Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Prywatny serwer od jD

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A w jaki sposob rozroznisz normalnego uzytkownika od kreta? Myslisz ze nikt z BP nie zaglada na fora takie jak to? Tego sie nie da ukryc. Po prostu trzeba miec jaja i stawic czola tym bogatym pasibrzuchom z niemiec

• Odpowiedzi 333
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak serwer jD powstanie to niema co gadać znaczna część obecnego DO przejdzie na ta gre jD jeżeli ona wgl wystartuje :) a jak wystartuje to ceny handlu będą niskie jak na pl2 :)

Opublikowano

Jak serwer jD powstanie to niema co gadać znaczna część obecnego DO przejdzie na ta gre jD jeżeli ona wgl wystartuje :) a jak wystartuje to ceny handlu będą niskie jak na pl2 :)

Może Handlu wcale nie będzie bo nie będzie takiej waluty jak Uridium? :)

Opublikowano

@UP

Skąd wiesz że będzie prywatny?

@EDIT

Wiesz, czy może tak sobie myślisz że będzie prywatny bo publicznego takiego nie zrobią?

Opublikowano

Botow napewno nie bedzie sie oplacalo puszczac bo ceny pewnie beda nizsze (np LF3 za 1000uri) lub duzo wiecej bedzie sie dostawac z alienow (np z DK 1000uri) poza tym cena uri bedzie napewno duzo nizsza (np za 10zl 100k uri). Ciekawi mnie tylko czy bedzie rsb, stabilne, profil pilota, P.E.T??

Opublikowano
Botow napewno nie bedzie sie oplacalo puszczac bo ceny pewnie beda nizsze (np LF3 za 1000uri) lub duzo wiecej bedzie sie dostawac z alienow (np z DK 1000uri) poza tym cena uri bedzie napewno duzo nizsza (np za 10zl 100k uri). Ciekawi mnie tylko czy bedzie rsb, stabilne, profil pilota, P.E.T??

Źródło? Nie wprowadzaj w błąd.

Opublikowano

Źródło? Nie wprowadzaj w błąd.

Przecież on nie wprowadza w błąd, widać że napisał że on myśli że tak będzie, a nie że wie...

Opublikowano

Profil pilota jest bo widać na filmikach że grube i poszycie , no i rsb też jest ( też na filmiku widać)

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Będzie to serwer dla zaufanych użytkowników. Nie będzie publiczny na 100 % - nikt nie chce kretów z BP !

Hahaha. BP i tak już o tym wie. Jeżeli koleś będzie czerpał kase z tej gry, to bye, bye prov serwer.

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Wy już czarne scenariusze piszecie

a pp będzie gdzieś było już napisane klient z 2011 a może JD nas zaskoczy i da coś od siebie może nowe alienki i mapki

Opublikowano

Wtedy jak jD napisze. Nie można szacować bo może w ogóle nie wyjść ;)

Opublikowano

Wy już czarne scenariusze piszecie

a pp będzie gdzieś było już napisane klient z 2011 a może JD nas zaskoczy i da coś od siebie może nowe alienki i mapki

jak wprowadzi nowe alieny i mapki no i nazwa bedzie inna (np Dark Orpit) to BP bedzie mogl mu naskoczyc. Nie bedzie mogl sie domagac rzadnych praw. To tak jak z chinskimi podróbkami np: Butów NIKE. Wzór buta prawie identyczny a nazwy MIKE, HIKE, NAIK. I takie buty sa normalnie sprzedawane w sklepach. Tak samo mozna to przelozyc na ta gre.

PS nikogo nie chce wprowadzac w błąd pisalem wszedzie "np" czyli na przykład, czyli były to tylko moje sugestie ze mogło by to tak wyglądac a jak bedzie przekonamy sie w krótce:)

Opublikowano

jak wprowadzi nowe alieny i mapki no i nazwa bedzie inna (np Dark Orpit) to BP bedzie mogl mu naskoczyc. Nie bedzie mogl sie domagac rzadnych praw. To tak jak z chinskimi podróbkami np: Butów NIKE. Wzór buta prawie identyczny a nazwy MIKE, HIKE, NAIK. I takie buty sa normalnie sprzedawane w sklepach. Tak samo mozna to przelozyc na ta gre.

PS nikogo nie chce wprowadzac w błąd pisalem wszedzie "np" czyli na przykład, czyli były to tylko moje sugestie ze mogło by to tak wyglądac a jak bedzie przekonamy sie w krótce:)

co ty pierdolisz ? NIGDY nie widziałem NAJKÓW w sklepie (oprócz arabskich krajów). w Polsce widziałem tylko Pumy z 4 nogami ale nic z Pumą nie mają do rzeczy inny wzór etc. Po twojej pisowni widać, że znasz się na prawie jak uj... Jeśli przynajmniej 1 rzecz będzie identyczna BP może się dojebać.

1.jpg

Opublikowano

co ty pierdolisz ? NIGDY nie widziałem NAJKÓW w sklepie (oprócz arabskich krajów). w Polsce widziałem tylko Pumy z 4 nogami ale nic z Pumą nie mają do rzeczy inny wzór etc. Po twojej pisowni widać, że znasz się na prawie jak uj... Jeśli przynajmniej 1 rzecz będzie identyczna BP może się dojebać.

odezwał się NAJWIĘKSZY ZNAWCA co się najwięcej i na wszystkim zna haha ... śmiech na sali :) nie musi być coś wcale idealna ! ;] żeby mogli sie przyje... :) więc stul się pod biurko i dalej NO-LIFE cieć w necie :)

a co do "benderek"

To jestem ciekawy w jakich sklepach widziałeś takie buty ... bo rynek to nie sklep :)

Opublikowano

Czym wy sie tak przejmujecie. To nie jest wasz problem. JD zaczynajac pisac ten priv napewno wzioł to pod uwagę. Nam jedyne co zostaje to czekac i miec nadzieje ze niedlugo wlaczy bete ;)

Jeśli pomogłem daj Lubię to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...