Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Prywatny serwer od jD

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

okaże się pisze

ee syluro pisałeś że u ciebie 300 osób za free ma i napisałeś że start prawdopodobnie ruszy 11 marca ja myślę że jakoś w połowie kwietnia lub na początku maja

• Odpowiedzi 333
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ee syluro pisałeś że u ciebie 300 osób za free ma i napisałeś że start prawdopodobnie ruszy 11 marca ja myślę że jakoś w połowie kwietnia lub na początku maja

to jest dziecko, które musi się dowartościować a i tak nie panuje nad swoją dwojakowością

Opublikowano

odezwał się NAJWIĘKSZY ZNAWCA co się najwięcej i na wszystkim zna haha ... śmiech na sali :) nie musi być coś wcale idealna ! ;] żeby mogli sie przyje... :) więc stul się pod biurko i dalej NO-LIFE cieć w necie :)

a co do "benderek"

To jestem ciekawy w jakich sklepach widziałeś takie buty ... bo rynek to nie sklep :)

więcej emotikonek nie mogles dac?

Opublikowano

Gra musi być w 30% inna i tyle ;) Wtedy BP nic mu nie zrobi.

W jaki sposób to obliczyłeś.
Opublikowano

miejmy nadzieje że bedzie można normalnie pograć :) wydaje mi sie że dużo osob robi sobie nadzieje typu "w BUG point gra mi nie poszla a teraz mam okazje zostac czolowym graczem bo kazdy wystaruje tego samgo dnia" oby można bylo sie dorobić szybciej FE bo to czasochlonne :(

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

Ma się w domu prawnika to On wie :D W prawie jest zapisane, że musi być maksymalnie 70% takich samych rzeczy. Powyżej tej liczby to jest łamanie prawa, poniżej nie :)

Opublikowano

odezwał się NAJWIĘKSZY ZNAWCA co się najwięcej i na wszystkim zna haha ... śmiech na sali :) nie musi być coś wcale idealna ! ;] żeby mogli sie przyje... :) więc stul się pod biurko i dalej NO-LIFE cieć w necie :)

a co do "benderek"

To jestem ciekawy w jakich sklepach widziałeś takie buty ... bo rynek to nie sklep :)

po pierwsze więcej emotek dojeb.

po drugie pliki są od BP, i nie pierdol że nie bo to jest idealna (prawie) kopia DO. jak coś BP się nie spodoba to jD ma przesrane i tyle.

Opublikowano

A propos tych nike i innych bajerów, Mój znajomy robił skarpetki - podróbki nike. Znaczek był bardzo podobny tylko chyba trochę bardziej wygięty. I ktoś na niego złożył donos, przeprowadzono kontrolę i miał lipę. Musiał zapłacić karę za podrabianie znaku handlowego i czerpanie z tego korzyści. Jeżeli serwer JD naprawdę powstanie i będzie wyglądać tak jak wygląda na tych filmikach tj. klon DO, no to mogę powiedzieć tylko że ma ciepło i mu współczuje.

silvertcsax.gif

Opublikowano

po drugie pliki są od BP, i nie pierdol że nie bo to jest idealna (prawie) kopia DO. jak coś BP się nie spodoba to jD ma przesrane i tyle.

No to wytlumacz mi jak to mozliwe że gigant pod wzgledem gier MMO (GameForge) nigdy nie walczyl i nikomu nie wytoczyl sprawy o powstajace masowo prywatne serwery Metina2 mimo ze sa identyczne, pliki sa zywcem kopiowane z klienta gry, wszystkie postaci czy questy sa takie same jak w oryginalnej wersji. Tak samo bylo z Ogame. Setki odmian tej samej gry i jakos nikt nie plakał. Wydaje mi sie ze tak samo bedzie z BigPoint'em i gra dark orbit. Szkoda tylko ze dopiero teraz...

PS co do sklepów to np Tesko Real Biedronka czy takie tam. Z reszta wystarczy zobaczyc u "żółtków" oni wszystko maja podrobione nawet mc donaldy

Opublikowano

martwicie się kurwa... nie wasza sprawa nie Wy zostaniecie pociągnięci do odpowiedzialności. Widzieliście 6 filmików, które wyglądały identycznie jak wcześniejsze DO... teraz może dodawać co chce i ma w dupie co tu piszecie na tym forum...

Najwięcej pierdolą a i tak same przypuszczenia na dodatek niczym nie potwierdzone. Jeśli robi to jD z ekipą to bądźmy pewni jednemu, że to nie będzie gówno.

Teraz moje przypuszczenie jak wasze wyjęte z dupy, jeśli robi to tak długo to znaczy, że zmienia, pracuje i testuje.. Im więcej mu to zajmuje tym większy spam, miałem już napisać to dawno, ale kurwa cały czas o tym pierdolicie chipolicie a nie macie nosa do tego[źródło 3odakru ,,mamy nosa do tego,,] To na tyle i proszę nie spamujcie bo nie wiecie co i jak[ponieważ nikt z Was nie ma do serwera dostępu]. Dodawajcie tylko filmiki. Pozdro wafle

Opublikowano

martwicie się kurwa... nie wasza sprawa nie Wy zostaniecie pociągnięci do odpowiedzialności. Widzieliście 6 filmików, które wyglądały identycznie jak wcześniejsze DO... teraz może dodawać co chce i ma w dupie co tu piszecie na tym forum...

Najwięcej pierdolą a i tak same przypuszczenia na dodatek niczym nie potwierdzone. Jeśli robi to jD z ekipą to bądźmy pewni jednemu, że to nie będzie gówno.

Teraz moje przypuszczenie jak wasze wyjęte z dupy, jeśli robi to tak długo to znaczy, że zmienia, pracuje i testuje.. Im więcej mu to zajmuje tym większy spam, miałem już napisać to dawno, ale kurwa cały czas o tym pierdolicie chipolicie a nie macie nosa do tego[źródło 3odakru ,,mamy nosa do tego,,] To na tyle i proszę nie spamujcie bo nie wiecie co i jak[ponieważ nikt z Was nie ma do serwera dostępu]. Dodawajcie tylko filmiki. Pozdro wafle

zamknij jape pierdoło po to jest forum i temat zeby dyskutowac, wymieniac sie spostrzezeniami. A jak jesteś spragniony filmików to polecam strone youtube.pl

Opublikowano

zamknij jape pierdoło po to jest forum i temat zeby dyskutowac, wymieniac sie spostrzezeniami. A jak jesteś spragniony filmików to polecam strone youtube.pl

Dyskusja jest wtedy gdy każda wypowiedź ma ręce i nogi . Tutaj jest sam spam i ciągle jakieś problemy.

To już jego sprawa jak rozwiąże problem z prawami autorskimi.

Opublikowano

Jaka dziaciarnia widać ze ledwo gimbaza hahaha śmiech mnie bierze naprawdę

A co do rejestracji to jescze są wolne miejsca prawdopodobmy termin otwarcia serwera to 1 kwiecien

Opublikowano

No to wytlumacz mi jak to mozliwe że gigant pod wzgledem gier MMO (GameForge) nigdy nie walczyl i nikomu nie wytoczyl sprawy o powstajace masowo prywatne serwery Metina2 mimo ze sa identyczne, pliki sa zywcem kopiowane z klienta gry, wszystkie postaci czy questy sa takie same jak w oryginalnej wersji. Tak samo bylo z Ogame. Setki odmian tej samej gry i jakos nikt nie plakał. Wydaje mi sie ze tak samo bedzie z BigPoint'em i gra dark orbit. Szkoda tylko ze dopiero teraz...

PS co do sklepów to np Tesko Real Biedronka czy takie tam. Z reszta wystarczy zobaczyc u "żółtków" oni wszystko maja podrobione nawet mc donaldy

Dokładnie,jak byłem mały to trafiłem na taką podróbkę.

1359705736-U799478.png
Opublikowano

Jaka dziaciarnia widać ze ledwo gimbaza hahaha śmiech mnie bierze naprawdę

A co do rejestracji to jescze są wolne miejsca prawdopodobmy termin otwarcia serwera to 1 kwiecien

Haha odezwał się dorosły,wszedłem na twój profil,zobaczyłem ostatni dodany post i już wiedziałem ,że nie jesteś dorosły panie "każe"

1359705736-U799478.png
Opublikowano

Haha odezwał się dorosły,wszedłem na twój profil,zobaczyłem ostatni dodany post i już wiedziałem ,że nie jesteś dorosły panie "każe"

sprawdza sie zasada ze szczeniak najglosniej szczeka :)

Opublikowano

MOD a nie umie czytać że zrozumieniem pozdrawiam twoich nauczycieli :) szkołę i rodziców którzy cię wychowywali !

a co do emotikonek a robilem zwykły ": )" a że strona jest zjebana i sama zamienia znak w emotikon nie moja wina :)

Opublikowano

MOD a nie umie czytać że zrozumieniem pozdrawiam twoich nauczycieli :) szkołę i rodziców któzy cię wychowywali !

a co do emotikonek a robilem zwykły ": )" a że strona jest zjebana i sama zamienia znak w emotikon nie moja wina :)

A ja pozdrawiam Twoich nauczycieli, "któzy" Cię uczyli.

@Topic.

Jakieś info odnośnie serwera?

Opublikowano

@up
lał jestes taki wykształcony =D pewnie jestes największym kujonem w gimbazie ?
r mi sie nie wcisneło : ( PRZEPRASZAM ! kochane nolife :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...