Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosBot by KKM na nosbot.eu

krispolska

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A nie mogłeś człowieku tego bota za free zrobić nie potrzebnie za kase i przelew?

A po co ma za free:>? jeżeli coś jest dobre , trzeba to sprzedać a nie rozdawać za free , powód też taki że mniej dzieci to kupi , i szybko admini nie wykryją że coś jest np. na twoim koncie nie tak , a tak to pełno dzieci by używało bota.

Dobry bot , życzę powodzenia w sprzedaży , czy kupie nie wiem :P bo na tą chwile mało gram w nostale.

edit: Serio polacy za 20zł? napisz mi czy może być przez Paypal , czyli wpłacam kaske dajesz licencje :> ja do jutra się zastanowie;) podoba mi sie ten bot , mam nadzieje że nie padnie szybko i że nie zgarniesz od ludzi kasy i uciekniesz:D poczekam do jutra z opiniami i z odpowiedzią na pytanie.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Jeżeli ktoś zakupi licencje a bot zostanie spatchowany, po czym zrobisz update, to Ci co zakupili dostaną go za darmo, czy będą musieli jeszcze raz płacić?

Bot dobry na wersji demo.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jeżeli ktoś zakupi licencje a bot zostanie spatchowany, po czym zrobisz update, to Ci co zakupili dostaną go za darmo, czy będą musieli jeszcze raz płacić?

Bot dobry na wersji demo.

Przez panel logowania bot łączy się z serwerem, na którym znajduje się nasza licencja, trwa ona 30 dni i przez taki okres możemy korzystać z pełnej wersji NosBota. Jeśli bot będzie update'owany, a może to się zdarzyć w dwóch przypadkach: kiedy dodam nowe funkcje lub gra ( a dokładnie jej plik *.exe ) będzie patchowana. W tym drugim przypadku będę zmuszony szukać od nowa pointerów w pamięci - a to zajmuje jakieś kilkanaście minut. Oczywiście wszystkie aktywne licencje zostaną przedłużone o ten czas. W praktyce powinno to wyglądać tak: producenci Nostale wprowadzają nowy event przez co zmienia się plik *.exe, przerwa techniczna trwa powiedzmy od 9 do 11. Ja do około 12 powinienem wydać nową wersję, dodaję tę godzinę do czasu licencji, a nowa wersja bota jest do ściągnięcia. Prawdopodobnie będzie to tylko sam plik nosbot.exe, więc żeby nie ściągać znowu całego *.rar'a, umieszczę go osobno w downloadzie. W aktualnościach postaram się informować o nadchodzących update'ach, tak więc po uruchomieniu NosBota będziemy wszystko wiedzieć.

Dzisiaj kupiłem bota i naprawde polecam ^_^ tylko jeszcze mapka na łąkę komet i będzie perfekcyjnie :D

Właśnie zabrałem się za dodawanie nowych mapek, poprawianie kilku błędów które sam zauważyłem i uzupełnienie tutoriala na stronie. Dzięki za zainteresowanie NosBotem by KKM!

Uczeń
Opublikowano

U mnie coś z tym botem jest nie tak.. Niby wszystko ustawiłem, odpalał a moja postać tylko kręciła się w kółko :/

@EDIT

Już wszystko w porządku ;) bot działa dobrze, choć na magu średnio idzie podnoszenie przedmiotów gdy mobki nie umierają blisko mnie

18706.png
Opublikowano

Ja np. chciałbym za sms za 1.23 prztestowac wszystkie funcje tego bota przez 3 dni dajmy na to. Wchodzisz w to?

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Już wszystko w porządku ;) bot działa dobrze, choć na magu średnio idzie podnoszenie przedmiotów gdy mobki nie umierają blisko mnie

Na postaciach dystansowych proponuje zainwestować w specjalną karmę dla peta i to jemu zostawić zbieranie itemów. Koszt to około 900k a zwraca się w kilka godzin. Dodatkowym plusem jest to, że szybciej expimy.

Dzisiaj kupiłem bota i naprawde polecam ^_^ tylko jeszcze mapka na łąkę komet i będzie perfekcyjnie :D

Udostępniłem nową wersję NosBota z mapą Łąka Komety. Jeśli nawet postaci zdarzy się wpaść do dziury, to na ustawieniu tak jak poniżej bot powinien sam z niej wyjść (nie musi być to dokładnie tak, najlepiej samemu przetestować wchodząc do dziury i sprawdzić zachowanie bota):

comet_meadows_tut.jpg

Ja np. chciałbym za sms za 1.23 prztestowac wszystkie funcje tego bota przez 3 dni dajmy na to. Wchodzisz w to?

Wysłałem PM. Gdy będzie się zbliżał event, to udostępnię wszystkim pełną wersję na kilka dni. Oczywiście tym co już mają licencje przedłużę ją o ten czas aby nie byli stratni.

Opublikowano

rowniez chcialbym przetestowac funkcje bota, bo jestem nim bardzo zainteresowany.

Jak jestes takim magicznym botkiem, to zrob cos takiego ,zeby sam robil cube. Tzn sam wyszukuje i robi misje. Ciezkie, ale sie da , prawda?

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Ehh, tak po pierwsze, nie powinieneś sprzedawać niedopracowanego bota - to tak z mojej strony :]

Po Drugie, po co kupować za 20zł activation code ? Wprowadzą nową aktualizacje i nie macie kasy a bocik zablokowany :] Wystarczy, że 1 czy 2 osoby będzie z niego korzystać i już bardzo duże szanse na "złapanie" bota i blok :]

altair-signature-anime-2.png

Moje nowe konto ~ShindaPL

Opublikowano

Ja proponuje zebys zrobil skrypt ktory chodzi na bb. cos typu ze wchodz na bb i schodzii ci na sam dol afka np cale bb albo zbiera drop na dropie i wraca na dol ponownie zmienia ch i np pokazuje ile uzbieral ile bb bylo win w ciagu dnia i takie bajerki ;3

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ehh, tak po pierwsze, nie powinieneś sprzedawać niedopracowanego bota - to tak z mojej strony :]

Po Drugie, po co kupować za 20zł activation code ? Wprowadzą nową aktualizacje i nie macie kasy a bocik zablokowany :] Wystarczy, że 1 czy 2 osoby będzie z niego korzystać i już bardzo duże szanse na "złapanie" bota i blok :]

Po pierwsze, bot sprawuje się dobrze ale zawsze można coś poprawić.

Co do drugiej części Twojej wypowiedzi: mylisz się i trochę nie orientujesz w temacie - poczytaj moje wcześniejsze posty a potem się wypowiadaj.

Ja proponuje zebys zrobil skrypt ktory chodzi na bb. cos typu ze wchodz na bb i schodzii ci na sam dol afka np cale bb albo zbiera drop na dropie i wraca na dol ponownie zmienia ch i np pokazuje ile uzbieral ile bb bylo win w ciagu dnia i takie bajerki ;3

Również nad tym myślałem. Jeśli zainteresowanie botem będzie większe, to na pewno wprowadzę coś takiego jak możliwość tworzenia własnych skryptów. Podam przykład, z którego korzystałem na szopach: zbiera pierwszą piątke, rzuca obszarowe i podnosi itemy, później druga i trzecia piątka, wsiada na dywan, leci na dolnego spota ponownie zbiera wszystkie i teleport - w rezultacie padało 600 szopów na godzinę czyli praktycznie 95% respa.

Opublikowano

Po pierwsze, bot sprawuje się dobrze ale zawsze można coś poprawić.

Co do drugiej części Twojej wypowiedzi: mylisz się i trochę nie orientujesz w temacie - poczytaj moje wcześniejsze posty a potem się wypowiadaj.

Również nad tym myślałem. Jeśli zainteresowanie botem będzie większe, to na pewno wprowadzę coś takiego jak możliwość tworzenia własnych skryptów. Podam przykład, z którego korzystałem na szopach: zbiera pierwszą piątke, rzuca obszarowe i podnosi itemy, później druga i trzecia piątka, wsiada na dywan, leci na dolnego spota ponownie zbiera wszystkie i teleport - w rezultacie padało 600 szopów na godzinę czyli praktycznie 95% respa.

Chyba ty się nie orientujesz :] 1 osobe złapią na bocie i trzeba całego bota zrobić od nowa, bo każda aktualizacja tego samego bota nie będzie działać :]

Posty przeczytałem wszystkie, ale co to ma do blokowania bota przez Team ? :] - Pamiętaj, wszystko jest do wykrycia :]

altair-signature-anime-2.png

Moje nowe konto ~ShindaPL

Opublikowano

Chyba ty się nie orientujesz :] 1 osobe złapią na bocie i trzeba całego bota zrobić od nowa, bo każda aktualizacja tego samego bota nie będzie działać :]

Posty przeczytałem wszystkie, ale co to ma do blokowania bota przez Team ? :] - Pamiętaj, wszystko jest do wykrycia :]

To napisz mi w skrócie jak działa mój bot i czemu mieliby go po 1 złapanej osobie zablokować. Z chęcią poczytam, bo chyba wiesz sporo rzeczy lepiej ode mnie. Zastanów się zanim coś napiszesz a nie od razu siejesz panikę. Ludzie przeczytają, że jak tylko kogoś kiedyś złapią to bot przestanie wszystkim działać, co jest kompletną bzdurą ale i tak zaraz napiszesz, że się mylę

Opublikowano

Ponawiam Pytanie

Jak mi ktoś podpowie jak się przejawia aktywność GM'a w przypadku podejrzenia o grę na bocie to się tym zajmę. Jeszcze się z tym nie spotkałem więc nie rozważałem tego problemu ale zdaje sobie sprawę, że pewne antyGMowe działanie to integralna część każdego porządnego bota. Ma ktoś jakieś doświadczenia w tej sferze?

Opublikowano

wydaje mi sie ze poprzednik Asllani chyba czy cus takeigo mial bota z opcja wykrywanie gm'a. Polegala ona na tym ze jezeli gm napisal do cb to bocik wykrywal ten zolty kolor i jak go widzial to wylogowywal sie z gry. nieiwme czy to tak dzialalo ale to jedne z zastosowanie ktore przychodzi mi do glowy ;p oczywisice bot jeszcze robil screena :D wiec mozna sie bylo odwolac z razie bana za bota ;p

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ja bym Ci proponował na początek bota zrobić za free tak jak było z easymetinem, a potem walnąć abonament jak gracze się przekonają i bez bota nie wyżyją długo, no ale to moja inicjatywa :P

Opublikowano

2 rzeczy:

mam takie coś jak odpalam bota : problemok.png

I nie bo sciagnalem niemiecka wersje bota tylko ten screen pochodzi z epvpers ale mam taki sam problem jak on ><

i nie mogę kliknąć start>.<

czemu dla szwabów zrobiłeś na kilka dni za darmo ? a dla nas rodaków nie : <

1377531174-U173186.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

strona bota nie działa i na dodatek nie można go teraz odpalić bo wyskakuje błąd :
"Traceback (most recent call last):
File "nosbot.py", line 1, in <module>
File "AllGui.pyc", line 97, in <module>
File "AllGui.pyc", line 190, in AllGui
File "AccountSettings.pyc", line 54, in __init__
File "AccountSettings.pyc", line 129, in createNewsArea
File "xml\dom\minidom.pyc", line 1930, in parseString
File "xml\dom\expatbuilder.pyc", line 940, in parseString
File "xml\dom\expatbuilder.pyc", line 223, in parseString
xml.parsers.expat.ExpatError: syntax error: line 1, column 62"

więc na noc sobie nie zostawie ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...