Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug] Grzyby

DO123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebne programy i dodatki :

- Mozilla Firefox 18.0.2 https://download.mozilla.org/?product=firefox-18.0.2&os=win〈=pl

- Anonymux https://addons.mozilla.org/firefox/downloads/latest/325576/addon-325576-latest.xpi?src=dp-btn-primary

- Firebug https://addons.mozilla.org/firefox/downloads/latest/1843/addon-1843-latest.xpi?src=dp-btn-primary

Poradnik :

1. Pobieramy i instalujemy Mozillę Firefox 18.0.2 .

2. Otwieramy nowo zainstalowaną Mozillę Firefox 18.0.2 i instalujemy dodatki Firebug oraz Anonymux po czym uruchamiamy ponownie Mozillę Firefox 18.0.2 .

3. Logujemy się na konto w Shakes & Fidget The Game wchodzimy w zakładkę GRZYBIARZ wchodzimy w Anonymuxa i zmieniamy IP np. us3 lub inne jeśli nie ma filmu wybieramy inne IP zmieniając IP klikamy Delete only s21.sfgame.pl w dymku który nam wyskoczy po zmianie IP .

4 . Kiedy mamy już zmienione IP wchodzimy w Gratis i Wideo oglądamy film i gdy opcja Więcej Kredytów zaświeci się na zielono klikamy na nią PPM i wybieramy Zbadaj za pomocą Firebuga szukamy linijki <script> jest ich parę ale zazwyczaj to 5 od góry otwieramy ją i szukamy return false; zazwyczaj to 40 linijka PPM klikamy na false i klikamy Usuń element wychodzimy z konsoli i klikamy Więcej Kredytów potem pojawi się napis Udało się na zielono i też go klikamy .

5. Po tym klikamy znowu na wideo jeśli się skończyły klikamy bohater itp. aż dojdą grzyby i dopiero możemy zmienić IP jeśli jednak na żadnym IP nie ma już Wideo możemy spróbować później .

Pytania w komentarzach

Liczę na lajki

Proszę o zdjęcie paru procent

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

1.z punktu informatycznego co to zmienia?

2. czy false trzeba zmieniac za kazdym razem? bo usunalem raz i teraz tego nie mam. Reklamy pojawiaja sie tak samo jak sie pojawialy. ( Na pierwszy rzut oka nic to nie zmienia.)

Opublikowano

1.Nie wiem mi na 18 działa

2.False teorytycznie nic praktycznie ja mam wiecej ankiet niz normalnie

Zostaw like

Opublikowano

Jedyne co zrobiłem to zmieniłem anonymuxem ip na brytyjskie i już 3 filmik oglądam, a grzybki przychodzą :)

Ja bym skrócił ten poradnik :D

1 pobierz Mozille Firefox i zainstaluj dodatek anonymoux

2 wejdź do gry i zmien ip na zagraniczne

3 oglądaj filmiki i zbieraj grzybki :D

Opublikowano

no ale jak to jest.. Możesz oglądać ten sam filmik tyle razy czy po prostu po obejrzeniu pojawia się następny?? Bo moim zdaniem ten "false" nic nie zmienia.

Opublikowano

No u mnie jak nie zminienie mam mniej wideo robcie jak chcecie jesli dzila

Zostaw like

Opublikowano

Nie rozumiem tego. Wchodzisz sobie w edytor html cos tam pozmieniasz choć sam nie wiesz co to daje i twierdzisz, ze odkryłeś buga.

Opublikowano

Ja nadal nie mam tych filmów przedwczoraj miałem i robiłem normalnie na AnonymoXsie a teraz gówno już 2 dzień nic nie mam jakieś pomysły ?

Opublikowano

Spróbuj wyczyścić wszystko historę itp. a jak nie próbuj rano około 8-10 lub wieczorem około 18-20 .

Zostaw like

Opublikowano

To lama ja to znam coś koło 19 takich 2 pedalkow na zielonym tle na nl2 mozna z 6 razy obejrzyc

Zostaw like

Opublikowano

ja mam buga na video wiem o ktorej godzinie i na jakim ip mozna ogladac jedna z reklam bez ograniczen..

I za buga chcesz 30 zł ? ha ha

Dziwne ze nie dostałeś na drugim koncie.

Opublikowano

Jak mam wejść w anonymoxa jak tylko preferences moge?

Edit:

Nie wyskakuje mi ten krzyżyk tzn. nie da sie go kliknąć.

Opublikowano

To samo mam z AnonymoXem. Wydaje mi się, że coś robią, albo mają problemy. Przez chwile mi działało i udało mi się nabić tylko 3 grzyby, teraz tylko starting cały czas :>

Musimy poczekać :)

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

No to może przedstawisz nam swojego "buga" jak oglądać filmy bez ograniczeń i o której godzinie ?

Co do AnonymosX ja tam polecam wieczorkiem oglądać - wczoraj po 23 oglądałem 9 filmów pod rząd bez zmiany IP. Odpalałem filmik wciskałem więcej kredytów i tak cały czas

Jeśli chodzi o sam adres IP to było to UK3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...