Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 542
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kut*s, który wysyła DDS własnie teraz na ten server jak mieszkasz na podlasiu to Cie znajde i będziesz miał wtedy ataki :)

to się nazywa uzależnienie od metina

Opublikowano

chyba niestety bedzie lipa z tego serwera ; P

Każdy serwer miał na początku kłopoty z atakami, a później wychodzą na prostą.

Opublikowano

Powiem tak, prezentacja wygląda 3x lepiej od serwera. Po czterogodzinnym "ustaniem ddosów" serwer ruszył z bugami... Ja się pytam po co była BETA?

- Po przeczytaniu jednego z trzech duchowych kamyczków zniknęły wszytskie, to samo z medalami

- Opcja ślubu była wyłączona

- Miały być ulepszacze które są w prezentacji a tu kicha tylko perły i nic więcej.

- Pierścien expa za 25zł sms'em ? i to na tydzień ? licząć, że serwer stał * może 8 godzin z planowanych 19 to szkoda ładować kase w błoto.

- i wiem , że ataki atakami, ale na słabą maszyne to i 10 techników nie pomoże ani wyłączanie serwera na 7-8h ;]

Więc prezentacja to jedno a wejście do gry to co innego. Dużo osób już odeszło i może zostało jeszcze z 300 graczy ale nie polecam wam grania o prędzej cy później ten serwer z pustoszeje.

Opublikowano

Każdy serwer miał na początku kłopoty z atakami, a później wychodzą na prostą.

Albo padają.

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Ja tam ściągam i zaczynam grać ale dziwi mnie to że na becie większość bugów było wyeliminowanych a teraz kiedy przyszło na start oficjala to nagle wszystko zaczęło się sypać.

Ataki to wiadomo nie wina administracji i mam nadzieję że wszystko się unormuje ale dlaczego bugi, które zostały wyeliminowane na becie teraz są na oficjalu?

To jaki sens było robienie bety i oczyszczanie jej z różnych dziwnych rzeczy, które przeszkadzają w grze skoro i tak został wypuszczony klient gdzie praktycznie nic nie zostało naprawione...

Grałam prawie przez cały okres bety i teraz jak czytam wypowiedzi że nie działa to, nie działa tamto, to aż nie mogę uwierzyć że to ten sam dopracowany Revoir na którym się tak dobrze bawiłam.

58815786.jpg

Opublikowano

Zróbcie coś z tym kickaniem, bo się nie da kurwa grać, expisz a tu nagle wywala i się postacie bugują. 10min mam expić, a nastepne 10 mam czekać na odbugowanie postaci? xD

Opublikowano

a co jest z tym biologiem ? Od 35lv na BO do 50 droopły mi tylko 2 zęby....

Godnie Reprezentuj.

-----------------------------------------------------

Opublikowano

a co jest z tym biologiem ? Od 35lv na BO do 50 droopły mi tylko 2 zęby....

Drop dla Biologa jest zerowy : ] Siedziałem 2 dropkami na BO/Ezo i dropnąłem 3 zęby i 2 ks klątw.

Opublikowano

Więcej OFF niż ON, zabezpieczenia na poziomie podstawowym..

Pewnie wezmą hajs z IS i napiszą, że niestety im się nie udało, Bye!

Opublikowano

Po każdym wywaleniu gry (gdy nie jesteś w m1) musisz wejść na główną stronę i odbugować postać..... Naprawcie te ugi bugi !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...