477f6a5edad71732a8396c94fce4c41fc6cd9fea08a8/analysis/1362220768/

Dodatkowo link do clienta na innych hostingach:

http://www.multiupload.nl/UNRZARXREJ

@@ EDIT
Prezentacja uzupełniona o generator.

Zapraszam na serwer, wszystko ma się dobrze i działa. W grze do każdego M1 został dodany informator (posąg) z którego dowiecie się najważniejszych rzeczy związanych z serwerem.

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma problem z odpalaniem clienta, proszę wgrać to do clienta:

http://www.sendspace.pl/file/ca60af3a71e55870fa45fcf/pack

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/f2190be951e83205f7d6477f6a5edad71732a8396c94fce4c41fc6cd9fea08a8/analysis/1362220768/

Dodatkowo link do clienta na innych hostingach:

http://www.multiupload.nl/UNRZARXREJ

@@ EDIT

Prezentacja uzupełniona o generator.

Zapraszam na serwer, wszystko ma się dobrze i działa. W grze do każdego M1 został dodany informator (posąg) z którego dowiecie się najważniejszych rzeczy związanych z serwerem.

A mi nadal nie działa

Opublikowano

Serwer działa bez żadnych problemów cały czas. Autopatcher działa już także prawidłowo. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakiś problem proszę go opisać na naszym forum.

Opublikowano

Najwidoczniej masz zbyt słaby internet. Też miałem taki sam problem jak mi spadał upload do prawie 0.

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

ja pobieram z 700kb/s cały czas i zaraz będę miał CLIENTA ^^^^^^^^^^^

Czy jeśli mam clienta trzeba ściągać pathera ?

Działa metek ?

Dobra wbiłem na server odrazu odrzuciły mnie drop do cen w sklepach oO oraz nie zgodność handlarzy z prezki do serwera :/

Opublikowano

Prezentacja została uzupełniona o kilka nowych zdjęć i cały czas ją aktualizujemy. Do wieczora będzie całkowicie inaczej opisane i zmieniona.
Co do serwera ma się bardzo dobrze i cały czas coś wprowadzamy i dbamy o to, żeby grał się wam jak najlepiej. Wystarczy, że będziecie śledzić nasze forum a dowiecie się wszystkiego.

Dodatkowo dzisiaj o godz. 19:00 odbędzie się OX z ciekawymi nagrodami. Zapraszamy.

Opublikowano

Ja mam nadal problem w widocznoscią niektórych rzeczy takich jak medal militara i ulepszacze do kd+5! Mam starego clienta Morii! Pobrałem Auto patcher ale nadal widocznosci nie mam! Po 2 dodaliscie jakąs łatkę dla tych co mają problem z auto patcherem ale nie da się wejść w ten link bo jakiś błąd wyskakuje. A nie mam zamiaru nowego Clienta pobierac. Dodajcie jakąś nakładkę na niktórych itemów tych co napisałem w 1 zdaniu lub poprawcie auto patcher. Chciałem zgłości problem na waszym forum, jestem zarejestrowany ale nie mogę stworzyć tematu nowego ani napisac posta,

Opublikowano

Prezentacja została bardzo mocno odświeżona o nowe obrazki i opisy. Jak wrócę dzisiaj to zmienię jeszcze wiele innych rzeczy. Ogólnie dzisiaj zostanie cała prezentacja dokończona tak naprawdę od nowa.

Jeżeli chodzi o autopatchera cały czas próbujemy rozwiązać problem dla osób, którym nie działa on do końca prawidłowo. Na tą chwilę w naszym dziale download został dodany specjalny link do tych samych plików, które ściąga autopatcher. Łatka ta będzie aktualizowała się samodzielnie i będzie zawsze zawierała te same pliki co ma autopatcher. Mamy nadzieję, że ułatwi to wam chociaż trochę grę na naszym serwerze bo naprawdę warto. Już niedługo sporo nowych wyzwań przed wami i wielkie aktualizacje gry.

Pozdrawiam
Team Moria

Opublikowano

Bony nie wchodzą max, ale są usunięte małe wartości.

Prezentacja jest praktycznie już do końca odświeżona. Zapraszam do zapoznania się z rzeczami, których wcześniej nie było i oczywiście do gry na naszym serwerze.

Na forum znajdziecie więcej informacji co i jak ;)

Opublikowano

Zapraszam na serwer, oczywiście polecam i ponownie zapraszam. Już niebawem kilka zmian dodających wiele nowych rzeczy i mnóstwo zabawy :)

0RMbv6e.png

Opublikowano

Witam,

Kilka informacji ;)

Na serwer już jutro zawitają Katakumby, w pełni odbugowane, nie takie same jak na innych serwerach. Troszeczkę szybsze, nie będziecie musieli robić zbędnych niepotrzebnych rzeczy.
Dodatkowo na stronie pojawi się licznik online, a już teraz macie dostępny status serwera. Dodatkowo zmieniliśmy hosting na jeszcze szybszy niż był, więc pobieranie teraz czegokolwiek od nas to czysta przyjemność.
Na stronie Planet-Game macie zakładkę usługi, może ktoś skorzysta albo mu się w przyszłości przyda. Zapraszam do zapoznania się z nią.
Na serwerze zostanie wprowadzonych kilka drobnych poprawek, a już niedługo sporo nowych misji związanych z nowo wymyśloną przez nas fabułą. Mamy nadzieję, że bardzo wam przypadnie do gustu i będziecie z przyjemnością grali na serwerze.
Wszystkie problemy możecie zgłaszać na forum, trwa akcja ulepszanie Morii, która polega na wyeliminowaniu nawet najmniejszego błędu a wy dzięki temu możecie troszeczkę punktów do sklepu zyskać. Zapraszam do zapoznania się z nią.

Pozdrawiam

Team Moria.

Opublikowano

Zrezygnowałem grę na tym serwie, ponieważ nie da się sprzedawać w shopach kamieni duchowych i przez handel. Bardzo kiepsko kamole dropią i ozdobne kamienie. Na dodatek mam starego clienta pobrałem autopatchera i nadal nie widzę Medala Militara, rzeczy dzięki których można wymieniać na kamole i ulepki na kd +5. Nie mam zamiaru pobierać od nowa nowego clienta!

Opublikowano

janusz2940,

Jakbyś śledził nasze forum albo czytał to co czasami piszemy w grze, bądź napisał na support, to byś wiedział, że w dziale download jest łatka, która jest powiązane z autopatcherem i posiada te same pliki co on by ściągnął, stworzyliśmy specjalnie takie coś dla osób, które mają problem z patchowaniem gry. Zajmuje ona zaledwie ~5mb czyli ok. 5 sekund ściągania z naszego hostingu a zawiera wszystkie potrzebne rzeczy.

Opublikowano

Zrezygnowałem grę na tym serwie, ponieważ nie da się sprzedawać w shopach kamieni duchowych i przez handel. Bardzo kiepsko kamole dropią i ozdobne kamienie. Na dodatek mam starego clienta pobrałem autopatchera i nadal nie widzę Medala Militara, rzeczy dzięki których można wymieniać na kamole i ulepki na kd +5. Nie mam zamiaru pobierać od nowa nowego clienta!

Dodatkowo do tego co napisał Paciula - Gdybyś chociaż raz podszedł do NPC żartobliwie nazwanego "Jadźka" zauważyłbyś u niej ciekawą zakładkę "Wymiana" w której dostępna jest wymiana Kamieni Duchowych na Kamienie Duchowe zdatne do handlu. Boże.. Widzisz i nie grzmisz..

0RMbv6e.png

Opublikowano

W dniu dzisiejszym pojawi się większy update. Wprowadzimy bardzo wiele ciekawych i nowych rzeczy, które umilą wam napewno rozgrywkę. Narazie nie zdradzę co to będzie, ale śledźcie nasze forum i czekajcie a napewno się nie zawiedziecie. Naprawdę warto. Zapraszam wszystkich, którzy jeszcze nie zaczęli grać na serwer, jest bardzo przyjemna atmosfera, a gra chodzi płynie i nie ma żadnych problemów z niczym. Na naszym serwerze jest niebywały komfort gry, którego rzadko zaznacie na innych prywatnych serwerach.

Serdecznie zapraszam!

Opublikowano

Przede wszystkim na stronie został dodany licznik graczy połączonych z serwerem. (Kilku osobom to właśnie przeszkadzało)

0RMbv6e.png

Opublikowano

Genialna grafika, genialny opis. Gratuluję! Wszystko jest dobrze, tylko bronie w ostatnim secie systemu ulepszania już się ciuteńkę znudziła, bynajmniej mi. Ale i tak całkiem przyzwoicie wygląda serwer. Życzę stabilności i dużej ilości graczy. :)

Opublikowano

Ależ dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję (moja grafika) :D Co do serii to zapraszamy na Morię ;)

0RMbv6e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...