Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Ogladac filmy na zagranicznych IP

Hobis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na niemcach zrobilem cos z lajkiem i nie doszly a filmow wogole nie bylo

A 2 okienka nie mialem xD

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

@up Ja nie miałem niczego takiego. Tylko raz wyskoczyło, że ta opcja już nigdy nie będzie dostępna (pewnie jakiś film był) i po chwili się pojawiło, zielone z wybraniem grzybków :)

A co do sposobu z SecurityKiss nie próbowałem, bo czytałem troszke na ten temat i skoro nie działa bez premium to nawet nie będę próbował. Co do Anonymoxa działa pięknie. Dzisiaj rano nabiłem 7 grzybków, a przed chwila sprawdziłem i nabiłem 6 grzybków. Polecam ten sposób. :D Jak ktoś będzie chciał tutorial ze skrinami dokładnie jak co ustawić to pisać, to spróbuję wytłumaczyć ;D

PS. Moja wersja Firefoxa to 18.0.2

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

@up Ja nie miałem niczego takiego. Tylko raz wyskoczyło, że ta opcja już nigdy nie będzie dostępna (pewnie jakiś film był) i po chwili się pojawiło, zielone z wybraniem grzybków :)

A co do sposobu z SecurityKiss nie próbowałem, bo czytałem troszke na ten temat i skoro nie działa bez premium to nawet nie będę próbował. Co do Anonymoxa działa pięknie. Dzisiaj rano nabiłem 7 grzybków, a przed chwila sprawdziłem i nabiłem 6 grzybków. Polecam ten sposób. :D Jak ktoś będzie chciał tutorial ze skrinami dokładnie jak co ustawić to pisać, to spróbuję wytłumaczyć ;D

PS. Moja wersja Firefoxa to 18.0.2

Jesteś żałosny plagiacie : http://www.mpcforum.pl/topic/859323-bug-grzyby/

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Nie rozumiem w jakim sensie JA cię splagiatowałem? Ja nie jestem twórcą tego tematu więc o co ci znowu chodzi? Oskarżasz mnie bezpodstawnie o plagiat, a ja przecież nic nie zrobiłem... Dlatego proszę cię. Sprawdź nicki. Jeśli to było do mnie no to naprawdę człowieku nie wiem już w czym cię splagiatowałem. No chyba, że według ciebie napisanie, że pomogę komuś na pw z tym jest plagiatem. Tyle ode mnie.

Edit: Po drugie ja z tego twojego Anonymoxa korzystam o wiele szybciej niż był napisany ten poradnik. Sam go znalazłem i sam zacząłem z niego korzystać więc wiesz :)

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

SSI na francuskim IP się pokazje, lecz co z tego ? nawet jak zmienie c na l to wyskakuje .conversion logged: false - czyli SSI zostało już dawno naprawione.

Opublikowano

A co mnie obchodzi czy ty podawałeś na PW czy nie? Aha, czyli korzystanie z PW jest zarezerwowane dla tego pana wyżej, wszyscy są plagiatorami bo korzystają z pw <lol>. To że są ludzie, którzy jeszcze potrzebują pomocy, nie oznacza że plagiatuje kogoś w jakiś sposób. Troche nie rozumię twojego toku myślenia...

A żeby uniknąć spamu:
Czy orientuje się ktoś w sprawie premium do Anonymoxa? Ile dodaje ip?

Opublikowano

Chcesz to ci mogę wysłać obrazkowy poradnik jak to skonfigurować dobrze (chociaż pewnie już to zrobiłeś). A jeśli wszystko skonfigurowałeś dobrze, a ci po prostu nie działa, to spróbuj z wszystkimi IP(oczywiście kasując ciasteczka z wszystkich stron najlepiej, po każdej zmianie) zrobić rano w okolicach godziny 10 i w okolicach godziny 19. Ja wtedy robię i mi działa :) Nie daje 100% pewności, że będą, bo to chyba tez zależy od konta.

Pozdrawiam, JaQb

Opublikowano

w niedziele jeszcze ogladalem filmiki i mialem ankiete SSI a od 3 dni jak wchodze to nie zmiania IP, i sponsorpay jest z polskimi ofertami :@ wie ktos jak to naprawic?

p.s nie chcacy zamknalem krzyzykiem taki pasek co jest na dole pokazujacy aktualne IP, wie ktos jak to spowrotem wlaczyc?

;]]

Click Like ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...