Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] Antisa.eu - Reaktywacja o 360 stopni! Drogi graczu daj nam 2 szansę !

Laurt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest idealnie dopracowany na dzień dzisiejszy !
Miałem okazję uczestniczyć na beta testach !!!
ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA SERWER !!!!!!!1

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

"Rzadnego" nie jest, odkupić też nie odkupiłeś, wszystko skradzione. :>

Adres Twój mam, nr konta Twojej matki, Twoje zdjęcia, Twój nr więc mogę udać się tam gdzie trzeba. Może nawet przyjechać do Ciebie? ;> Jeżeli ktoś chce podam na pw.

@Top Nie warto grać, cwel nie administrator,

Pozdrawiam.

logoopm.png

Opublikowano

Radzę poczytać, ile to jest 360 stopni. Jeśli obrócisz swój serwer o 360 stopni, nadal będzie tym samym gównem, jakim był wcześniej. Tylko jeszcze bardziej rozjebanym.

Pozdrawiam.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Adres Twój mam, nr konta Twojej matki, Twoje zdjęcia, Twój nr więc mogę udać się tam gdzie trzeba. Może nawet przyjechać do Ciebie? ;> Jeżeli ktoś chce podam na pw.

Pozdrawiam.

Raport już poleciał , dowody mam że pliki kupione :)

Radzę poczytać, ile to jest 360 stopni. Jeśli obrócisz swój serwer o 360 stopni, nadal będzie tym samym gównem, jakim był wcześniej. Tylko jeszcze bardziej rozjebanym.

Pozdrawiam.

Jest jeden problem , jedynie co tutaj rozjebane to chyba twój mózg.

Opuść temat człowieku

PROFESJONALNE ATAKI z czołgów ! :)(
KUPIE BETE 5

Opublikowano

Pozdrawiam.

cytat :

Dane osobowe podlegają ochronie prawnej.

Pozdrawaim cię " CWELU " jak to mówią gimbusy :)

Opublikowano

Pozdrawiam.

Zakoncz jezdzenie po innych, bo Twoje servery np. ,,Rewolution'' w cale nie byl lepszy...

P.S 180 Stopni powinno byc.

Opublikowano

1360963221-U215643.jpg

Administratorze, skoro dalej nie rozumiesz, pozwolę sobie udowodnić Ci Twój debilizm rysunkiem. ;)

Co do serwera - gorąco NIE polecam. Powód jasny - pliki kradzione. Wyciulał wszystkich, teraz może przebierać w kontach do woli.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Jest to jedynie drobny błąd , już wszystko ?
Jeżeli nie to zapraszam na pw.

PROFESJONALNE ATAKI z czołgów ! :)(
KUPIE BETE 5

Opublikowano

1360963221-U215643.jpg

Administratorze, skoro dalej nie rozumiesz, pozwolę sobie udowodnić Ci Twój debilizm rysunkiem. ;)

Co do serwera - gorąco NIE polecam. Powód jasny - pliki kradzione. Wyciulał wszystkich, teraz może przebierać w kontach do woli.

Znowu!!! ktoś z tego jebanego revolutionu który wogole nie wystartował ...

Pozdrawiam ...

Dziwne... ( chejty lecą tylko od teamu z Re*o*u*i*n )

Opublikowano

Kłamstwo, kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo

Odkupiliśmy co niektóre rzeczy od serwera - Revolution.

Jeżeli tak zaczynacie to życzę wam powodzenia, już w samej zapowiedzi oszukujecie graczy.

Pozdrawiam ...

Zostawię to bez komentarza, większość graczy wie z czym to jest związane.

cytat :

Dane osobowe podlegają ochronie prawnej.

Pozdrawaim cię " CWELU " jak to mówią gimbusy :)

Dla twojej wiadomości :

- Zniesławienie

-Oczernienie

-Pomówienie

-Omówienie

Wyżej przedstawione elementy zniesławienie osobowego jest zagrożone karą ograniczenie wolności lub kary pieniężnej, w postaci grzywny. Artykuł 212 § 1 Kodeksu karnego.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Pozdrawiam ...

Dziwne... ( chejty lecą tylko od teamu z Re*o*u*i*n )

Dokładnie racja ..

Revolution nie udane ścierwo które padło przez idiotyzm głównego admina ( BURNA )

Który sprzedawał swoim ziomkom eq navi ..

Dobry blancik

Jeżeli tak zaczynacie to życzę wam powodzenia, już w samej zapowiedzi oszukujecie graczy.

Wystartował lecz miał swój upadek przez osobę wyżej o nicku "Laurt"

To jest pierwszy serwer Laurta więc to ty za przeproszeniem pie******

Weź wyjdź srevolutionie z tematu .

//BR3ND

Opublikowano

Wystartował lecz miał swój upadek przez osobę wyżej o nicku "Laurt"

Tak sobie to tłumacz :)

Trzeba było bardziej zabezpieczyć pliki :)

Opublikowano

O serwerze mam zdanie jak najbardziej negatywne.W metina gram dobre kilka lat,i takiego lekceważenia graczy,i ich czasu jeszcze NIGDY nie widziałem.

Najpierw,ludzie wbili już +65lv,czyli co nieco czasu poświęcili,nastąpił reset.

Potem,gdy serwer stał dłużej,były już 94lv,zaczęło się eq z navi.Wiele kont zostało sprzedanych/zamienionych,co za tym idzie,Ci którzy dali eq na PLu/innych privach,za eq tutaj,po prostu zostali z niczym.To samo z osobami,które kupiły konta z eq za PLNy.

Co jednak najśmieszniejsze,to oszukiwanie z ankietą.

Pojawiła się ankieta,z pytaniem o reset kont.Miała trwać bodajże od 2 do 9 h czy jakoś tak.

Przez cały czas,przez ponad 24 h więcej głosów było na NIE RESETOWANIE KONT.Co zrobiła administracja? Poczekała kolejne kilka dni,aż 55% było na RESET KONT (Oczywiście nie były to na pewno osoby,które grają.Prawo głosu powinno być dla osób zarejestrowanych na serwerze,sam bez problemu oddałem 20 głosów,więcej mi się nie chciało,wystarczy zmiana IP)

Sam wyexpiłem 75lv,zrobiłem porządne eq,i z całego serca,odradzam ten serwer.Wszystkim osobom,które będzie interesowało moje zdanie,będę go odradzał.Po prostu ignorowanie graczy (a przecież to właśnie o nich tutaj chodzi) to coś,co nie powinno mieć tutaj miejsca.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer nie jest rzadnego Lourta , żadnej Almanti , żadnego Revolutiona.

Serwer nie stoi na plikach - Graytsa/Revolutiona/Almanti - stoi na własnych ( naszych )

1 .Pisze się "żadnego"

2. Jak stoi na własnych plikach to czemu kupowaliście coś tam od revolutiona

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

O serwerze mam zdanie jak najbardziej negatywne.W metina gram dobre kilka lat,i takiego lekceważenia graczy,i ich czasu jeszcze NIGDY nie widziałem.

Najpierw,ludzie wbili już +65lv,czyli co nieco czasu poświęcili,nastąpił reset.

Potem,gdy serwer stał dłużej,były już 94lv,zaczęło się eq z navi.Wiele kont zostało sprzedanych/zamienionych,co za tym idzie,Ci którzy dali eq na PLu/innych privach,za eq tutaj,po prostu zostali z niczym.To samo z osobami,które kupiły konta z eq za PLNy.

Co jednak najśmieszniejsze,to oszukiwanie z ankietą.

Pojawiła się ankieta,z pytaniem o reset kont.Miała trwać bodajże od 2 do 9 h czy jakoś tak.

Przez cały czas,przez ponad 24 h więcej głosów było na NIE RESETOWANIE KONT.Co zrobiła administracja? Poczekała kolejne kilka dni,aż 55% było na RESET KONT (Oczywiście nie były to na pewno osoby,które grają.Prawo głosu powinno być dla osób zarejestrowanych na serwerze,sam bez problemu oddałem 20 głosów,więcej mi się nie chciało,wystarczy zmiana IP)

Sam wyexpiłem 75lv,zrobiłem porządne eq,i z całego serca,odradzam ten serwer.Wszystkim osobom,które będzie interesowało moje zdanie,będę go odradzał.Po prostu ignorowanie graczy (a przecież to właśnie o nich tutaj chodzi) to coś,co nie powinno mieć tutaj miejsca.

Pozdrawiam.

Co ty synek pierdolisz ...

to bylo przez nie udolnosc bylej administracji

Teraz jest nowa , więc po co sapiesz ?

//BR3ND

Opublikowano

Prezentacja zrobiona fajnie ale nie zagram bo gram na Almanti, a za jakiś czas na Revolution bede grac, po za tym doszedłem do wniosku ze jeśli serwer ma zajebistą zapowiedz/prezentacje to istnieje 50% ze jest zjebany do reszty. Po za tym po komentarzach widzę ze masz taką samą reputację co Lourt - czyli zjebaną wiec tym bardziej nie zagram, ale zycze powodzenia.

Serdeczny zółwik.

Opublikowano

@Cortier administracja nowa,ale nie w całości.

Za poprzednią odsłonę antisy serdecznie przepraszamy i prosimy was o drugą szansę , mam nadzieję że większość z was ją dam na .

W prezentacji powinno się unikać literówek,ale mniejsza z tym.

Chyba raczej TRZECIĄ szansę? Już drugi restart,na początku także był,lecz nie odbił się takim echem (bodajże 71lv miał top 1,czyli niewiele czasu expa)

Kolejna rzecz: To co przyciągnęło graczy na serwer,czyli w miarę tradycyjny ekwipunek,bez setek nowych epików itp,jest niszczone.Dodane zostały kolejne itemy.Co prawda stworzone przez was (logo antisy na nich),ale idźmy dalej.

Na to pytanie,chciałbym uzyskać odpowiedź od pana Laurta,mam nadzieję,że on mnie nie zignoruje (I na forum antisy,i w publikacji pisałem posty,zero odpowiedzi.Do jednej osoby napisałem na PW,efekt taki jak poprzednio.

Dlaczego utworzyliście ankietę,skoro i tak planowaliście restart? przez długi czas,ilość głosów przeciwko resetowi kont,była przeważająca,ankieta miała trwać o wiele krócej.

Po drugie,ankieta z darmowej,łatwo dostępnej strony,po jednym głosie na jedno IP.

Zmienne ip= nieskończona ilość głosów

Jakikolwiek program zmieniający ip= to co wyżej.

Ekwipunek z navi-w tej sprawie zawinił Team,dlaczego więc gracze mają zostać pokrzywdzeni? Pod koniec serwera,konta były wręcz masowo sprzedawane.Co z kupcami? Pieniądze poszły w błoto.

Opublikowano

Serwer nie jest rzadnego Lourta , żadnej Almanti , żadnego Revolutiona.

Serwer nie stoi na plikach - Graytsa/Revolutiona/Almanti - stoi na własnych ( naszych )

1 .Pisze się "żadnego"

2. Jak stoi na własnych plikach to czemu kupowaliście coś tam od revolutiona

Nic nie kupowali, to jest mistrz podrabiania ss'ów, rozmowę z hayą też podrobił, ale usunął z screenshootera.. ;)

logoopm.png

Opublikowano

Nic nie kupowali, to jest mistrz podrabiania ss'ów, rozmowę z hayą też podrobił, ale usunął z screenshootera.. ;)

Wyjdź już ...

Opublikowano

Ktoś pytał czemu hejt od teamu z Revolution, a no dlatego kolego, że pliki nie zostały zakupione, tylko skradzione.

Jeżeli byłyby kupione to Burn chyba by coś wiedział? HAH?

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...