Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 542
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer "OFF" ??

@DOWN

ja prdl... A taka mialem chec zagrac ;)

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Uwaga,uwaga teraz mała informacja. Póki co zamknę prezentację byście się nie denerwowali a później albo otworzę tą albo napisze już nową schludną publikację gdy uporamy się z tymi atakami. Bądźcie dobrej myśli i proszę was wyraźcie trochę zrozumienia i wspierajcie nas gdyż wiadomo ,że starty bywają bardzo trudne.

Postaramy się dziś z tym uporać i by się wam dobrze grało i już bez takich częstych przerw.

Możecie się dowiadywać postępów pracy naszej z forum serwera ,które jest ciągle czynne (Znajdziesz link na stronie)

Lub będę umieszczał tutaj drobne aktualizacje. Postaramy się umilić wam jakoś ten póki co stracony czas.

Póki co gra niby chodzi lecz byście się nie denerwowali na nadmierne kickanie po prostu musicie uzbroić się w stalowe nerwy i czekać aż to zminimalizujemy do zera.

Opublikowano

Serwer już działa, dlatego publikacja zostaje otwarta!

Tak, możecie mnie lajkować. xD

Opublikowano

Skille na 17 pkt już wchodzą na G wstajemy po 1 sek z full hp wszystko już wróciło do normy:)

Opublikowano

nom ale co z tego ze naprawiliscie jak teraz itemy znikaja..;/ i nawet nie ma jak prosic o oddanie itemu (wiem ze to graniczy z cudem). zero kontaktu serwer ts padl...

Opublikowano

Serwer moge polecic ze względu na administracje oraz duża ilosc nowosci. Graczy nie jest aż tak mało także myśle że serwer ma przyszłość.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Serwer moge polecic ze względu na administracje oraz duża ilosc nowosci. Graczy nie jest aż tak mało także myśle że serwer ma przyszłość.

137 online? pewnie jeszcze licznik jest zbugowany.

Opublikowano

Ile osob gra?

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

server naprawde dobry

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

Opublikowano

Zróbcie też ankietę na mpc odnośnie tej cofki bo ja nigdzie nie mogę napisać żadnego posta ani zagłosować na waszym forum a jestem totalnie na NIE!

Cofnijcie o kilka godzin i tyle...ja nie mam zamiaru znów się bawić w dropienie rzeczy dla biologa gdzie 1 item leci raz na ruski rok.

Wydaje mi się że jak zrobicie cofkę to ucieknie wam połowa graczy.

58815786.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...