Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyłączcie serwer. Nie wiem, zróbcie reset i nową odsłonę. Wypuściliście no kurcze niedopracowany serwer, a pamiętam słowa któregoś z admina:

"Dopinamy wszystko na ostatni guzik"

Ale wszystko jest dobrze, tylko serwer pada przez ataki kiedy Wy to zrozumiecie...?

• Odpowiedzi 542
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co chwila buguje mapy.... teraz nawet odbugowac nie moge -.0 Ciekawe kiedy to naprawią......

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

nie jest zbugowane chyba ze chodzi o to ze cie loglo i nie mozesz sie zalogowac :) wtedy odbugowujesz na stronie

WCALE NIE JESTEM NOOBEM!

Opublikowano

nie jest zbugowane chyba ze chodzi o to ze cie loglo i nie mozesz sie zalogowac :) wtedy odbugowujesz na stronie

Miszczuu... Mówie że odbugowanie nie działa ;>

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

restet na minutke ! przepraszamy...!

Zrobcie w Pierscieniu teleportacje na rozne mapki cos tego bo braki sa

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

Witam :) Chciałem wam napisać że ten serwer to totalna kpina, przez cały dzień jest dostępny 1 channel, gm nic nie robi z botami (byłem świadkiem jak spotkał typka na wh i dał mu tzw "drugą szanse"), zrzuca metki wybranym graczą, a co najważniejsze cały team nie może poradzić sobie z atakami, przez co są okropne lagi. Tak więc nie polecam tego serwera bo to strata czasu, a on i tak na dniach padnie...

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Opublikowano

@UP

Banujemy cziterów.

Nikt nikomu nie zrzucał metinów, tylko sprawdzaliśmy czy metin nie był przyczyną.

z Atakami jak widzisz nie jest zle. Najgorsze, że atakują na porty - przez co pada channel.

Nie jest caly dzien 1ch , od niedawna sa tylko 2 channele, ponieważ sprawdzamy.

Nie padniemy na dniach.

//Zastępcza strona:

http://Revoir.RastaGames.eu
Opublikowano

Kurde -.- czytam z tym wywalaniem ale to nadal się dzieje 2x metin 85 i 70 i z każdego wywaliło przy końcówce ... a dropa do m2 specjalnie na kamole raczej się nie opłaca ;x

Opublikowano

Wklejiłem sobie ten nowy launcher do clienta PL'a, żeby przed pobraniem clienta zobaczyć jak serwer wygląde, lecz po wyborze postaci gdy skończy się ładować pasek metek sam się wyłącza. Help.

Opublikowano

Wbijam na ts i koleś pyta każdego kto wchodzi czy ma mikro i daje registerke a jeżeli się nie odezwiesz to stwierdza że masz bana i wchodzisz z innego ip, po prostu śmieszne.Nigdy się z takim NIE profesjonalizmem z strony teamu nie spotkałem.A na serwer zawitam,aktualnie szukam gildii,pw jakby co.

Powiedz mi co za osoba tak robiła. Potrzebne mi to do zapobiegnięcia problemu.

Na Ts musi być świetnie więc podaj mi nick na PW użytkownika ,który tak rejestruje graczy

Opublikowano

Powiedz mi co za osoba tak robiła. Potrzebne mi to do zapobiegnięcia problemu.

Na Ts musi być świetnie więc podaj mi nick na PW użytkownika ,który tak rejestruje graczy

4m4z1ng : ] Mnie skanował i chciał dać bana że niby podszywam się pod Gamus'a z MPC ^ ^ - przedwczoraj akurat to było.

Opublikowano

server nie dziala :(( strona rowniez lipa..

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...