Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moria [Dedyk]

Paciula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Staramy się dostosować katakumby tak, aby azrael nie był zbyt łatwy bo drop z niego jest wart świeczki ;)

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałem tylko przypomnieć o tym, że dziś na serwerze znajdziecie powiększone raty o 20%! ;)

0RMbv6e.png

Opublikowano

Na serwerze jak zawsze pojawiło się kilka istotnych zmian, wszystkie są opisane na naszym forum. Dodatkowo chciałbym Was poinformować, że szykujemy się do sporej aktualizacji, którą postaramy się wprowadzić jak najszybciej będzie to tylko możliwe. Mam nadzieję, że bardzo wam się spodoba i chętniej ludzie zaczną grać właśnie u nas ;). Warto wspomnieć, że mamy jeszcze kilka ciekawych asów w rękawie, ale nie wszystko na raz.

Opublikowano

Już dzisiaj na naszym serwerze zawita zajączek wielkanocny, który będzie dla Was bardzo hojny. Dodatkowo potwory będą pozbywały się swoich jajeczek ;). Więcej informacji znajdziecie już za niedługo na naszym forum.

Zapraszamy do gry.

PS. Przez cały weekend będą dodatkowe raty serwera oraz eventy.

Opublikowano

Polecam serwer,poniewaz widac ze administracja sie stara,mimo malej ilosci graczy nie zamyka serwera.

Jestem ciekaw czy wg wychodza na swoje...no ale to juz nie moja broszka.

Ja niestety odpuscilem po 1 odslonie,mozna powiedziec ze troche zaluje,moglem grac dalej ...

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Polecam serwer,poniewaz widac ze administracja sie stara,mimo malej ilosci graczy nie zamyka serwera.

Jestem ciekaw czy wg wychodza na swoje...no ale to juz nie moja broszka.

Ja niestety odpuscilem po 1 odslonie,mozna powiedziec ze troche zaluje,moglem grac dalej ...

Nic nie szkodzi, wystarczy, że pobierzesz aktualizację ze strony serwera i możesz nadal grać ;)

0RMbv6e.png

Opublikowano

ON serwer?? ;d

@EDIT już widzę, że ON ale czemu nie mogę się zalogować. pisze mi błąd

@EDIT2 Sorki problem już rozwiązany. Nie doczytałem. Jeszcze raz bardzo przepraszam

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

Opublikowano

Cieszę się, że nie musiałem tłumaczyć tego kolejnej osobie ;) Gratulacje dla tego Pana ;)

0RMbv6e.png

Opublikowano

Wprowadzone zostało kilka poprawek poświątecznych, które napewno umilą rozgrywkę ;).

Przygotowujemy się do większego update, kilka bossów, dungeony i takie sprawy. Naprawdę warto poczekać.

Więcej informacji na naszym forum. Serdecznie zapraszam.

PS. Dodatkowo zwiększyliśmy teraz raty serwera od tak na 12 godzin. Specjalnie dla Was, żeby milej się grało.

Pozdrawiam
Team Moria.

Opublikowano

jeżeli ktoś chce pograć to taki mały konkursik! :)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Prezka nie przekonuje . Jakoś nie zachęciła mnie , i z tego prezentacji wynika , że nic nowego tylko serwer z inną nazwą . Zrób lepsza prezke , przedstaw więcej rzeczy , zrób coś specyficznego . Dziękuję dobranoc.

+++++ Mile widziane : )

Opublikowano

Osobiście polecam zainwestować w domenę o prostej nazwie niż obecna. Łatwiej wtedy znaleźć serwer w sieci ;)

Serwer się zapowiada nieźle wbijam.

Opublikowano

Serwer cały czas jest online. Dodatkowo wprowadziliśmy kilka zmian oraz dodaliśmy lepszy drop broni 75 z rippera.

Już niedługo kilka innych zmian. Serwer nie padnie jak to niektórzy mówią. Mamy nadzieję nadal na trochę lepszy wynik jeżeli chodzi o graczy i cały czas staramy się coś zmieniać.

Opublikowano

Polecam serwer.Widac ze administracja nie jest pazerna na kase jak wlasciciele innych serwerow.Paciula tak trzymac:)

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...