Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bleach - wznowienie produkcji?

Ryuuza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ci, którzy oglądali Bleach, aż do samego końca, z pewnością czekają na dalszą wizualizację mangi. Pojawił się dla nas płomyk nadziei, ale czy przytoczona wiadomość jest prawdą, czy nie - ocenimy wkrótce sami.

Z twittera Kubo:
"I know all the fans are anxious by the return of BLEACH the new season is scheduled to 22/03/2013. because i got a new contract with TV-TOKYO"

Kubo - twórca mangi Bleach

530402_457003754335024_2022711478_n.jpg

Trzymajmy kciuki, bo to jedno z lepszych tasiemców jakie kiedykolwiek powstały.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tutaj dla widzów Psycho-Pass wrzucam link do pełnego openingu nr 1, którego w sieci (oryginalnego) do tej pory nie było! (przynajmniej na youtube). Wideo mojego autorstwa, choć wiele do zrobienia w nim nie było. Miłego słuchania.

http://www.youtube.com/watch?v=GAm_WFP6Qfw

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłbyś przetłumaczyć? Nie wszyscy umieją angielski.

Czyli 23 marca będzie jakiś odcinek w Japonii?

No to na necie będzie później.

No cóż, ale przynajmniej mam nadzieje.

@down

dzieki, lajka ci nie dam bo limit :)

A dlaczego płomyk nadziei. Skoro podpisał konkreakt z TV-Tokyo, to wiadomo, że 2 sezon na 85% będzie.

Nie wiadomo, czy komuś bedzie się chciało tłumaczyć ;) (żebyśmy mogli oglądać)

1361453243-U739101.png

Opublikowano

"I know all the fans are anxious by the return of BLEACH the new season is scheduled to 22/03/2013. because i got a new contract with TV-TOKYO"

Wiem, że wszyscy fani z niepokojem oczekują wznowienia Bleach'a, którego nowy sezon planowany jest na 22 marca 2013 roku, ponieważ podpisałem nowy kontrakt z TV-Tokyo (główna stacja telewizyjna w Japonii).

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Ale to by się nawet zgadzało, poprzedni sezon skończył się w marcu przerwa jak mówili miała trwać około rok więc akurat na 2013 marzec powinno już coś być. Kolejny arc będzie wydawany jakieś 7 lat także trochę nas czeka jeszcze :D

NJxbd4x.png

Opublikowano

Chętnie zobaczę kontynuację ale przez czas tej długiej przerwy jakoś odwidziała mi się mania na bleach.

No nic, teraz tylko czekać co z tego będzie. Oby jak najwięcej humoru bo tylko to mnie trzyma przy tym anime :)

HBV27j.png

Opublikowano

Kiedyś ktoś napisał chyba tutaj na forum, że aktualna ilość odcinków to tylko 1/3 tej całej historii, (wiecie o co chodzi :P), zgaduje że ta osoba czyta mange.

To prawda, że będzie jeszcze tyle odcinków?

#down

a ktoś karze ci to oglądać?

Najgorszy dla mnie to OniePiece (bardziej dla dzieci :))

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Jak dla mnie manga jest ważniejsza od anime (ogólnie nie tylko Bleach), ale mimo wszystko dobrze jest sobie oglądnąć te ciekawsze i efektowniejsze walki :3

Opublikowano

Mam pytanie skączyłem Bleach anime 366 odcinków a teraz pytanie jaki odcinek w mandze to 367 odcinek bo chce kontynuować

Opublikowano

Jakby anime wróciło byłoby git, a przynajmniej jakby wróciły nawet same walki. Ogólnie wolę czytać mangę, ale walki moim zdaniem lepiej oglądać, niż patrzeć na obrazki. :)

Opublikowano

To jest podobno sciema, czytalem na innym forumach. I prawdopodobnie nie wyjdzie w marcu.

Opublikowano

@up

a mógłbyś walnąć jakimś cytatem?

Nawet jeśli to i tak się ciesze, że anime będzie.

Nie ważne czy to będzie w marcu czy maju i tak będę czekał.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Jakim cytatem ;d To jest sciema, gdyby mial byc wznowiony w marcu to by napisal na twiterze : ) A bedzie wznowione napewno ale nie wiadomo kiedy.

Opublikowano

Nie rozumiesz, że napisał na twiterze? :P

Przeczytałeś pierwszego posta? :D

Chcialem cytaty, żeby wiedzieć skąd wiesz, że to niby jest ściema, bo mówiłeś, że coś czytałeś. ;)

@down

poczekamy, zobaczymy.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

A no moze :P Ale i tak sciema, bo przejzalem wujaszka google i nikt o wznowieniu zadnym nie pisze.

Opublikowano

Fajnie by było gdyby jednak Bleach dalej wychodził...ale najlepiej gdyby nazbierało się dużo chapterów mangi a potem dopiero ekranizacja. Bo znów by było coś takiego że przez kilka odcinków ciągnie się jedna walka a potem fillery, normalne odcinki i znów fillery.

58815786.jpg

Opublikowano

Na pewno nie wydadzi w marcu, bo nie dali oficjalnego info kiedy wychodzi.

Może do wakacji lub na wakacje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...