Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] Antisa.eu - Reaktywacja o 360 stopni! Drogi graczu daj nam 2 szansę !

Laurt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Rzadnego" nie jest, odkupić też nie odkupiłeś, wszystko skradzione. :>

Adres Twój mam, nr konta Twojej matki, Twoje zdjęcia, Twój nr więc mogę udać się tam gdzie trzeba. Może nawet przyjechać do Ciebie? ;> Jeżeli ktoś chce podam na pw.

@Top Nie warto grać, cwel nie administrator,

Pozdrawiam.

Przyganiał kocioł garnkowi. Zrobiliście dokładnie to samo w stosunku do serwera Grays*.pl :) Tak więc póki sam nie kradniesz, to zamilcz.

Serwer jak najbardziej polecam nie interesuje mnie czy ukradliście pliki, mam bynajmniej pewność, że serwer będzie stał długo, nie to co Revolut***.pl który pada od jednego ddosa, bo to są ich ''profeszjonal'' zabezpieczenia. Polecam serwer każdemu który ma ochotę zagościć na jakimś serwerze dłużej.

Powodzenia na starcie, kiedy forum?

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i tu się mylisz. Ja bym z taką osobą, jak Nellyz nie mógł współpracować. Ciekawe, jak działać będą moje questy ^^ bo na revolution się nie popisali :)

Ja z taką osobą jak ty , nie mógł bym współpracować . Zacznijmy człowieku że ja bym nawet nie chciał :)

Chłopaki znów będzie navi jak na v1? I będziecie się tłumaczyć że gościu miał niby dmg haha ?

Dla przypomnienia:

Nie wiem jak było przedtem , lecz teraz jest nowy team :)

Gdybyś potrafił czytać , napisane że przepraszamy za to co było wtedy. Lecz jest nowy team.

PROFESJONALNE ATAKI z czołgów ! :)(
KUPIE BETE 5

Opublikowano

Grałem na starej Antissie i nawet fajnie się grało do póki administracja nie zaczęła cudować.

No ok, podobny nowy team. No ale kurcze coś mi tu Danielem z Revolution'a śmierdzi.

Doczepiłbym się też tych 360 stopni ale to już chyba było wałkowane w temacie xD

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

Przyganiał kocioł garnkowi. Zrobiliście dokładnie to samo w stosunku do serwera Grays*.pl :) Tak więc póki sam nie kradniesz, to zamilcz.

Serwer jak najbardziej polecam nie interesuje mnie czy ukradliście pliki, mam bynajmniej pewność, że serwer będzie stał długo, nie to co Revolut***.pl który pada od jednego ddosa, bo to są ich ''profeszjonal'' zabezpieczenia. Polecam serwer każdemu który ma ochotę zagościć na jakimś serwerze dłużej.

Powodzenia na starcie, kiedy forum?

Przeca Lourt sie podpisał pod tym ze nie obchodzi go co zrobią z plikami. Team Graysta a więc i Lourt. Więc Ty ten argument tez sobie mozesz w rzyc wsadzic, bo juz wczesniej to samo pisalem.

BTW - narazie najlepszym serwerem jest almantia bo się ciągle trzymie.

Opublikowano

Lepiej ukraść pliki :D haha

Nic nie jest kradzione :) ps. raport

KUPIE BETE 5

Opublikowano

Jest kradzione, bo zawiera moją pracę, a dokładnie ikony kluczy, zostały wykonane wyłącznie do użytku dla Lourta, i nie pozwalam na ich użycie.

Serwera nie polecam ze względu że w teamie jest nijaki Daniel.
Kris- poleciałeś sobie również w kulki.

Opublikowano

Jest kradzione, bo zawiera moją pracę, a dokładnie ikony kluczy, zostały wykonane wyłącznie do użytku dla Lourta, i nie pozwalam na ich użycie.

Serwera nie polecam ze względu że w teamie jest nijaki Daniel.

Kris- poleciałeś sobie również w kulki.

Ja ci zabraniam pisać w moim temacie :)

W teamie nie ma Daniela :)

Pozdrawiam hejciuku anonimowy

KUPIE BETE 5

Opublikowano

OO kurczeee wkoncu porządny serwerek na ferie ! wbijam z ekipą i Zapraszam wszystkich na serva, zapowiada sie extra ! czekamy tylko na start, jesli wszystko im wypali bedzie gitara :D

Opublikowano

Zespół Revolution mówi, że pliki są kradzione, a oni jakie mieli? Sami nad nimi pracowali? Nie, jedynym właścicielem tych plików jest Raven aka Lourt, a oficjalnym serwerem na tych plikach jest Almantia.

Co do serwera fajnie się prezentuje, może kilka rzeczy jest wziętych z innych serwerów ale to nazywa się "walka o graczy". Zresztą każdy prywatny serwer jest tak jakby kradzieżom, gdyż stawiając taki serwer okradacie twórców mt2. A ciebie burn pozdrawiam i dodam idź na pandora, która według Cb, zapłaciła za pliki ymirowi...!

Pozdrawiam.

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

będzie jakaś łatka do klijenta grayst ? :) bo nie fajnie widzi mi się poierac next klijenta , do tych samych pliczków :)

1370068748-U661747.png

Opublikowano

będzie jakaś łatka do klijenta grayst ? :) bo nie fajnie widzi mi się poierac next klijenta , do tych samych pliczków :)

Klienta musisz pobrać.

Ja będę grał napewno! Polecam!

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...