Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bleach - wznowienie produkcji?

Ryuuza

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla wszystkich, który się napalili, mam ciekawą wiadomość, a raczej wyliczenia.

Oto one: (nie są moje, wklejam z polskiej stronki Bleach'a)

Kiedy wróci anime ? Wystarczy policzyć:
-Chapów Arcu o Tysiacletniej wojnie wyszło dotąd 51
-Jeden odcinek to średnio 2-3 chapy
Zatem z 51 chapów powstanie jakieś 20-25 odcinków anime
-Odcinki i manga wychodzą raz na tydzień
7-8 miechów i anime dogania mangę smutny.gif

Co wtedy ? Znowu Fillery ? Naciągany wątek poboczny w środku wojny z Quincy ?
W jednym z wywiadów udostepnionych m. in. na Gotei padło od przedstawiciela TV Tokio, że chcą wznowić Anime po uzyskaniu "bezpiecznej odległosci miedzy anime, a mangą"
(Lepiej, żeby Kubo tworzył Bleach"a bez tzw. "spiny" bo gonią terminy i zamiast sucharów robionych byle wyjaśnić, byle zakończyć i przejść dalej, tworzył sensowną fabułę tak jak to było kiedy zaczynał rozkręcać akcje na samym początku)
Zaprzestanie emisji anime dla producenta/telewizji to jak zabić dla kurę znoszącą zlote jaja.

Nie ma wątpliwości Anime wróci ! Ale jak dla mnie nie predzej niż w 2014 :/

7m9a.png

Opublikowano

Moze mi ktos napisac na ktorym chapterze skonczylo sie anime?

Ostatnio skonczylem serie a tu manga chyba dalej leci ;)

; )

Opublikowano

E tam. Same fake daty latające po necie, które robią nadzieję, zakończenie Fairy Tail, same fillery w Naruto Shippuuden, magiczna wiosna. Ogólnie to fajny mamy marzec...

To nie koniec Fairy Tail, tylko przerwa bo anime dogoniło mange, a że nie chcą niszczyć anime fillerami to wolą nie emitować anime przez 6 miesięcy :)

I bardzo dobrze, bo trudno o dobry pomysł na fillery, a jakby miały być takie jak w shippuudenie to podziękuje d;

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Vasto, nie ubliżając potralowi anime24, ale takie źródło to dla mnie nie źródło. Wolałbym newsa z samego TV tokyo, albo cuś, bo nawet na MALu ani AnimeCalendar nie ma wzmianki o dacie reaktywacji Bleacha.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

To nie koniec Fairy Tail, tylko przerwa bo anime dogoniło mange, a że nie chcą niszczyć anime fillerami to wolą nie emitować anime przez 6 miesięcy :)

I bardzo dobrze, bo trudno o dobry pomysł na fillery, a jakby miały być takie jak w shippuudenie to podziękuje d;

Wiem, wiem. Skąd masz info, że akurat 6 miesięcy?

Pierwszy odc przypominający startuje 2 kwietnia (będą 4) póżniej 30 kwietnia rusza normalna seriia :D

źródełko:

http://www.youtube.com/watch?v=Qi3pQctUYcI&feature=youtu.be

Jaki dzisiaj mamy dzień? Prima aprilis :D Choć może to prawda, ale mi i tak coś nie pasuje. Anime wypuszczone w aktualnym stanie (nie biorąc pod uwagę fillerów) dogoni mangę w +/- rok.

7m9a.png

Opublikowano

Wiem, wiem. Skąd masz info, że akurat 6 miesięcy?

Jaki dzisiaj mamy dzień? Prima aprilis :D Choć może to prawda, ale mi i tak coś nie pasuje. Anime wypuszczone w aktualnym stanie (nie biorąc pod uwagę fillerów) dogoni mangę w +/- rok.

FILMIK DODANY 31 MARCA lol, może dzisiaj mamy prima aprilis ale wątpię aby zrobili go dla osób oglądających dzisiaj xD

NJxbd4x.png

Opublikowano

U mnie jest data z kwietnia O_o

Zweryfikowałem to z kilkoma znajomymi i wygląda mi na to, że mnie trollujecie. Jeśli się mylę, zarzućcie jpgiem.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Też nie mam daty kwietniowej. Dalej nie poprawili marca... W kalendarzu nie ma nic na 1 i 2 kwietnia, ani pod koniec nie widnieje napis "Bleach". Mimo wszystko animecalendar nie jest 100% wiarygodnym źródłem.

7m9a.png

Opublikowano

Zweryfikowałem to z kilkoma znajomymi i wygląda mi na to, że mnie trollujecie. Jeśli się mylę, zarzućcie jpgiem.

ujujtt1hgc9e.jpg

Bug?

Prima Aprilis.

QtiV6xY.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

"Jako że po sieci krąży coraz więcej plotek na temat ewentualnej daty powrotu serii anime Bleach, chciałbym wyjaśnić tę kwestię i rozwiać wszelkie wątpliwości. Po pierwsze i najważniejsze - powrót Bleacha jest pewny. Inna sprawa, że studio Pierrot nadal nie podało nawet przybliżonej daty, kiedy to nastąpi, i wszelkie informacje krążące po internecie są niestety nieprawdziwe. Dzisiaj zakończyła się również seria, która od momentu wstrzymania Bleacha zajmowała jego miejsce w programie telewizyjnym (była nadawana tego samego dnia o tej samej godzinie) - wiele osób wiązało z tym wydarzeniem wielkie nadzieje, jednakże jest już pewne, że Bleach nie zajmie, przynajmniej na razie, z powrotem tej miejscówki. Moim zdaniem seria wróci na ekrany tv na początku 2014 roku, data ta jest jak najbardziej realna, jednakże, tak jak pisałem wcześniej, należy poczekać na oficjalne informacje. Jeśli takowe się pojawią, niezwłocznie poinformuję Was o tym w newsach."

źródło:

http://www.bleach.wbijam.pl/

Opublikowano

"Jako że po sieci krąży coraz więcej plotek na temat ewentualnej daty powrotu serii anime Bleach, chciałbym wyjaśnić tę kwestię i rozwiać wszelkie wątpliwości. Po pierwsze i najważniejsze - powrót Bleacha jest pewny. Inna sprawa, że studio Pierrot nadal nie podało nawet przybliżonej daty, kiedy to nastąpi, i wszelkie informacje krążące po internecie są niestety nieprawdziwe. Dzisiaj zakończyła się również seria, która od momentu wstrzymania Bleacha zajmowała jego miejsce w programie telewizyjnym (była nadawana tego samego dnia o tej samej godzinie) - wiele osób wiązało z tym wydarzeniem wielkie nadzieje, jednakże jest już pewne, że Bleach nie zajmie, przynajmniej na razie, z powrotem tej miejscówki. Moim zdaniem seria wróci na ekrany tv na początku 2014 roku, data ta jest jak najbardziej realna, jednakże, tak jak pisałem wcześniej, należy poczekać na oficjalne informacje. Jeśli takowe się pojawią, niezwłocznie poinformuję Was o tym w newsach."

źródło:

http://www.bleach.wbijam.pl/

Dzięki za info. Czekamy z niecierpliwością na wznowienie serii.

Osobiście dopiero zacząłem przygodę z Belach'em - oglądam od paru dni.

Jak na razie nic bardziej mnie nie wciągnęło niż to anime ;)

a45e42aae9.png

Opublikowano

Dobra, bo z waszych odpowiedzi nic nie wiem. Wie ktoś kiedy będzie wznowienie anime? Bo mam ból dupy związany z zakończeniem tak dobrego anime i nie mam co ze soba zrobić. :f

Opublikowano

To polecam obejrzenie paru innych kultowych serii ja właśnie lece piąty raz death note xD nie pytajcie dlaczego

A co do wznowienia gdzieś czytałem na angielskich forach że po tych plotkach co były o wznowieniu postanowili nie ogłaszać oficjalnych dat ale postarają się aby start był jak najszybszy i przewidywana data to 2014 xD

edit: to nie są żadne oficjalne info żeby się bojkot nie zaczął o to skąd to mam i czy to prawda xD

NJxbd4x.png

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...