Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Ogladac filmy na zagranicznych IP

Hobis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak zmienilem wczoraj ip aolem to były 2 filmy a zmieniam tym i zmienia ip ale pozostaje polski sponsorpay i nie ma ofert

wipek.pl

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to samo mam ^_^

rano zmienilem ip teraz chce znowu zobaczyc ankiety i pokazuje mi polskie sponsorpay :O

;]]

Click Like ;]

Opublikowano

to widocznie robicie zle ;)

po drugie jak obejrzycie film w usa obojetnie jakim proxy to juz na innym proxy nie bedzie tego filmu ;)

Filmy u mnie sa w takiej panstwach jak

Polska, USA, Italia, Canada, Szwecja, szwajcaria

Niektorzy beda mieli podane wszystko na tacy to i tak nie beda umieli zrobic ;P

12345ab.jpg

Opublikowano

omg wydaj 12zl i kup sobie ten program. w jeden dzien sie zwraca.

za darmo to wiesz teraz ciezko po mordzie dostac ;D

12345ab.jpg

Opublikowano

Hmm wczoraj na tym anonymoXsie zrobiłem chyba z 15 grzybków na tych filmach a dziś ich nie miałem : F Miał dziś ktoś filmy na AnonymoXsie ?

Opublikowano

ja mialem ale juz nie mam.

obejrzalem z 7 filmikow, zrobilem jedna ankiete cos nacisnalem i chuj sie zjebalo ^_^

;]]

Click Like ;]

Opublikowano

Ogólnie to chyba mi sie coś zjebało bo wczoraj cały dzień żadnego filmu nie było i dziś rano 00:00 - 4:30 Tez nic : F Jakieś propozycje? (Robie przez AnonymoXa)

Opublikowano

Mi ten sposób nie działa z security kiss, a z anonymox to wogóle nie wiem o co chodzi.Jeśli możesz to nagraj flmik.

Opublikowano

Sposób z Anonymem działa :P, zreszta korzystałem z niego jeszcze przed tym poradnikiem. Dzisiaj zarobiłem 7 grzybków w pare minut ;D

Like za Securitykiss :)

Mam tylko pewne pytanie, przepraszam że tu się pytam, ale nie widzę sensu zadawania go gdzie indziej. Mam napisane 20 grzybów, ale mogę przekazać 47, więc które jest prawdziwe w końcu?

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

masz 20 grzybow a to 47 to tyle mozesz przekazac na Gildie.

jednym bedzie to dzialalo innym widocznie nie, ciezko jest zrobic tutorial zeby kazdemu dzialo.

przyczyn jest milion

nie wiem czy jest sens nagrywac filmik bez komentarza glosowego ;P

12345ab.jpg

Opublikowano

Mi sie zdaje tak jak kolega Hobis napisał , że SecurityKiss free nie będzie działało dopiero na premiumce działa , bo wszyscy co nie kupili tej subskrypcji piszą że nie działa , ale ja mam też taki problem , że 2 dni wcześniej działało mi na AnonymoXsie a teraz nic nie mam : F

Opublikowano

mi tez AnonymoX nie dziala a na security kupilem premium jak dzialala ankieta SSI, potem mi dzialaly te filmy to przedluzylem premium, za 12zl mam dziennie po 30 grzybow, na kazdej postaci jaka bym nie wlaczyl to sie oplaca ;)

jak nie wierzycie to mozecie podac jakies konto z 1lvl to nabije to w ciagu 5-10 min

edit

dobry sposob na datki do druzyny ;D

12345ab.jpg

Opublikowano

MAsz ale same SSI zrób s21

login:HobisHackujeGrzyby

hasło:AnkietamiSSI

czytaj ze zrozumieniem ze kupilem program jak działała ankieta SSI, nie nabijam ankietamy ssi a filmami i zaraz ci tam nabije ;)

12345ab.jpg

Opublikowano

ok ale nie prosciej ssi 6 naraz ?

sry-za-spam-nie-bylo-posta

Już starczy wierze ty hakerze

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...