Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Ogladac filmy na zagranicznych IP

Hobis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Wchodzisz w ustawienia firefoxa, widok i tam masz paski dodatków. Zaznaczasz to i będziesz miał :)

Nie wiem czy wam działa ale mi na 19.0 nie działał AnonymoX to na razie jade na 18 :P

P.S uk3 - 15 grzybolów :D

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
  • Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak mam video, obejrze je i klikam dodaj kredyty czy jakoś tak to mi nic nie dodaje. a wcześniej wszystko było normalnie. wiecie o co chodzi?

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

nie wiem czy mi soe cos podupcylo czy co ale nie moge anonymoxa odpalic pisze tak

Profile Starting..

Proxy -

[iP]

poradzi ktos cos??

wczoraj mi jeszcze dzialal...

Opublikowano

Mi też niestety coś się stało z Anonymox... :/

Możliwe jednak, że przeprowadzają jakieś prace czy coś no ale nwm. Chyba trzeba szukać czegoś nowego

Opublikowano

Ja mam taki problem bo Anonymox wogóle nie chce mi sie zainstalować po uruchomieniu jeszcze raz przeglądarki nic sie nie pokazuje tak jak by wogóle tego nie instalował :C

nostaleh.png
Opublikowano

jest jakiś pomysł szybkiego zakonczenia ankiet SSI na niemieckim lub francuskim ip?

;]]

Click Like ;]

Opublikowano

@UP

Ankietę SSI robi się w max 3 minuty. Więc po co szybsze kończenie jak po 1 użyciu ona znika? :)

Opublikowano

@UP

Ankietę SSI robi się w max 3 minuty. Więc po co szybsze kończenie jak po 1 użyciu ona znika? :)

Mozesz zdradzic w jaki sposob robisz ankiete SSI w ciagu 3 min?

Jezeli chodzi o Anonymox (wszedzie jest najnowsza Mozilla):

Komp. 1 - dzialalo, ale przestalo - zgon na 100%; dlaczego? - nie wiem; zlosliwosc rzeczy martwych (?)

Komp. 2 - dzialaly tylko serwery NL i to bardzo wolno; UK nie dzialaly;

Komp. 3 - zainstalowalem i nie chcialo dzialac.

Opublikowano

@UP

A w ile się robi ankietę? Wpisujesz imię i nazwisko: Jan Kowalski, emial z 10minutemail lub koszmail i podajesz, numer telefonu wymyślasz, dane osobowe wymyślasz, dajesz ok i masz grzybki :) Nic trudnego. Miałem na US SSI to zrobiłem x3 razy (jak zrobicie skopiujcie link i wklejajcie i właźcie w niego, mi dało 18grzybków(x2) bo walentynki to 32 grzybki :)

Opublikowano

"Niestety brak obecnie ankiet do wypełnienia.
Przykro nam, ale obecnie nie możemy zaoferować Państwu udziału w ankiecie.

Codziennie jednak publikujemy nowe ankiety i mamy nadzieję

zaoferować Państwu możliwość podzielenia się z nami swoimi opiniami

ponownie.

Dziękujemy za wyrażenie chęci wzięcia udziału w badaniach Świata Opinii."

TAKI KOMUNIKAT :@

;]]

Click Like ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...