Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antisa.eu [DEDYK]

Laurt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to staje sie żałosne poraz kolejny twój serwer pada. Pierw grayst teraz ten no coment.

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale to staje sie żałosne poraz kolejny twój serwer pada. Pierw grayst teraz ten no coment.

Nie płacz człowieku , atakują nas :)

Hah kolejny serwer Laurta aka Cortier aka Daniel aka Vannabe aka nellyz aka Lorenzo do zwiniecia kasy i ucieczki pozdro :)

Ściska cie z zazdrości :D ?

Twoje złe przypuszczenia :(

PROFESJONALNE ATAKI z czołgów ! :)(
KUPIE BETE 5

Opublikowano

prosze

Film jest dodany 4 lutego.. Zapowiedź Antisa, ta druga byśmy dali 2 szansę została dana wczoraj tj. 15 lutego.. Dobrze wiedzieć że posiadasz film jeszcze przed 2 startem servera... Dla tego wnioskujesz że teraz też to będzie?.... Poza tym. Może gość miał dobre eq?...

serwera nie polecam ze wzgledu na Administracje i IS , w IS noobek kupi trute i bedzie szpanowal a pewnie drop z ripera daliscie minimalny tak jak na Pl'u tylko po to aby ludzie kupowali w IS .

Byłeś na ripku? Najpierw dojdź, zabij go, a potem wypowiadaj się...

Zbieram like ;x

Opublikowano

To jak jeszcze dzisiaj będzie navi jak na V1 i tłumaczenie "Przecież on nie miał navi to jest DMG Hack ~ Daniel" do filmiku który umieszczam na dole.

Nie polecam : ]

Opublikowano

Ahh... I ty byłeś globalem?... Nie dość że napisałem że filmik jest sprzed 10 dni.. To jeszcze taki link do tego filmiku był więc nie widzę sensu by to jeszcze raz napisać :)...

Na serverze osobiście nie zawitam gdyż mam na oku coś lepszego, ale server jako tako nie wygląda źle..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Nie polecam - Administracje większość osób, które są w 'temacie' dobrze zna. Niekoniecznie od najlepszej strony.

Opublikowano

Widzę że ataki robią swoje ;/

Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on
'188.165.219.46' (4) in
/home/xenariap/domains/antisa.eu/public_html/config.php on line 35

Warning: mysql_select_db(): Access denied for user
'root'@'n1.hostowo.eu' (using password: NO) in
/home/xenariap/domains/antisa.eu/public_html/config.php on line 36

Warning: mysql_select_db(): A link to the server could not be
established in /home/xenariap/domains/antisa.eu/public_html/config.php
on line 36
Error: Blad polaczenia z baza danych Access denied for user
'root'@'n1.hostowo.eu' (using password: NO)

sygnatura.png

Opublikowano

Powiem że wkurzające jest to że gram na dwóch postaciach, jedna stoi a drugą loguje.

Ponowne zalogowanie graniczy jednak z cudem ..

Opublikowano

Czytam tak te wasze komentarze i to piszecie jest żałosne, serwer godny uwagi.

Nie jest to wina teamu że jakieś zazdrosne dzieciaczki atakują, powód ataków jest taki że poczuli dużą konkurencje ;)

sygnatura.png

Opublikowano

Nie jest to wina teamu że jakieś zazdrosne dzieciaczki atakują, powód ataków jest taki że poczuli dużą konkurencje ;)

Dokładnie miejmy nadzieję że administracja se poradzi . Powodzenia

Opublikowano

Widzę, że oprócz interpunkcji masz rozległą wiedzę na temat serwerów i pojęcia "konkurencja" : )

Opublikowano

No niestety jestesmy zmuszeni zmienic maszyne , jutro bedzie nowa.
Jestesmy zastraszani przez grupę ` IDIOTÓW `
qmzb6o.jpg

PROFESJONALNE ATAKI z czołgów ! :)(
KUPIE BETE 5

Opublikowano

No niestety jestesmy zmuszeni zmienic maszyne , jutro bedzie nowa.

Jestesmy zastraszani przez grupę ` IDIOTÓW `

qmzb6o.jpg

Takie apropo, nie dość, że skłamaliście że macie maszynę w hosteam to jeszcze teraz kłamiecie, że wymienią Wam maszynę w niedzielę. ( Sobota do 13, niedziela nie czynne )

Wasze ip zaczyna się na 188.(ovh own) , a ip serwerów hosteam zaczynają się na 178.

Ze względu na powyższe informacje napisane przeze mnie nie polecam serwera, robią Was w chuja i to ostro. ;d

d5a915.jpg

"wspomuc" zawsze i wszędzie przyjacielu. Nie wysyłać smsów, podobno zbierają na nowy serwer, a tu wkońcu na zabezpieczenia, no ja tego nie rozumiem. ;3

Wy sami nie wiecie co napisać, by Ludzie wam ( specjalnie z małych do kurwisk szacunku nie mam ) wysyłali pieniądze. ;)

Hajs się musi zgadzać. xD Kur*a 6zł na dwóch, po piwie by wam starczyło, ale nie pełnoletni jesteście. ;x

BEKA ZA TEGO POSTA MAM WIĘCEJ LAJKÓW NIŻ ICH PREZENTACJA TROLOLOLO.

logoopm.png

Opublikowano

Serwer off4ever <3 nareszcie :) to za robienie ludzi w ch*ja ;] powodzenia na nowej maszynie, obiecuje że znow padnie :) pozdro - Sajan paaa ;*****

Reggae to coś więcej niż muzyka♥

Zbyt szalony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...