Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 542
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a teraz główne pytanie , wejdzcie na strone główną i tam jest link do forum + ankieta, zagłosujcie...

Nie dadzą nam normalnie wystartować - trudno. Nie poddamy się, serwer już nie wywala channeli (brak cofek) , lecz ten start był nieudany co myslicie o ponownym starcie jeszcze dzisiaj z tym samym tylko konta i postacie od nowa ? (A KODY Z IS BEDZIE MOZNA UŻYĆ JESZCZE RAZ)

Opublikowano

No niezbyt. Sami daliście ciała a my musimy od nowa za to expić. Nie rozumiem po co cofka od nowa, skoro macie jakieś kopie zapasowe np : z 5 godzin lepsze niż od nowa bicie piesków..

Ci co mają +75 normalne że nie będą chcieli a Ci co chcą zacząć będą. Więc nie rozumiem po co ta ankieta.

Widze kopie macie z ok 10 godzin. Więc po co res?.. Zrobić porządne Zuo + ox aby za te 10h sie odbić i grać dalej..

Opublikowano

No niezbyt. Sami daliście ciała a my musimy od nowa za to expić. Nie rozumiem po co cofka od nowa, skoro macie jakieś kopie zapasowe np : z 5 godzin lepsze niż od nowa bicie piesków..

Ci co mają +75 normalne że nie będą chcieli a Ci co chcą zacząć będą. Więc nie rozumiem po co ta ankieta.

Niestety, musimy podjac jakas decyzje

Opublikowano

Nie ma co zganiać winy na Zielsko gdyż strona była świetna jeżeli chodzi o perspektywę widza czyli pod względem graficznym.

Ja osobiście byłbym za ponownym startem od nowa. Zorganizowalibyśmy wam konkurs z Talonami do IS'u za wcale nie małą kwotę lecz musielibyście się zaangażować. Więcej jest na forum o ponownym starcie. Prosimy o wypowiedzi. Chcemy by wam grało się lepiej

Opublikowano

Ja to rozumiem, ale czego robicie cofke , skoro macie kopie z kilku godzin?. Jak już napisałem- topka nie będzie chciała a małę lvl będą chciały, Zawsze tak jest.

Opublikowano

Niestety, musimy podjac jakas decyzje

Szkoda że akurat tak bo od nowa bd musiał wbijać 5x skill P :f (Bodziak + buffka) i dropić eq, ale cóż..

Nie ma co zganiać winy na Zielsko gdyż strona była świetna jeżeli chodzi o perspektywę widza czyli pod względem graficznym.

Ja osobiście byłbym za ponownym startem od nowa. Zorganizowalibyśmy wam konkurs z Talonami do IS'u za wcale nie małą kwotę lecz musielibyście się zaangażować. Więcej jest na forum o ponownym starcie. Prosimy o wypowiedzi. Chcemy by wam grało się lepiej

Daj mi ja się nie pogniewam :P
Opublikowano

Sory , ale chyba każdy sie zorientuje o co wam chodzi.

Robicie reset, aby złapać nowych graczy , którzy odeszli ze względu na potyczki serwera. Nowy serwer- więcej osób. Konkursy na Gp aby zareklamować serwer- rozdajecie za to nagrody a nic nie robicie. Jeżeli byście nie mieli tej kopii to rozumiem. Ale skoro ją macie to czego na siłe wciskacie reset?.. kilka godzin do tyłu , gdzie prawie wszyscy byli w szkołach i pracy a Wy chcecie to cofać..

Tak to wygląda z perspektywy gracza. Nie mam ochoty znów godzinami bonować eq do pvp , a sam straciłem itemki w dzisiejszym ataku .

Podsumowując: Nie wypalił wam start i chcecie zrobić go jeszcze raz.

( Taaa jestem hejterem ;* )

Opublikowano

ja tam moge zagrac od nowa gdyz wbilem tam 30 lvl :P i mi sie nie chciało akurat w twdy grać ale teraz to bym zagral

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

Sory , ale chyba każdy sie zorientuje o co wam chodzi.

Robicie reset, aby złapać nowych graczy , którzy odeszli ze względu na potyczki serwera. Nowy serwer- więcej osób. Konkursy na Gp aby zareklamować serwer- rozdajecie za to nagrody a nic nie robicie. Jeżeli byście nie mieli tej kopii to rozumiem. Ale skoro ją macie to czego na siłe wciskacie reset?.. kilka godzin do tyłu , gdzie prawie wszyscy byli w szkołach i pracy a Wy chcecie to cofać..

Tak to wygląda z perspektywy gracza. Nie mam ochoty znów godzinami bonować eq do pvp , a sam straciłem itemki w dzisiejszym ataku .

Podsumowując: Nie wypalił wam start i chcecie zrobić go jeszcze raz.

( Taaa jestem hejterem ;* )

Niestety to nie był hejt nawet, kolego. Ładny masz ogólnie awatar wszystko. ale to nie znaczy ze tutaj swoje problemy piszesz :)

Opublikowano

Niestety to nie był hejt nawet, kolego. Ładny masz ogólnie awatar wszystko. ale to nie znaczy ze tutaj swoje problemy piszesz :)

Poprostu czekam jakie są plusy resetu ^^ możemy i na ts porozmawiać, bo tu avatar nie ma nic do gadania :)

Opublikowano

Kur*wa i fms 51sr poszedl sie jeb*c... ;/ zrobcie cofke do 10 czy cos a nie reseta od nowa, no chyba ze z jakimis bonusami dla kont ktore byly zalozone przed resetem.

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...