Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosBot by KKM na nosbot.eu

krispolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam użytkownicy mpcforum. Chciałbym przedstawić wam mojego bota do polskiej wersji Nostale. NosBota tworzyłem przez około 5 tygodni, jednak wykorzystałem wielomiesięczne doświadczenie w używaniu skryptów starając się napisać program jak najbardziej elastyczny i zaawansowany. Osiągnąłem na nim dosyć dobre rezultaty: 46 level w 5 dni (bez nocek) czy regularne dropienie 500 piór na dobę (na około 70 levelu, który bez problemu uzyskałem). Oczywiście bot działa w tle, posiada sporo edytowalnych opcji, które pokazane są na screenach:

account_panel.jpghotkeys_panel.jpg

settings_panel.jpgexp_panel.jpg

Według mnie bot jest na tyle dobry, że można na nim zarobić sprzedając kasę na allegro (ja tak robię). Dlatego wersja do ściągnięcia domyślnie jest wersją demo ze sporymi ograniczeniami. Miesięczną licencję na niego wyceniam na razie na 20 zł. Zakłądając, że 1kk to 2 zł (ceny allegro), licencja zwróci się z nawiązką nawet zakładając postać od 0. Nigdy nie dostałem bana używając tego skryptu (ponad pół roku). Zdobyłem na nim 84 level i 74 w innej wersji językowej, każdy w mniej niż 3 miesiące bez wysiłku. Wystarczy włączony komputer. Oficjalna strona NosBota to http://nosbot.eu . Tam znajduje się aktualna wersja NosBota, tutorial oraz opcja kupna licencji. Zapraszam do korzystania!

Bot był testowany na win xp, viscie i win 7. Wersja demo i pełna to ten sam *.exe, wiec jeśli po ściągnięciu i odpaleniu działa, z pełną będzie tak samo (oprócz dodatkowych możliwości)

Dodaje skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/da2d9928f9ae5c5a4c10eb94149e0a0a1e104eb76546050ef019bff42bbb9ad5/analysis/1361572663/

Jeśli ktoś chce otrzymać kilkugodzinną licencję i wypróbować w pełni funkcjonalnego bota proszę o PM!

Oto filmik pokazujący pracę bota:

http://www.youtube.com/watch?v=D72clgn5-aU
  • Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny keylogger, jednakże cholernie zauważalny.

Haha, człowieku, to nie jest żaden keylogger. Jakbyś trochę znał angielski to byś się domyślił, że ten panel logowania to panel licencji i nie wpisujesz tutaj loginu i hasła z gry, tylko dane do konta ze strony nosbot.eu gdzie masz aktywną licencję, która jest niezbędna do odblokowania pełnej wersji programu. Nie musisz tam nic wpisywać, jeśli chcesz tylko skorzystać z wersji demo. Tak więc podsumowując: mylisz się, ale to nie twoja wina.

Opublikowano

Aha, przepraszam. Nie popatrzyłem na informacje znajdujące się w screenach, ale na pierwszy rzut oka ;)

Daj skana, bo i tak trzymam się sugestii, że jest tam ukryty wirus.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Rozumiem, że się napracowałeś, ale wstawianie tutaj płatnego bota nie ma sensu ;/

Dziękuje za docenienie mojej pracy. Dla Ciebie może nie ma sensu, dla niektórych tak. Docelowo ten bot będzie dla innych wersji językowych i całkiem możliwe, że tam znajdę nabywców. Poza tym możecie mi wierzyć lub nie, bot działa bardzo dobrze i doskonale spełnia swoją rolę. Rezultaty, które podałem w pierwszym poście są prawdziwe i jeśli chcemy sprzedawać kasę na allegro, zwróci się ze sporą nawiązką. Tak więc można to potraktować jako inwestycję.

Mam jedno pytanie przy używaniu demo będe miał mało opcji ale będę z nich mógł korzystać cały czas czy mam ograniczony czas ?

Zamierzam tego bota cały czas rozwijać, mam jeszcze mnóstwo pomysłów do wykorzystania, a na to potrzeba środków. Poza tym cały czas się uczę, i kilka rozwiązań, chociaż wiem, że są możliwe, są jeszcze poza moim zasięgiem (główne chodzi o problemy z wyszukiwaniem tzw. pointerów w pamięci). Odpowiadając na twoje pytanie: tak, bot w wersji demo mimo ograniczonych możliwości również zatrzymuje się po upływie 7 minut 30 sekund.

Opublikowano

Czyli mam rozumieć że bot podziała 7 min a potem co, od nowa trzeba ściągać czy się restartuje i znowu trzeba go włączyć i tak non stop ?

Opublikowano

Czyli mam rozumieć że bot podziała 7 min a potem co, od nowa trzeba ściągać czy się restartuje i znowu trzeba go włączyć i tak non stop ?

Po upływie 7 minut 30 sekund jeszcze raz trzeba nacisnąć przycisk start. Wersja demo ma głównie na celu sprawdzenie:

- czy bot działa na twoim komputerze (gdyż jest napisany w pythonie i różnie z tym bywa

- czy sprawdza się dla twojej postaci na danym expowisku

Po sprawdzeniu tego i uzyskaniu odpowiedzi twierdzącej dodaj sobie takie opcje jak leczenie, rzucanie buffów, karmienie peta i czyszczenie eq i masz program, który może działać w tle bez twojej ingerencji 24 godzny na dobę

Opublikowano

ja mam problem jak odpalam wyskakuje error a w logu jest napisane :
"Traceback (most recent call last):
File "nosbot.py", line 1, in <module>
File "AllGui.pyc", line 11, in <module>
File "Fight.pyc", line 6, in <module>
File "ReadM.pyc", line 20, in __init__
NameError: global name 'exit' is not defined"

Opublikowano

ja mam problem jak odpalam wyskakuje error a w logu jest napisane :

"Traceback (most recent call last):

File "nosbot.py", line 1, in <module>

File "AllGui.pyc", line 11, in <module>

File "Fight.pyc", line 6, in <module>

File "ReadM.pyc", line 20, in __init__

NameError: global name 'exit' is not defined"

Sprawdziłem, i ten błąd wychwytuje, gdy nie znajduje okna z grą. Najpierw uruchom grę (okno musi mieć domyślną nazwę NosTale) a później bota (gra musi być przynajmniej na ekranie logowanie lub później)

Opublikowano

Bot czysty i dziala dobrz.. nawet bardzo i napewno sporo czasu kosztowalo zrobienie takiego, poniewaz nostale ma juz 4 lata a to chyba 1 bot ktory faktycznie moze cala noc zarabiac a nie stac w miejscu i czekac az mu sie mooby obok zrespia. Gratuluje skilla:) tylko szkoda ze platny.. Ale licze ze jak juz sie chlopak dorobi na obcokrajowcach to chociaz nam biednym Polakom udostepni premium:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

46lv Można wbić w niecałe 2 dni siedząc 6h dziennie. A z tymi piórami to jak to działa ? Można go ustawić na gołębiach ? By nei dedal ? Sam siada, leczy się, chodzi? Wykrywa jeśli np dostanie debuffa od gołębia ? ( I czy sobie z tym poradzi )

Opublikowano

46lv Można wbić w niecałe 2 dni siedząc 6h dziennie. A z tymi piórami to jak to działa ? Można go ustawić na gołębiach ? By nei dedal ? Sam siada, leczy się, chodzi? Wykrywa jeśli np dostanie debuffa od gołębia ? ( I czy sobie z tym poradzi )

Owszem, można wbić robiąc misje i przeciętnemu graczowi na pewno zajmuje to trochę więcej niż przytoczone przez Ciebie 12 godzin. Bot a gołębiach radził sobie już w początkowej fazie produkcji. Bot może się leczyć siadając lub też nie, może pić potiony przy określonej liczbie hp i mp - co do tych gołebi to wlaśnie przydatna opcja bo pamietam, że ich debuff wyczyszczał mane do 0, a tak przy stanie np 100 pijesz potiona i to tylko w czasie walki, czyli gdy Ci jest potrzebny. Ogólnie to ustawiam tego bota na yakach i postaram się dzisiaj wrzucić filmik z tego jak sobie radzi. I tak, bot sam chodzi, klikamy punkty na mapie i pojawiaja sie współrzędne. Jest zestaw najpopularniejszych map do expienia, gdzie po prostu zaznaczamy skąd dokąd ma się poruszać i gdy tylko nie ma co bić przemieszcza się do następnego checkpointa. Oczywiście można expić na każdej mapie a jak znaleźć współrzędne dla dowolnej mapy też dzisiaj napisze na stronie. Zapraszam też na PM po odbiór kilkugodzinnych licencji, powiedzmy trwających do wieczora aby przetestować w pełni funkcjonalnego bota. Pozdrawiam

Opublikowano

No gosciu pobrałem bota, i jestem zadowolony z jego funkcji.. jest wyśmienity! wielkie brawa dla Cb. może jeszcze w tym tygodniu kupie licencje :)

i takie pytanie 1zł na allegro?:D

Opublikowano

No gosciu pobrałem bota, i jestem zadowolony z jego funkcji.. jest wyśmienity! wielkie brawa dla Cb. może jeszcze w tym tygodniu kupie licencje :)

i takie pytanie 1zł na allegro? :D

Hehe. Dzięki wielkie. To dopiero początek funkcjonalności bota. Zdaje sobie sprawę, że jeszcze mnóstwo pracy przede mną, ale po wielu próbach mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że już teraz bot działa jak powinien na każdej klasie postaci przy dowolnie ustawionych opcjach. A co do tej złotówki to forma reklamy, widzę że odrobinę skutecznej^^

Witam. Planujesz dodac mapy aktu 5?

Z mapami aktu 5 jest jeden problem - są one przesuwane, tak więc precyzyjne poruszanie się po nich może być trochę trudne. Ale używałem NosBota na akcie piątym i sobie radził. Poza tym nie musisz mieć mapy na liście, żeby na niej expić. Współrzędne, które tworzą się w panelu Exp po kliknięciu na mapę to nic innego jak punkty w układzie, którym lewy górny róg mapy to (0,0) a prawy dolny (146,146). Wystarczy zrobić zrzut gry na mapie, której chce się expić, wrzucić do painta odczytać wspłórzędne początku mapy z prawego dolnego rogu painta, przyjąć to za punkt (0,0) i tak samo wskazać miejsca, gdzie chcemy chodzić. Ciężko to wytłumaczyć, ale na pewno dzisiaj pokaże to na rysunku w tutorialu na stronie (postaram się to zrobić również na przykładzie aktu 5). Oczywiście tak uzyskane współrzędne możemy zapisać na dysk wraz z wszystkimi ustawieniami bota, co sprawia iż czynność tą wykonujemy tylko raz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...