Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] Antisa.eu - Reaktywacja o 360 stopni! Drogi graczu daj nam 2 szansę !

Laurt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm no to teraz ode mnie kilka slow otoz wspolwlasciciel tego serwera oferowal mi posade u sb lecz sie nie zgodzilem.Pisal mi ze tworzy serwer podobny do starego serwera ktory upadl, ktory cieszyl sie uznaniem..

Teraz widze ze pan Laurt zajal te stanowisko no no winszuje :D na pewno dlugo postoi.

Ps: Panie Laurt nie oceniaj pan moich postow bo jestes zwykly pionek gdy ja zaczynalem edycje,plikow ,clienta Ty nie wiedziales jak utworzyc konto Mysql.

Powodzonka

Na serwer wejde zobaczyc :) badz co badz moglem byc w teamie :D

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest pierwszy serwer Laurta więc to ty za przeproszeniem pie******

Weź wyjdź srevolutionie z tematu .

Twoja wypowiedź jest bardzo mało intelektualna, nie przekonałeś mnie abym wyszła z zapowiedzi. Nie jestem osobą, która popiera w jakiś sposób serwer Revolution, wręcz jestem obiektywną osobą.

Tak sobie to tłumacz :)

Trzeba było bardziej zabezpieczyć pliki :)

Może i trzeba było bardziej zabezpieczyć pliki, lecz to jest również bardzo mocno karane. Kradzież i włamanie bardzo ładnie gra ze sobą w parze, jestem w trakcie szukania paragrafu w kodeksie karny, robię to z własnych zainteresować i chętnie to uzupełnię dla uzupełnienia wiedzy dla wszystkich osób.

Mam nadzieję, że sprawa bardzo szybko się wyjaśni, administracja przyzna się do własnego błędu i przestanie manipulować graczami.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Hmm no to teraz ode mnie kilka slow otoz wspolwlasciciel tego serwera oferowal mi posade u sb lecz sie nie zgodzilem.Pisal mi ze tworzy serwer podobny do starego serwera ktory upadl, ktory cieszyl sie uznaniem..

Teraz widze ze pan Laurt zajal te stanowisko no no winszuje :D na pewno dlugo postoi.

Ps: Panie Laurt nie oceniaj pan moich postow bo jestes zwykly pionek gdy ja zaczynalem edycje,plikow ,clienta Ty nie wiedziales jak utworzyc konto Mysql.

Powodzonka

Dzięki za moment śmiechu ;d

Oferowałem ci posadę ;p ? hahah , to już szczerze mówiąc wolałbym moją młodszą siostrę w teamie niż twą osobę ;p

Która nie potrafi nawet zmienić ip w si ;>

PROFESJONALNE ATAKI z czołgów ! :)(
KUPIE BETE 5

Opublikowano

Nic nie zostało zajebane...

Może są : PODOBNE

ale są nie ZAJEBANE

Revolution .... I co do tego czasu nie wystartowaliście ? hmm

Opublikowano

Pisal do mnie 1 z czlonkow administracji i serwer nie jest twoj kolego Ty zalapales sie jako Technik moj drogi. Nawet na Mpc w dziale Szukam GM Technika na serwer pokazywales swoje prace ;>

Ps: Jesli chcesz moge dac Ci archiwum ;)

No na pewno nie potrafie zmienic IP w serverinfo.py tylko ze jako 3 serwer mam Chanel Hanger jako 2 banowanie w pythonie,wywalanie z gry,banowanie na chat, Mase opcji funkcji :) ,co ja bd z Toba pisal jak Ty nawet dobrze systemu punktow nie zrobiles.

Ps2: Pliki Terenzo? :)

2252770056.png

Opublikowano

Pisal do mnie 1 z czlonkow administracji i serwer nie jest twoj kolego Ty zalapales sie jako Technik moj drogi. Nawet na Mpc w dziale Szukam GM Technika na serwer pokazywales swoje prace ;>

Ps: Jesli chcesz moge dac Ci archiwum ;)

No na pewno nie potrafie zmienic IP w serverinfo.py tylko ze jako 3 serwer mam Chanel Hanger jako 2 banowanie w pythonie,wywalanie z gry,banowanie na chat, Mase opcji funkcji :) ,co ja bd z Toba pisal jak Ty nawet dobrze systemu punktow nie zrobiles.

Ps2: Pliki Terenzo? :)

Pliki dupyrenzo

Wyjdź już z tematu i nie szpanuj głupotą ;p

" Mase opcji funkcji " - ahahahahah

" wywalanie z gry " - a okej tego nikt nie ma ;d

" banowanie na chat " - hahahah to jest w game od 2006 roku <3

KUPIE BETE 5

Opublikowano

LAURT TO DANIEL, MAM GO NA TS W PRZYJACIOŁACH DANIEL CO WYJEBAŁ REVOLUTION POZDRO DAŁ NAVI.

SagariS-WP

80356030537479157083.jpg

Opublikowano

1.Chanel Hanger

2.Banowanie,wywalanie,banowanie na chat w pythonie (czyli masz okno a w nim nick,czas)

3.Pokaz/schowaj questy

4.Zakladka Administracja pod f5

5.Spis Administracji pod "Przyjaciele"

6.System Ignorowania

7.Blokowanie pisania z kims poprzez osobna opcje/funkcje w szepcie

7.Dodatkowa funkcja dodawania jako przyjaciela w szepcie

8.Pisanie na zloto z poziomu 2 stron (Nikt tego nie ma,nawet terenzo pytal mnie jak to zrobilem)

9.System Energii

10.System Punktow+rozbudowany quest

11.System Zabojstw

12.System Kostiumow

12.System Zielarstwa+robudowany quest

13.System Energii+rozbudowany quest

14.System Petow

15.10 Nowych map

16.masa nowych mieczy

17. 18x zbrojek

18. 16x bizuterii

19.Wymiary wladcow,loch pajakow v3

20. 23 wierzchowce

22.Nowe itemy z effectami

23.Opcja Lajka w cliencie.

Czlowieczku tyle czasu co ja spedzilem nad swoimi plikami to chyba nikt tyle czasu nie poswieca co ja.. Co moze potwierdzic nie 1 uzytkownik przegladajacy ta twoja skromna zapowiedz w tym Flourine.

Jestes dla mnie zwykly pionek moglbys sie ode mnie uczyc a nie pouczac.

Wlasnie to co mam u sb przyciagnelo uwage twojego sponsorka.. chcieli bym im robil pliki,clienta.. zanim Ty wszedles do Teamu

2252770056.png

Opublikowano

Burn sam ukradł pliki, więc jemu też się należy. A, że burn tego nie spożytkował to musi wykorzystać je ktoś inny.

Nie powinniście się srać, bo sam Burn lepszy nie jesteś ;b

sygnae.png

Opublikowano

1.Chanel Hanger

2.Banowanie,wywalanie,banowanie na chat w pythonie (czyli masz okno a w nim nick,czas)

3.Pokaz/schowaj questy

4.Zakladka Administracja pod f5

5.Spis Administracji pod "Przyjaciele"

6.System Ignorowania

7.Blokowanie pisania z kims poprzez osobna opcje/funkcje w szepcie

7.Dodatkowa funkcja dodawania jako przyjaciela w szepcie

8.Pisanie na zloto z poziomu 2 stron (Nikt tego nie ma,nawet terenzo pytal mnie jak to zrobilem)

9.System Energii

10.System Punktow+rozbudowany quest

11.System Zabojstw

12.System Kostiumow

12.System Zielarstwa+robudowany quest

13.System Energii+rozbudowany quest

14.System Petow

15.10 Nowych map

16.masa nowych mieczy

17. 18x zbrojek

18. 16x bizuterii

19.Wymiary wladcow,loch pajakow v3

20. 23 wierzchowce

22.Nowe itemy z effectami

23.Opcja Lajka w cliencie.

Czlowieczku tyle czasu co ja spedzilem nad swoimi plikami to chyba nikt tyle czasu nie poswieca co ja.. Co moze potwierdzic nie 1 uzytkownik przegladajacy ta twoja skromna zapowiedz w tym Flourine.

Jestes dla mnie zwykly pionek moglbys sie ode mnie uczyc a nie pouczac.

Wlasnie to co mam u sb przyciagnelo uwage twojego sponsorka.. chcieli bym im robil pliki,clienta.. zanim Ty wszedles do Teamu

Zapraszam na PW

KUPIE BETE 5

Opublikowano

Burn sam ukradł pliki, więc jemu też się należy. A, że burn tego nie spożytkował to musi wykorzystać je ktoś inny.

Nie powinniście się srać, bo sam Burn lepszy nie jesteś ;b

Stary oklepany Temat.

Lourt wraz Teamem podpisali się pod stwierdzeniem ze nie obchodzi ich co sie stanie z plikami więc ten argument se w rzyc wsadz.

Opublikowano

Client w godzinach wieczornych, nadal nie ma , czy start w niedziele jednak?

Client za około 15-20 minut

Opublikowano

Serwer Laurta aka Lourta + do tego Nellyz czy jak oni się tam wabią. To będzie jedno wielkie gówno bo ci "WIELCY" administratorzy to gówniarze jakich dużo. Później dam edita z czymś. Pozdro i nie polecam tak na przyszłość, bo po co grać na serwerze na którym ktoś zgranie kase z is i spierdoli gdzie pieprz rośnie - taka prawda. Bajo.

Opublikowano

Kolego, Laurt to nie Lourt a po Lourt ma Almantie już. :) Polecam serwer zapraszamy.

SagariS-WP

80356030537479157083.jpg

Opublikowano

Serwer Laurta aka Lourta + do tego Nellyz czy jak oni się tam wabią. To będzie jedno wielkie gówno bo ci "WIELCY" administratorzy to gówniarze jakich dużo. Później dam edita z czymś. Pozdro i nie polecam tak na przyszłość, bo po co grać na serwerze na którym ktoś zgranie kase z is i spierdoli gdzie pieprz rośnie - taka prawda. Bajo.

No i tu się mylisz. Ja bym z taką osobą, jak Nellyz nie mógł współpracować. Ciekawe, jak działać będą moje questy ^^ bo na revolution się nie popisali :)

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Według mnie ty i cały ten Nellyz to jakaś szajka. Nie chce nikogo oskarżać ale poznałam się na tym drugim - paskudny gość :) Co do revolutiona - następnym razem poszukaj normalnych osób, a nie takie co udają zwykłych i przeciętnych a w zasadzie są łamagami.

@ Kris a ty tu jesteś w teamie?

Opublikowano

Chłopaki znów będzie navi jak na v1? I będziecie się tłumaczyć że gościu miał niby dmg haha ?

Dla przypomnienia:

Opublikowano

mozna prosic o link do klienta

oraz ip ts

Linka do clienta jeszcze nie mam ale zaraz laurt wstanie to bede miał all :)

a tu masz ip ts'a

5.135.181.143

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...