Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Prywatny serwer od jD

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już jest jego problem.

W sumie to jd strasznie się ociąga. Gdyby istniało jeszcze UW, to dawno zrobiłbym serwer.

Miej d o tego na głowie życie prywatne, szkołę, SH-IT, PBDO-Bota, problemy profibot.net z DNSami i inne jego projekty.

• Odpowiedzi 333
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

on ma tyle roboty a takie postępy zrobił też bym chciał umieć zrobić priva darkorbit jakie on języki do tego używa dajcie link do kursu i darmowych programów nie mam co robić to się pouczę :)

0572.jpg

Opublikowano

Na taki chuj będę grał w tą grę aby se pobić statki, nie rozumiem tekstu z krychojebcami, jak chcą to niech se biją mi to lotto ale np źeby polecieć na pvp trzeba mieć wypo etc. A co do prawników etc, moi wielcy znawcy prawa nawet jak sprawa będzie ciągnąć się x lat to na ten czas serwer gry będzie zawieszony, a co do prawników to jD ma kilkanaście, kildziesiąt tysięcy na prawników ? Gdzie BP jako największa firma w biznesie gier via www ma kilkaset, kilka milionów na prawników ? A wracając do botów będą na 100 boty, dlaczego ? Bo nie ma możliwości stworzenia systemu który wyłapie bota w tej technologii gier co do fbota spytam sie firścika :)

1.jpg

Opublikowano

Miej d o tego na głowie życie prywatne, szkołę, SH-IT, PBDO-Bota, problemy profibot.net z DNSami i inne jego projekty.

Dlaczego uważasz, że obchodzą go problemy IBota?

Opublikowano

hahahaha jak was czytam to śmiech mnie zalewa 15 latek gówno zrobi jak dostanie wezwanie do starszych na przesłuchanie to się przestraszy dostanie wp.dol pasem od ojca i mu się odechce wszytkiego

A i zapomniałem rejestracja za tydzień na privek u mnie pierwsze 300 osob ma za free

Najpierw piszesz że JD to twój niby kolega a potem piszesz że jak dostanie wp** to mu się odechce tego wszystkie ;)

Pozdro a potem piszesz że rejestracja pierwszych 300 osób <3

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

hahahaha jak was czytam to śmiech mnie zalewa 15 latek gówno zrobi jak dostanie wezwanie do starszych na przesłuchanie to się przestraszy dostanie wp.dol pasem od ojca i mu się odechce wszytkiego

A i zapomniałem rejestracja za tydzień na privek u mnie pierwsze 300 osob ma za free

8b1a302856_wypierdalaj_.jpg

Albo idziesz zaparte że jesteś kolegą jD albo hejtuj go .... jak widać masz rozdwojenie jaźni ....

@topic

W sumie to też czekam na ten server i ciekawe co z tego będzie :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Literowka :D Co do servera, ciekaw jestem ile osob bedzie moglo na serva wbic. Na pewno bym na takim pogral, choćby dlatego że sie bedzie latwiej gralo, przynajmniej taka mam nadzieje :P

Opublikowano

No nie wiadomo. Prywatne servery metina 2 powstaja i sie utrzymuja. Najwazniejsze zeby nazwy statkow broni byly nieco inne no i nazwa gry musi byc inna. Mysle tez ze mozna by bylo lekko zmienic kolory statkow. Mozna by bylo stworzyc jakies nowe ncp. Wiadomo ze BP bedzie stratne. Jak by serwer ruszyl napewno by sie cieszyl duzym zainteresowaniem. Osoba ktora podjela sie tego zadania musi zapiac wszystko na ostatni guzik. Napewno warto by bylo dodac opcje wymiany prawdziwej gotowki w wirtualna walute gry (oczywiscie nie w takich zlodziejskich przelozeniach jak BP, np za sms 11zl 100tys uri a za przelew 10zl 150tys no i hh i mhh) wplywy by szly na oplacenie serwera. Fajna opcja byl by sciagany i instalowany klient gry (znikna by problem lagow), jakies nowe eventy. Oj brachu, niezle wyzwanie przed Toba ale jak by Ci sie udalo bylo by to ogromnym osiagnieciem. Zycze powodzenia.

Opublikowano

No nie wiadomo. Prywatne servery metina 2 powstaja i sie utrzymuja. Najwazniejsze zeby nazwy statkow broni byly nieco inne no i nazwa gry musi byc inna. Mysle tez ze mozna by bylo lekko zmienic kolory statkow. Mozna by bylo stworzyc jakies nowe ncp. Wiadomo ze BP bedzie stratne. Jak by serwer ruszyl napewno by sie cieszyl duzym zainteresowaniem. Osoba ktora podjela sie tego zadania musi zapiac wszystko na ostatni guzik. Napewno warto by bylo dodac opcje wymiany prawdziwej gotowki w wirtualna walute gry (oczywiscie nie w takich zlodziejskich przelozeniach jak BP, np za sms 11zl 100tys uri a za przelew 10zl 150tys no i hh i mhh) wplywy by szly na oplacenie serwera. Fajna opcja byl by sciagany i instalowany klient gry (znikna by problem lagow), jakies nowe eventy. Oj brachu, niezle wyzwanie przed Toba ale jak by Ci sie udalo bylo by to ogromnym osiagnieciem. Zycze powodzenia.

Jeżeli nie będzie na tym zarabiał nie powinni nic mu zrobić;)

killalllogo.jpg

Opublikowano

porównywać metka i darka to jak porównywać niebo z ziemią :P

8f771ab97ca04.png

Opublikowano

A co w metinie 2 moze nie kosili grubej kasy?? Wiadomo ze metin jest gra dla dzieciakow tam srednia wieku wynosi 12lat a darku ciezko bylo spotkac osoby w wieku ponizej 15lat. Przyrownalem Darka do Metka dlatego ze tam zaszla taka sama sytuacja. Ktos poczul gruba kase i postanowil to w obu przypadkach wykorzystac. Obie gry poczatkowo nie kladly nacisku na kase mozna bylo spokojnie bez przelewow przyjemnie pograc. W big poincie zastanawiaja sie debile czemu powstaly boty i tak szerokie grono osob uzywa programow. Odpowiedz jest prosta: nikt o zdrowych zmyslach nie bedzie miesiecznie wydawal 1000zl miesiecznie na glupia gierke. Wydaje mi sie ze jak by big point zmniejszyl ceny 10cio krotnie(np 300k uri za 30zl) zyskali by ogromna popularnosc znikna by problem botow a oni by odczuli niewielka strate. Ale ogolnie sram na ich monopol. Oby zbankrutowali. Licze na kolege jD ze stworzy porzadna gierke w ktora nie bede sie martwil przelac pare zl.

Sorry ze tak sie rozpisuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...