Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] Antisa.eu - Reaktywacja o 360 stopni! Drogi graczu daj nam 2 szansę !

Laurt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podróbka nie polecam serwera. Laurt ? hahahhahahha istnieje Lourt który jest w administracji ForGame.. Widzę chcecie kolejną wojnę na MPC zacząć ? I po co ? Po co zaczynacie się u nas reklamować. Szukacie już kłótni ?

Laurt i Lourt to 2 różne osoby.

Dlaczego podróbka? bo na niby "Lourt'a plikach"? Przecież pliki na których Lourt postawił serwer są na 2 wielkich forach zagranicznych.

Można powiedzieć, że on jedynie zebrał te pliki do "kupy" i postawił na nich serwer.

Nie wiem o co wam ludzie chodzi...

Wejdzcie na www.inforge.net lub www.elitepvpers.com.

Są tam wszystkie pliki ;)

12412png_newnawr.png

;33

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podróbka nie polecam serwera. Laurt ? hahahhahahha istnieje Lourt który jest w administracji ForGame.. Widzę chcecie kolejną wojnę na MPC zacząć ? I po co ? Po co zaczynacie się u nas reklamować. Szukacie już kłótni ?

Oj przyjebie :) ( buhahah ) xD

Laurt

Lourt

To dwie różne osoby ! Jaki ty przyjebany jesteś... jprd

Jedna literka wiele znaczy :)

Tak jakby ktoś powiedział że kris005 a kris006 to ta sama osoba o.O

Dam ci porównanie z jednego polskiego filmu :

Nowicjusz
Opublikowano

Ja ci zabraniam pisać w moim temacie :)

W teamie nie ma Daniela :)

Pozdrawiam hejciuku anonimowy

Jest Daniel Aka Nelyz Aka Loenzo Aka lAurt,
Opublikowano

ForGame grozi :D

xxx

Ta przy komputerze każdy cwaniak o.O ( buhahahaah ) :)

na 100% będą pisać że mamy wpierdol,przyjadą,będziemy miec przejebane, itp ... ( tak mówia przerosniete gimbusy )

Opublikowano

No i tu się mylisz. Ja bym z taką osobą, jak Nellyz nie mógł współpracować. Ciekawe, jak działać będą moje questy ^^ bo na revolution się nie popisali :)

Sprawdzę i dam ci znać :)

Po 1 - on nic z revolutionem nie zrobił ;) ma swojego kolegę Bazyla - on potrafi lecz haya nie =) tak więc nie wiem po co straszy ;-) na gg u mnie pisał, że on nie ma nic wspólnego z padnięciem revolutiona a tu ? huhu ... no ładnie

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Jak startuje już 2 raz to pójdzie 3. Albo pójdzie raz a porządnie, albo w ogóle. Ogarnijcie to 360 stopni, bo ludzi którzy mają chodź trochę rozumu to odrzuca. Też słyszałem, że pliki od revolution kradzione, nie wiem ile prawdy z tego.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Sprawdzę i dam ci znać :)

Po 1 - on nic z revolutionem nie zrobił ;) ma swojego kolegę Bazyla - on potrafi lecz haya nie =) tak więc nie wiem po co straszy ;-) na gg u mnie pisał, że on nie ma nic wspólnego z padnięciem revolutiona a tu ? huhu ... no ładnie

Chuj cie to lamusie boli

a ty jebana cioto pokaż: numer

Opublikowano

Chuj cie to lamusie boli

Oj Bazyl tak wypowiadaj się dalej ;) nic mnie to nie obchodzi tylko prawda jest taka, że Almantia nic nie potrafi i się tobą bronią =) i nie mów, że to nie prawda .. każdy wie jak jest :)

Opublikowano

Bazyl, prawdą jest, że się sprzedałeś i jesteś tylko fra*erem ;d

Tu znów grozisz, że coś zrobisz? Daliby Ci pewnie parę złotych na piwo i byś robił co Ci każą, więc sklej sprzedajny człowieku :)

A na serwer zapraszam ! :P

sygnae.png

Opublikowano

Bazyl, prawdą jest, że się sprzedałeś i jesteś tylko fra*erem ;d

Tu znów grozisz, że coś zrobisz? Daliby Ci pewnie parę złotych na piwo i byś robił co Ci każą, więc sklej sprzedajny człowieku :)

A na serwer zapraszam ! :P

Ta czaisz? koło chuja mi to lata.

Ja sprzedaję wiedzę ty ciało

Opublikowano

K*rwa! Co za gangster, ja pier*ole! Była mafia pruszkowska, a teraz jest mafia MPC ...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Dziękujemy sprzedawczykowi papa :)

Podaj adres to ci makowca wyśle

Opublikowano

Wiedzę - tak przyznaję ci jesteś dobry w tym co robisz ;) lecz powinieneś przyznać, że haya nic nie robi tylko kieruje tobą a ty jak głupi dajesz sobą manipulować ;) masz swój serwer (dobry) i powinieneś się nim zajmować a nie bawić się w głupie włamywanie na inne serwery ;-)

Opublikowano

Ja z taką osobą jak ty , nie mógł bym współpracować . Zacznijmy człowieku że ja bym nawet nie chciał :)

Nie wiem jak było przedtem , lecz teraz jest nowy team :)

Gdybyś potrafił czytać , napisane że przepraszamy za to co było wtedy. Lecz jest nowy team.

Powiadasz nowy team? Dlaczego widzę krisa, który nawet nie potrafi sprawdzić kto logował się na moje konto o której godzinie i z jakiego ip, trochę dziwne.

Kris mało umie, a jak usłyszałem Nellyz i jego serwer niewypał poprzedni to od razu odechciało mi się grać. Poza tym, jak mam wybierać między Almantia vs Revolution vs Antisa to wybiorę Almantia bo to Lourta pliki, on je zna a po 2. tam gra więcej w pytkę więcej ludzi.

Opublikowano

Sapyto słuchaj:

"Jeżeli wydaję Ci się, że jesteś w czymś naprawdę dobry to zrozum, że znajdzie się jakiś Azjata, który jest od Ciebię w tym lepszy ..."

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Sapyto słuchaj:

"Jeżeli wydaję Ci się, że jesteś w czymś naprawdę dobry to zrozum, że znajdzie się jakiś Azjata, który jest od Ciebię w tym lepszy ..."

On wie, że jest dobry w tym co robi, lecz wie że nie jest znowu najlepszy bo pewnie są lepsi ;-) no ale jak widzicie wszyscy było tak :

- włamanie na grayst ...

- pomoc Lourtowi, aby revolution padł i teraz antisa ...

Dziwne ? mi się to wydaje dziwne właśnie =) pierw niszczą czyiś serw a potem mu pomagają ..

Top@ czekam na serwer może tutaj się trochę pogra

Opublikowano

Sapyto słuchaj:

Jestem tego świadom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...