Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antisa.eu [DEDYK]

Laurt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam gry na serwerach Laurta ,kris006'a i reszty tych cymbalow,robią serwery po to by przytrzepac sobie keszu,i robić ludzi w chuja,ich serwery nie postoja dłużej jak miesiąc. Nie pomyśleli z kim zadzieraja .A teraz poczciwi i porządni ludzie karaja ich za to co robią.

BDrwh.png?1

Sygnaturka by FructoN.

FructoN jest tylko jeden.

Opublikowano

@barabaszek

by tak nie klamali ludzi to nie mam nic przeciwko :0, ale za to co robia to sie nalezy <3

Reggae to coś więcej niż muzyka♥

Zbyt szalony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć!

Opublikowano

Teraz za przeproszeniem dojebaliście jak Hanka w kartony z tym że zbieracie na nowe zabezpieczenia, zdejmijcie mi już rangę na TS3, jak już cała prawda wyszła na jaw. Nie mam nic do was, ale boli mnie że w ch&ja robicie tyle ludzi mydląc im oczy tymi głupstwami. Mogliście jako "profesionalny" team chociaż to po polsku napisać. Kto Wam da kasę na to? Skoro serwer stał jakąś 1h może więcej, poza tym gdyby taki serwer jak Ravia.eu prosił o kasę to bym dał, dlaczego bo oni już stoją długo i są pewni i zaufani. A ty Kris przestań spamić już tymi linkami że zapraszacie na serwer jak ktoś pisał wyżej. Wszystko byłoby okej, gdybyście chociaż prawdę mówili to wtedy uczciwie grałoby z 100 graczy, a tak nie zagra nikt, poza tym pliki są kradzione + doprowadziłeś do upadku serwera Revolution, postaram się aby ten serwer nie mógł się już reklamować, już raz Diabeł wam zamknął. Starałem się być neutralny wobec was, ale jak można z takim czymś do ludzi ? Pozdrawiam Cię Daniel !

Opublikowano

Teraz za przeproszeniem dojebaliście jak Hanka w kartony z tym że zbieracie na nowe zabezpieczenia, zdejmijcie mi już rangę na TS3, jak już cała prawda wyszła na jaw. Nie mam nic do was, ale boli mnie że w ch&ja robicie tyle ludzi mydląc im oczy tymi głupstwami. Mogliście jako "profesionalny" team chociaż to po polsku napisać. Kto Wam da kasę na to? Skoro serwer stał jakąś 1h może więcej, poza tym gdyby taki serwer jak Ravia.eu prosił o kasę to bym dał, dlaczego bo oni już stoją długo i są pewni i zaufani. A ty Kris przestań spamić już tymi linkami że zapraszacie na serwer jak ktoś pisał wyżej. Wszystko byłoby okej, gdybyście chociaż prawdę mówili to wtedy uczciwie grałoby z 100 graczy, a tak nie zagra nikt, poza tym pliki są kradzione + doprowadziłeś do upadku serwera Revolution, postaram się aby ten serwer nie mógł się już reklamować, już raz Diabeł wam zamknął. Starałem się być neutralny wobec was, ale jak można z takim czymś do ludzi ? Pozdrawiam Cię Daniel !

Nie kminisz, że strona jest zhackowana? To nie admini ustawili te sms tylko agresorzy -.-

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie kminisz, że strona jest zhackowana? To nie admini ustawili te sms tylko agresorzy -.-

Jestes pewien tego co piszesz?

BDrwh.png?1

Sygnaturka by FructoN.

Opublikowano

Ty walony na łeb klałnie, takie same kody były w itemshopie. Przymknij dziurę na razie mordeczko :*

@Topic Administracja próbuję odwrócić kota ogonem. ;) Temat i tak powinien już nie istnieć tak btw.

H@H@H@H@H@H@H@ ELO

Jakby się nie kradło to tak by się nie skończyło. HUEHUE :>

@Editx24214123 następny serwer daniela to xenaria.pl pozdrawiam.

logoopm.png

Opublikowano

Pozdrawiam kris ;) jebany cymbale.Gorszego chujograjcy jak ty nie widziałem,rodzice powinni Ci komputer zabrać czy coś.

BDrwh.png?1

Sygnaturka by FructoN.

Opublikowano

Pozdrawiam kris ;) jebany cymbale.Gorszego chujograjcy jak ty nie widziałem,rodzice powinni Ci komputer zabrać czy coś.

Raport cymbale poleciał :)

Opublikowano

A se wysyłaj te raporty,ale moje zdanie co do twojej osoby się nie zmieni,chuj ja dostanę bana albo ostrzeżenie ale ty będziesz żył sobie jako pierdolony kłamca.

A w internecie zadbam o to żebyś nie miał żadnego wolnego ruchu.

@edit

Sam sobie robisz wrogów,tnąc z ludźmi w chuja.

BDrwh.png?1

Sygnaturka by FructoN.

Opublikowano

Administrator poprosił mnie o zamknięcie tego tematu, gdyż serwer został zamknięty. Tym postem informuję też, że zostało zgłoszonych kilkanaście postów nawiązujących do flameware. Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...